E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπο: «Μου ζητούσε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της»

Τα ακραία μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media

Δημοσίευση 21/3/2024 | 16:09

Μπο: «Μου ζητούσε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor, τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τα ακραία μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι “Χαράλαμπος Ξενίδης”. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, πήγα σε σχολείο αποδήμων. Πολλές φορές νιώθαμε περισσότερο Έλληνες στη Γερμανία και «Γερμανάκια» στην Ελλάδα. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι άλλα έχω πολύ καλή σχέση και με τους δυο. Έχω κλειστοφοβία και υψοφοβία. Ο πατέρας μου μού έμαθε μπουζούκι σε πολύ μικρή ηλικία», δηλώνει ο Μπο για τις παιδικές του αναμνήσεις.

«Ο έρωτας είναι το οξυγόνο μας. Όταν είσαι μόνος, θέλεις να κάνεις σχέση κι, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να μείνεις μόνος. Θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και να αποκτήσουμε παιδί, ήταν πάντα στα πλάνα μου. Όταν τα θέλεις όλα ονειρικά και όμορφα, δεν θα σου έρθουν έτσι. Δέχομαι πάρα πολύ περίεργα μηνύματα στα social media. Μία γυναίκα μου ζήτησε να «βρεθούμε» μπροστά στον άντρα της», παραδέχεται ο ράπερ αμέσως μετά.

«Το πρώτο πράγμα που δεν θέλω στα live μου είναι να έχω κακό ήχο. Αν βγεις χάλια στο live, ο κόσμος θα πει «μόνο στα cd είναι κάλος». Δεν μου αρέσουν περιστατικά με φασαρίες στις εμφανίσεις μου. Το πιο «επιθετικό» κομμάτι της μουσικής δεν μου αρέσει, έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Όσοι τα τραγουδάνε κάνουν μία δουλειά και βγάζουν χρήματα από αυτό, δεν είναι η ζωή τους», σχολιάζει ο Μπο για τη μουσική βιομηχανία.

«Ακόμη και μέχρι σήμερα ο κόσμος μου μιλάει για το Survivor. Μου έκανε πολύ κάλο το ριάλιτι, γιατί με γνώρισε κόσμος που δεν θα με γνώριζε ποτέ. Με τρόμαξε η έκρηξη αναγνωρισιμότητας μετά το Survivor. Στην αρχή ήταν τόσο υπερβολικό που είχε γίνει επικίνδυνο. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι δεν μπορείς να είσαι με κόσμο μόνο όταν σε βολεύει», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο ράπερ για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η απώλεια βάρους ήταν ένα «δώρο» που μου έκανε το Survivor. Δεν είχα στο μυαλό μου να αλλάξω το σώμα μου, στο παιχνίδι έγινε θέλοντας και μη. Έχω μία αυστηρή σχέση με τον εαυτό μου. Είμαι ψυχαναγκαστικός σε φυσιολογικά πράγματα. Πήγαινα στο σπίτι του Αλκαίου και τον έβλεπα να ισιώνει οποίο αντικείμενο δεν ήταν στη σωστή θέση», παραδέχεται κλείνοντας τη συνέντευξη ο Μπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid 11.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social 11.04.2026
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social 11.04.2026
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια