ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπα Research για «Βήμα»: Οι περιφέρεις στην υπόλοιπη Ελλάδα

Πρωτιά για Δούρου και Μιχαλολιάκου

 
Δημοσίευση 18/5/2014 | 19:34
Κάπα Research για «Βήμα»: Οι περιφέρεις στην υπόλοιπη Ελλάδα

Πρώτη θέση της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον Δήμο Αθηναίων καταγράφει exit poll της Kάπα Research για το «Βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφοροποιείται, ωστόσο, από τα ποσοστά των άλλων, κοινών exit polls.

Στην Περιφέρεια Αττικής, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, έρχεται πρώτη με 29,1% και ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 21,7%, ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Στον Δήμο της Αθήνας προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με 22,4% και ακολουθούν ο Γιώργος Καμίνης με 20,6%, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με 15,9% και ο ¶ρης Σπηλιωτόπουλος με 15,7%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν ο Γιάννης Ιωαννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 15,6%.

Στην Πελοπόννησο προηγείται με σημαντική διαφορά ο Π. Τατούλης με 43,1%, στη Θεσσαλία ο Κ. Αγοραστός με 42,5% και στην Περιφέρεια Κρήτης ο Στ. Αρναουτάκης με 40,4%.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,4%, με τη ΝΔ στο 22,7%.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ