E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θυμάσαι τον Σαρμπέλ; Παντρεύτηκε, άλλαξε ήπειρο και δουλειά και «χάθηκε από προσώπου γης»

Νέα ζωή για τον Σαρμπέλ, γι’ αυτό εξαφανίστηκε από παντού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/3/2024 | 16:02

Θυμάσαι τον Σαρμπέλ; Παντρεύτηκε, άλλαξε ήπειρο και δουλειά και «χάθηκε από προσώπου γης»

Ο Σαρμπέλ σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωινό”, αποκαλύπτοντας ότι είναι ερωτiκός μετανάστης στο Κατάρ, καθώς εκεί ζει μόνιμα η σύζυγός του, ενώ αναφέρθηκε και στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή εδώ και δύο χρόνια. Είμαι στο Κατάρ γιατί είναι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτiκός μετανάστης, κάπως έτσι. Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μία οικογενειακή εταιρία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μία κλασική ορχήστρα».

Σχετικά με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, ο Σαρμπέλ επεσήμανε «το ωραίο που κάνει αυτό το κομμάτι είναι ότι συζητιέται πολύ. Ο κόσμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ το ακούς, τόσο πιο πολύ σ΄ αρέσει. Είναι ό,τι πρέπει για Eurovision. H Eurovision θέλει μία τρέλα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι σοβαρό πάντα. Πιστεύω ότι θα φτάσει στην πεντάδα».

Ο ρατσισμός που βίωσε ο Σαρμπέλ

Όσον αφορά τα σχόλια που είχε ακούσει όταν συμμετείχε στη Eurovision, σημείωσε «θυμάμαι ότι είχαν πει σε μία εκπομπή ‘αυτός δεν είναι καν Έλληνας, είναι Ιρακινός’. Κατ’ αρχήν είμαι Κυπριολιβανέζος του Λονδίνου. Δεν μου άρεσε, γιατί ήταν στενόμυαλο. Πλέον η Ελλάδα έχει γίνει πιο πολύ κοσμοπολίτικη. Όταν γύρισα από τη Eurovision της Φινλανδίας, πλήρωσα το ταξί μου και όλα τα κεράσματα».

Σαρμπέλ: Το άγνωστο δράμα του τραγουδιστή – “Έβγαζα όγκους συνέχεια, είχα αρρωστήσει πολύ”

Στην εκπομπή «Status» βρέθηκε ο Σαρμπέλ, όπου μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και την απώλεια του πατέρα του.

«Κάθε μέρα τον έχω στο μυαλό μου και λέω πως “ο πατέρας μου τα κάνει αυτά, ο πατέρας μου είναι μαζί μας”. Με συμβούλευε να μην αλλάξω χαρακτήρα για τίποτα, με ήθελε να είμαι πάντα κύριος με όλους. Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει και όλο αυτό επηρέασε πάρα πολύ την υγεία μου. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει” και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα έχοντας χάσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο» συνέχισε ο Σαρμπέλ.

Τέλος, όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που πέρασε, δήλωσε: «Είμαι και μοναχοπαίδι. Δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου. Θυμάμαι πως μου πήρε χρόνια να το ξεπεράσω. Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος. Είχα κρυώσει άσχημα, δεν γινόμουν καλά λίγο πριν την πρώτη καραντίνα. Μέσα στο lockdown έκανα άλλες τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

TV Buzz 27.04.2024
«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social 27.04.2024
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Tabloid 27.04.2024
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Tabloid 27.04.2024
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού