E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες

«Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα», λέει μητέρα για την 25χρονη

Δημοσίευση 20/3/2024 | 11:13

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες και τον ρόλο της 25ης από τον Ασπρόπυργο. «Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα», λέει η μητέρα ενός από τα κορίτσια και εξηγεί πώς δρούσε η νεαρή γυναίκα.

«Η μικρή μου ευτυχώς αντιστάθηκε. Της είπε: ΟΧΙ! Της είπε δεν θέλει να κάνει αυτό το πράγμα. Όμως της έκανε πρόταση και της είπε να της δίνει 50 ευρώ από κάθε πελάτη που θα πηγαίνει. Όμως η κόρη μου αντιστάθηκε. Δεν κατάφερε να την κάνει βίζιτα. Εγώ ήθελα να βοηθήσω μια άλλη μαμά, μετά βρέθηκαν άλλες 6 μητέρες, άλλες 6 οικογένειες. Πέρα από βίζιτες, έβαζε τα κορίτσια να κλέβουν. Η δικιά μου είναι άχρηστη για να κλέβει. Όμως μαζί με τους άλλους -γιατί μέσα είναι και Ρομά- της κατέστρεψαν το ποινικό μητρώο. Συνέχεια τη μικρή μου την έπιανε η Αστυνομία. Αφού δεν το έχει το κορίτσι μου, δεν ξέρει να κλέβει.

Ήξερα ότι την έχουν μπλέξει και την κατηγορούν χωρίς λόγο αυτοί για να βγουν λάδι. Είχα ζητήσει να ανοίξει ο φάκελος της 25χρονης από πριν. Έκαναν παρέα με τη Λορέλα (σημ: “εγκέφαλο” άλλου κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων)», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η μητέρα μιας εκ των ανηλίκων που εμπλέκονται στο νέο κύκλωμα σeξουαλικής εκμετάλλευσης έφηβων κοριτσιών από κύκλωμα με επικεφαλής μια νεαρή γυναίκα.

«Εδώ είναι χώρα σας, εγώ είμαι φιλοξενούμενη εδώ. Παλέψτε, Έλληνες, για το μέλλον των παιδιών σας! Σώστε τα από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι και άλλοι στο κύκλωμα που δεν έχουν ακόμη λογικά εντοπιστεί. Όσες μητέρες τα κοριτσάκια τους έχουν πέσει θύματα να βγουν να μιλήσουν», υπογράμμισε η μητέρα.

Πώς πληρώνονταν τα κορίτσια – Αποκαλύψεις από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Όπως προκύπτει, κάποιοι από τους άνδρες που εκμεταλλεύονταν σeξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια, σε κάποιες περιπτώσεις “πλήρωναν” μετά τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη ή ακόμη και κάνοντας τους δωρεάν ένα… τατουάζ ύστερα από κάθε ερωτική πράξη», είπε επίσης στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα

Όλα ξεκίνησαν όταν μία ενήλικη κοπέλα παρατήρησε ότι η 16χρονη αδελφή της έφευγε συχνά τις νύχτες από το σπίτι και γυρνούσε μετά την ανατολή του ήλιου. Αποφάσισε να δει το κινητό τηλέφωνό της και εκεί εντόπισε μηνύματα που έδειχναν ότι η αδερφή της εκδίδεται.

Έτσι, αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, δίνοντας μάλιστα αρκετές πληροφορίες για τις παρέες της 16χρονης.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατά την έρευνά τους ανακάλυψαν ότι το περασμένο καλοκαίρι σε μπαρ μία 25χρονη γνώρισε τέσσερα 15χρονα κορίτσια, ένα 16χρονο και δύο 17χρονα και συμφώνησαν να τα διευκολύνει προκειμένου να εκδίδονται.

Η 25χρονη, μάλιστα, ήταν εκείνη που συνόδευε τις ανήλικες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής για τα ραντεβού και έπαιρνε τμήμα από την αμοιβή τους, η οποία κυμαινόταν από 200 έως 400 ευρώ και η 25χρονη έπαιρνε 50 ή 100 ευρώ.

Συνεργοί της δύο άνδρες, ένας 54χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος μετέφερε κοπέλες με το επαγγελματικό όχημα, και ένας 25χρονος που έκανε το ίδιο πράγμα με το ΙΧ του.

Οι αστυνομικοί τούς συνέλαβαν και μαζί με αυτούς τους τρεις ακόμα μία γυναίκα, 21 ετών, η οποία διευκόλυνε ένα 16χρονο κορίτσι να εκδίδεται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα