E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Κέιτ Μίντλετον «αγνοείται» και το παλάτι έχει χάσει τον έλεγχο

Σάλος με την προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού φακέλου της

Δημοσίευση 20/3/2024 | 08:19

Η Κέιτ Μίντλετον «αγνοείται» και το παλάτι έχει χάσει τον έλεγχο

Το παλάτι φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο γύρω από την υπόθεση για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, καθώς σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτονται λάθος χειρισμοί και νέα στοιχεία, που δυνητικά θα μπορούσαν να «βλάψουν» την σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας της τον Ιανουάριο η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξαν να δώσουν στην δημοσιότητα ελάχιστα στοιχεία γύρω από το σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά στο οποίο υπεβλήθη, ενώ η ίδια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και μήνες.

Οι απόπειρες της βασιλικής οικογένειας να διασκεδάσει τις φήμες ότι το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον είναι σοβαρότερο απ’ότι αφήνει να εννοηθεί το παλάτι, φαίνεται να έχουν πέσει στο κενό. Τόσο η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ με τα τρία παιδιά της, όσο και η επίσκεψη μαζί με τον Γουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο φούντωσαν τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς την Τρίτη (19.3.2024) έγινε γνωστό ότι υπάλληλοι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε η Κέιτ προσπάθησαν να «μπουν» στα ιδιωτικά αρχεία της νοσηλείας της και στον ιατρικό φάκελό της.

Οι υπεύθυνοι αρνούνται να αποκαλύψουν ποιος προσπάθησε να μπει στα αρχεία, αλλά και πόσο καιρό γνωρίζουν για την παραβίαση των αρχείων.

Το σίγουρο είναι ότι η παραβίαση έγινε την περίοδο που η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η κλινική του Λονδίνου έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν ο ίδιος προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση και για τα αρχεία του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος νοσεί με καρκίνο.

Υπάλληλοι του νοσοκομείου, που βρίσκεται στο Marylebone, στο κέντρο του Λονδίνου, είπαν ότι το προσωπικό είναι «εντελώς σοκαρισμένο και απογοητευμένο» που ένας «έμπιστος συνάδελφος» θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια «παραβίαση εμπιστοσύνης και ηθικής».

Σύμφωνα με την dailymail, η Κέιτ φαίνεται να γνωρίζει για την παραβίαση, ενώ ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε για την υπόθεση: «Αυτό είναι θέμα της Κλινικής του Λονδίνου».

Η ώρα της αλήθειας

Φίλοι του Γουίλιαμ και της Κέιτ είπαν ότι το βασιλικό ζεύγος «θέλει να είναι ξεκάθαρο και πιο ανοιχτό» σχετικά με την υγεία της Κέιτ – αλλά θέλουν να μοιραστούν τις λεπτομέρειες μόλις οι ίδιοι αισθανθούν έτοιμοι.

Η πριγκίπισσα αναμένεται τώρα να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μετά τις 17 Απριλίου, όταν και τα παιδιά της επιστρέψουν στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Ascot, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες αναφορές ότι η πριγκίπισσα θα μπορούσε να επιστρέψει νωρίτερα και ίσως να περπατήσει μαζί με την οικογένεια στην λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα Windsor.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα