E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Αννα Κυριακού: Από τη φτώχεια της Κατοχής μέχρι το Εθνικό Θέατρο και τις «Τρεις Χάριτες»

Κολωνός: «Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της»

Η οργή της αδερφής της 12χρονης από τον Κολωνό για την πρόταση της εισαγγελέως τόσο για τον Ηλία Μίχο όσο και για την μητέρα τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/3/2024 | 19:16

Κολωνός: «Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της»

Φανερά οργισμένη για την πρότασή της εισαγγελέως σχετικά με την ενοχή της μητέρας της αλλά και την αθώωση του Ηλία Μίχου για το αδίκημα του βιασμού, είναι η αδερφή της 12χρονης από τον Κολωνό.

Λίγες ημέρες μετά την πρόταση της εισαγγελέως αλλά και τη θύελλα αντιδράσεων που αυτή προκάλεσε στην κοινή γνώμη, η 19χρονη αδερφή της 12χρονης από τον Κολωνό μιλά σε εκπομπή του Mega και ξεσπά για όσα ακούστηκαν, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από την αδερφή της γιατί δεν την προστάτευσε. 

Εκτός από τα όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης, πως δηλαδή ο Ηλίας Μίχος ήταν ερωτευμένος με την ανήλικη, η αδερφή της αντιδρά για το ότι η μητέρα της παραμένει στη φυλακή με «θεωρίες συνωμοσίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Έχω μέσα μου στεναχώρια οργή και θυμό. Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή με θεωρίες συνωμοσίας.», τονίζει.

«Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι δεν είναι βιαστής... είναι "ερωτευμένος". Μιλάμε για έρωτα με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας. Μήπως ο κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στη γειτονιά;», ανέφερε μεταξύ άλλων η 19χρονη. 

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθειά της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένειά της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι συμβαίνει μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα από εμάς» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου, γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Πού άνοιξες την ψυχή σου, για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει με τα ραντεβού ‑ Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

Ελλάδα 16.10.2025
Η αλλαγή στις ταυτότητές μας είναι αναγκαστική

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ΕΛΤΑ Courier στην Κηφισίας ‑ O οδηγός του είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ελλάδα 16.10.2025
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

Μαρία Αθανασίου: Kατέρρευσε στα έδρανα της Βουλής – «Καλέστε τον γιατρό»

Πολιτική 16.10.2025
H βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Μαρία Αθανασίου, κατέρρευσε στα έδρανα

Καφέδες και σουβλάκια delivery στα σχολεία μέσα από τα κάγκελα

Ελλάδα 16.10.2025
Οι εκπαιδευτικοί δεν ανησυχούν μόνο για την ποιότητα των τροφίμων αλλά και για οτιδήποτε άλλο επικίνδυνο μπορεί να φτάσει στα χέρια των μαθητών

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Κρήτη

Ελλάδα 16.10.2025
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ζάκρου

Ψηφίζεται σήμερα το νέο εργασιακό νομοσχέδιο

Πολιτική 16.10.2025
Το 13ωρο και όλα όσα αλλάζουν για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

Την χτύπησαν, την χλεύασαν: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει βασανιστήρια κατά την κράτησή της στο Ισραήλ

Ελλάδα 16.10.2025
Πέντε μέρες με βασανιστήρια και κακομεταχείριση πέρασε σε φυλακή στο Ισραήλ η Γκρέτα Τούνμπεργκ

Η ΕΕ πρέπει να είναι έτοιμη για πόλεμο με τη Ρωσία έως το 2030

Κόσμος 16.10.2025
Η Κομισιόν αποκαλύπτει τον στρατιωτικό της σχεδιασμό

Πέθανε ο Γιώργος Πιπερίδης, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Lido με το θρυλικό τσουρέκι στο Παγκράτι

Ελλάδα Χτες
Στην οδό Χρεμωνίδου, στην πόρτα του καταστήματος αναγράφεται σε χαρτί: `Κλειστό λόγω πένθους`

Λουίτζι Μαντζιόνε: Η ζωή του μέσα στη φυλακή ‑ Με 40.000 δολάρια στον λογαριασμό του

Κόσμος Χτες
Ο Λουίτζι Μαντζιόνε κατηγορείται για τη δολοφονία του CEO Μπράιαν Τόμπσον