E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καιρός ‑ Μαρουσάκης: Έρχεται τριήμερο της Αποκριάς με αστάθεια

Πού θα σημειωθούν βροχές

Δημοσίευση 15/3/2024 | 08:11

Καιρός ‑ Μαρουσάκης: Έρχεται τριήμερο της Αποκριάς με αστάθεια

Με ήπιες καιρικές συνθήκες και περιορισμένη αστάθεια τις απογευματινές ώρες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Το τριήμερο της Αποκριάς και κυρίως την Κυριακή, η αστάθεια θα είναι γενικευμένη σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει με ευκολία και δεν θα αντιμετωπίσουν οι αξιόλογο πρόβλημα. Σε όλη τη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και προς το απόγευμα θα ενταθούν οι συννεφιές με αποτέλεσμα να υπάρξουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί στο νότιο αιγαίο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 18 με 21 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι πολύ καλός έως αργά το απόγευμα ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες στα ορεινά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν ήπιες καιρικές συνθήκες ενώ μετά το απόγευμα δεν αποκλείεται να υπάρχουν μπόρες στην γύρω ορεινή ζώνη. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Το Σάββατο θα υπάρχει περιορισμένη αστάθεια μόνο το απόγευμα ενώ γενικά θα έχουμε ηλιοφάνεια. Μπόρες αναμένεται να σημειωθούν σε ορεινές περιοχές.

Την Κυριακή της Αποκριάς κορυφώνεται η αστάθεια η οποία θα είναι γενικευμένη από το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το εσωτερικό της Κρήτης, το βόρειο και βορειοδυτικό Αιγαίο.

Την Καθαρά Δευτέρα αναμένεται βελτίωση και η αστάθεια περιορίζεται. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι βορειάδες στο νότιο Αιγαίο και θα αγγίζουν τα 6 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

E-Daily 3.Left Χτες
Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει πιο αυτόνομα και «ευφυή» AI systems

Bonnie Tyler: Σε τεχνητό κώμα η παγκόσμια σταρ

E-Daily 3.Left Χτες
Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 74χρονη τραγουδίστρια

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν έχει σχέση με το κρουαζιερόπλοιο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο‑μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ποιοι είναι οι Τούρκοι Ντάλτον, η συμμορία που απασχολεί την Τουρκία

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Σάββατο

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να βρισκόταν υπό την παρουσία και την παρότρυνση του 36χρονου την ώρα του περιστατικού

Τέλος εποχής: Πέφτει η αυλαία της συνεργασίας FIFA ‑ Panini για τα αυτοκόλλητα του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA έκανε γνωστό την Πέμπτη πως η μακροχρόνια πορεία συνεργασίας της με την ιταλική εταιρεία θα ολοκληρωθεί οριστικά με το τουρνουά του 2030