E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καιρός ‑ Μαρουσάκης: Έρχεται τριήμερο της Αποκριάς με αστάθεια

Πού θα σημειωθούν βροχές

Δημοσίευση 15/3/2024 | 08:11

Καιρός ‑ Μαρουσάκης: Έρχεται τριήμερο της Αποκριάς με αστάθεια

Με ήπιες καιρικές συνθήκες και περιορισμένη αστάθεια τις απογευματινές ώρες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Το τριήμερο της Αποκριάς και κυρίως την Κυριακή, η αστάθεια θα είναι γενικευμένη σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει με ευκολία και δεν θα αντιμετωπίσουν οι αξιόλογο πρόβλημα. Σε όλη τη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και προς το απόγευμα θα ενταθούν οι συννεφιές με αποτέλεσμα να υπάρξουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί στο νότιο αιγαίο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 18 με 21 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι πολύ καλός έως αργά το απόγευμα ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες στα ορεινά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν ήπιες καιρικές συνθήκες ενώ μετά το απόγευμα δεν αποκλείεται να υπάρχουν μπόρες στην γύρω ορεινή ζώνη. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.

Το Σάββατο θα υπάρχει περιορισμένη αστάθεια μόνο το απόγευμα ενώ γενικά θα έχουμε ηλιοφάνεια. Μπόρες αναμένεται να σημειωθούν σε ορεινές περιοχές.

Την Κυριακή της Αποκριάς κορυφώνεται η αστάθεια η οποία θα είναι γενικευμένη από το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το εσωτερικό της Κρήτης, το βόρειο και βορειοδυτικό Αιγαίο.

Την Καθαρά Δευτέρα αναμένεται βελτίωση και η αστάθεια περιορίζεται. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι βορειάδες στο νότιο Αιγαίο και θα αγγίζουν τα 6 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Κόσμος 22.11.2025
Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι

Κόσμος 22.11.2025
Από τις γνωστότερες προσωπικότητες της ιταλικής μουσικής, ήταν επίσης ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Ελλάδα 22.11.2025
Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Τι σημαίνει για την Ευρώπη η εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ στην Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Τα δύο σενάρια για την επόμενη ημέρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Ελλάδα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Οικονομία Χτες
Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Παναθηναϊκός AKTOR: Ξανά στο χειρουργείο ο Λεσόρ, ταξιδεύει για Πορτογαλία

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας