E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τον εγκατέλειψε γιατί «έτρωγε μέχρι θανάτου» ‑ Πώς άλλαξε τη ζωή του και έχασε 64 κιλά

Ποιος είπε ότι ένας χωρισμός δεν κάνει καλό στην υγεία μας;

Δημοσίευση 14/3/2024 | 16:40

Τον εγκατέλειψε γιατί «έτρωγε μέχρι θανάτου» ‑ Πώς άλλαξε τη ζωή του και έχασε 64 κιλά

Ένας χωρισμός μπορεί τελικά να βγει σε καλό, κάνοντας καλό στην υγεία. Η ιστορία του 27χρονου από το Λονδίνο σήμαινε απώλεια 64 κιλών. Τι εννοούμε; Ο Νιθούν Πουβιρατζασινγκάμ πήρε 44 κιλά κατά τη διάρκεια των lockdowns λόγω του κορονοϊού, πηγαίνοντας από τα 97 κιλά στα 141.

Όπως δήλωσε στο SWNS, η σύντροφός του δεν άντεχε να τον βλέπει να «τρώει μέχρι θανάτου» και τον εγκατέλειψε. Και τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει τη ζωή του στα χέρια του.

Η τεράστια αλλαγή στη ζωή του

«Κλείνω τρία χρόνια συνέπειας. Δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι για πάνω από μία εβδομάδα» δηλώνει ο 27χρονος. «Αισθάνομαι υπέροχα και δεν μπορώ να φανταστώ να επιστρέφω σε εκείνον τον τρόπο ζωής».

Ο Πουβιρατζασινγκάμ λέει ότι κάποτε ήταν πολύ αθλητικός τύπος και του άρεσε να γυμνάζεται. Έπαιζε ράγκμπι και πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο – μέχρι που χτύπησε η πανδημία, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κλειστεί στο σπίτι του.

«Το βάρος άρχισε να συσσωρεύεται. Δεν έβλεπα κανέναν φίλο ή συγγενή – απλά έμενα μέσα μαζί της και λίγο πολύ έτρωγα και κάπνιζα» δήλωσε ο 27χρονος για την πρώην πλέον σύντροφό του. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η πρώην κοπέλα του, την οποία δεν κατονόμασε, δεν ήθελε να τον βλέπει να καταστρέφεται.

«Λίγο πολύ δεν μπορούσε να με βλέπει να καταστρέφω τον εαυτό μου μέχρι θανάτου, πράγμα που είναι κατανοητό» εξήγησε. «Είπε ότι εάν δεν άλλαζα, θα έφευγε – και δεν άλλαξα».

Ο 27χρονος πρόσθεσε ότι έκανε πολύ σκοτεινές σκέψεις, φορούσε συνεχώς ένα υπερμεγέθες σακάκι για να κρύψει τα παραπανίσια κιλά του και απέφευγε να βλέπει φίλους.

Διόρθωσε τη διατροφή, έκοψε το κάπνισμα και άρχισε να γυμνάζεται
Δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, αποφάσισε πως έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του. Ξεκινώντας τον Φεβρουάριο του 2021, διόρθωσε σιγά σιγά τη διατροφή του, έκοψε το κάπνισμα και άρχισε να γυμνάζεται.

«Αγόρασα ζώνες αντίστασης, έναν πάγκο, αλτήρες, μια μπάρα, τοποθέτησα μερικούς καθρέφτες, έβαλα λαστιχένιο δάπεδο, πήρα έναν σάκο του μποξ και άρχισα σιγά σιγά να μπαίνω ξανά στη ρουτίνα μου» μοιράστηκε ο Πουβιρατζασινγκάμ, σημειώνοντας ότι ανέβαζε φωτογραφίες της προόδου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρακινεί τον εαυτό του.

Τρία χρόνια αργότερα, έχει χτίσει ένα σώμα βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ και έχει αποκτήσει άδεια personal trainer.

@npuvi96 Do you think she’ll like me now 😢 #fyp #fypシ #gym #weightlosstransformation #weightloss #trend #gymmotivation #glowup ♬ original sound - Karch

«Δεν αναγνωρίζω καν αυτό τον άνθρωπο πια» είπε ο 27χρονος αναλογιζόμενος των χωρισμό του. «Ήμουν ευγνώμων κατά κάποιον τρόπο, επειδή μου έδωσε την ώθηση που χρειαζόμουν για να βγω από τη ζώνη άνεσής μου και να αποδείξω ότι όλοι έκαναν λάθος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

TV Buzz Χτες
Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Social Χτες
H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει