E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Μαρία Σάκκαρη: «Συνεχίστε να λέτε βλακείες για εμένα, είμαι από τις καλύτερες στον κόσμο»

Η Μαρία Σάκκαρη απάντησε στην κριτική που δέχεται για την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα

Δημοσίευση 14/3/2024 | 10:29

Ξέσπασε η Μαρία Σάκκαρη: «Συνεχίστε να λέτε βλακείες για εμένα, είμαι από τις καλύτερες στον κόσμο»

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ντιάν Παρί στη φάση των «16» του Indian Wells.

Αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία που έχει με τον προπονητή Ντέιβιντ Γουίτ, ενώ απάντησε στην αυστηρή κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

«Έπαιξα ένα πολύ καλό πρώτο σετ, ήμουν πολύ σταθερή, πολύ υπομονετική. Σέρβιρα πολύ καλά, έκανα τις σωστές επιλογές. Νομίζω ότι νωρίς στο δεύτερο σετ είχα ευκαιρία στο 0-30 στο σερβίς της, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκα. Μετά άρχισα να βιάζομαι λίγο. Αλλά, ξέρετε, το να παραμείνω υπομονετική και επιθετική στο τρίτο σετ ήταν το κλειδί. Είναι πολύ καλή παίκτρια. Πρώτη φορά την αντιμετώπισα και είμαι εντυπωσιασμένη. Αν μπορεί να εξελίξει το παιχνίδι της, μπορεί να γίνει Μορεσμό Νο.2. Παίζει διαφορετικά και αυτό είναι που την κάνει δύσκολη. Χαίρομαι που τα κατάφερα», ανέφερε για τον αγώνα της η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε για τον νέο προπονητή της:

«Είμαστε μόνο μια εβδομάδα μαζί, δεν μπορεί απλά να μπει και να τα αλλάξει όλα, ειδικά πριν από ένα πολύ μεγάλο τουρνουά. Το είπα και στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου μου, είναι απλά πολύ χαλαρός. Αυτό χρειάζομαι, γιατί είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, οπότε χρειάζομαι κάποιον που δεν με αγχώνει και αυτό κάνει πολύ καλά ο Ντέιβιντ. Προφανώς έχει και απίστευτη εμπειρία. Και από πνευματικής άποψης νιώθω απλώς ότι είναι πολύ, πολύ χαλαρός. Αυτό είναι που μου αρέσει πολύ. Όπως είπα, είναι τόσο αστείος, που απλώς απολαμβάνω τον χρόνο μου μαζί του εντός και εκτός γηπέδου. Δένεται πολύ καλά με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί περνάμε πολύ χρόνο ο ένας με τον άλλον. Δημιουργήσαμε μια πολύ ωραία ομάδα τις τελευταίες μέρες».

Όσο για το αν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο αυτή την εβδομάδα και τι θέλει να πετύχει με τη συνεργασία μαζί του, είπε: «Δουλέψαμε λίγο στο σερβίς, μόνο στο toss. Και μετά στις επιστροφές μου, ξέρετε, επιτέθηκα λίγο περισσότερο, γιατί αυτό ήταν κάτι που έκανα πολύ καλά, ίσως πριν από δύο, τρία χρόνια, και μετά για κάποιους λόγους σταμάτησα. Ένιωσα πολύ καλά.

Θέλω να βελτιωθώ. Έφτασα στο Νο. 3 και νιώθω ότι μπορώ να γίνω καλύτερη. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν μερικά κορίτσια που έχουν κάνει ένα επιπλέον βήμα στην καριέρα τους, και θέλω να προσπαθήσω να τις φτάσω. Δουλεύοντας με τον Ντέιβιντ, νιώθω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Νιώθω ότι έχω τις αθλητικές ικανότητες. Πνευματικά μπορώ να βελτιωθώ και όσον αφορά το τένις, δεν χρειάζεται να αλλάξω το παιχνίδι μου. Απλώς πρέπει να προσθέσω μερικά πράγματα».

Σε ερώτηση για το αν ένιωσε ότι είχε μείνει στάσιμη, απάντησε: «Λίγο ναι. Δεν κατηγορώ κανέναν, φυσικά, κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου. Αν δοκιμάσω νέα πράγματα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη, πιστεύω πραγματικά ότι έχω μια καλή ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο και να δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη ευκαιρία να γίνω μια από τους καλύτερες παίκτριες ξανά. Όχι ότι το Τop 10 είναι κακό, απλά θέλω κάτι καλύτερο!».

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται από τον κόσμο: «Δεν με ενδιαφέρει πολύ τι λένε. Ξέρεις, αν θέλουν να με κρίνουν επειδή είμαι 9 στον κόσμο ή 10, μπορούν να το κάνουν. Είμαι μια από τους καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι πολύ καλό και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω που συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί έτσι υπενθυμίζω στον εαυτό μου τι έχω πετύχει. Αν σταματήσουν να το κάνουν, τότε ίσως σταματήσω να το κάνω! Παιδιά, συνεχίστε να το κάνετε. Σας παρακαλώ, συνεχίστε να λέτε βλακείες για μένα, αλλά είμαι εδώ και είμαι εδώ για να γίνω καλύτερη και είμαι εδώ για να βελτιωθώ. Συγγνώμη για τα γαλλικά μου (σ.σ. γέλια)»

Για την επόμενη αντίπαλό της, την Έμα Ναβάρο, είπε: «Είναι πολύ καλή. Είναι αστείο, γιατί όταν παίζαμε το Tie Break Tens, ο Μπεν Σέλτον με πλησίασε και μου είπε, wow είναι πολύ καλή, είναι καταπληκτική παίκτρια. Είπα, ναι, Μπεν, είναι χαμηλών τόνων, πολύ, πολύ καλή. Eίναι πολύ ταλαντούχα και τόσο χαλαρή. Είναι επίσης ένα πολύ καλό κορίτσι. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι της.

Της αρέσουν τα slice, της αρέσει να πιέζει στην επιστροφή. Απλώς θα απολαύσω τον αυριανό αγώνα. Είναι σε τοπ φόρμα, σύμφωνα με τα αποτελέσματά της. Θα προκαλέσω τον εαυτό μου άλλη μια φορά. Παίξαμε μόλις πριν από ένα μήνα, σε διαφορετικές συνθήκες. Θα έχει τον κόσμο μαζί της ως ντόπια και εγώ απλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/3) την Έμα Ναβάρο για μια θέση στα ημιτελικά του Indian Wells.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα