E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τηλεόραση: Ώρα μεταγραφών στα κανάλια ‑ Ποιος πάει πού

Ονόματα, σενάρια, ανανεώσεις και μεγάλες επιστροφές

Δημοσίευση 13/3/2024 | 17:31

Τηλεόραση: Ώρα μεταγραφών στα κανάλια ‑ Ποιος πάει πού

Από τη Φαίη Σκορδά έως τον Νίκο Μουτσινά και την Ελένη Μενεγάκη, οι τηλεαστέρες ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες - Δεν υπάρχει κανάλι χωρίς ανοιχτό μέτωπο - Πολλά τα ερωτηματικά στο MEGA, αλλαγές στον ΣΚΑΙ, όλα ανοιχτά στο OPEN

Τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Βέβαια όταν μιλάμε για παρουσιαστές πρώτης γραμμής, το σφύριγμα για λήξη ακούγεται πολύ νωρίτερα προκειμένου είτε να ανανεώσουν και να μην μετακομίσουν σε άλλο κανάλι είτε να ενημερωθούν πως «ευχαριστούμε για τη συνεργασία» και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχει κανάλι το οποίο να μην έχει ανοιχτό μέτωπο. Είτε ένα, είτε πέντε, όλα δείχνουν πως η επόμενη σεζόν θα έρθει με αλλαγές, όχι συνταρακτικές αλλά σίγουρα αισθητές σε όσους έχουν μείνει ακόμη μπροστά από το γυαλί.

Λιγότερες θα είναι οι αλλαγές στον Alpha, εκεί που, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου και Ναταλία Γερμανού συνεχίζουν κανονικά και την επόμενη σεζόν καθώς τα συμβόλαιά τους είναι ακόμη σε ισχύ. Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και έχει δεχτεί και πρόταση για θέση σε κριτική επιτροπή. Εδώ, η μόνη δυσκολία είναι ότι υπάρχει και πρόταση του ΑΝΤ1 επίσης για κριτική επιτροπή και θα φανεί τι θα επιλέξει ο δημοφιλής παρουσιαστής μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ακόμη αναζητείται το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «Deal», αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αν δεν βρεθεί, το παιχνίδι δεν θα βγει στον «αέρα». Οι συζητήσεις με τον Γιώργο Λιανό σκόνταψαν σε οικονομικά εμπόδια, ενώ επαφές έχουν γίνει και με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στον ΣΚΑΪ όλα αλλάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς οι αποφάσεις φέρνουν τη ενημέρωση σε πλεονεκτική και ενισχυμένη θέση. Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου ολοκληρώνουν την συνεργασία τους με το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι, με την πρώτη να βρίσκεται σε τροχιά συζητήσεων για το επόμενο βήμα της. Χρήστος Φερεντίνος και Μάρκος Σεφερλής συνεχίζουν για μία ακόμη σεζόν. Ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Κανονικά στην πρωινή ζώνη συνεχίζουν την πορεία τους οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Ηρεμία και στον ΑΝΤ1 όπου ήδη ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία προγράμματα ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Παραμένει στο πόστο της και ενισχύεται η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ στις θέσεις τους συνεχίζουν οι Γιώργος Παπαδάκης και Νίκος Χατζηνικολάου.

Πολλά τα ερωτηματικά στο Mega καθώς Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη, Κώστας Τσουρός και Δανάη Μπάρκα είναι σε αναμονή για συζητήσεις με το κανάλι και να αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον ρόλο τους στον σταθμό. Η φημολογία οργιάζει ωστόσο ελάχιστα «πατάει στην αλήθεια». Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και ανακοινώσεις. Αλλον έναν χρόνο θα παραμείνει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου η Σίσσυ Χρηστίδου της οποίας το συμβόλαιο λήγει το 2025. Κανονικά συνεχίζει η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Στο Star δεν προβλέπονται αλλαγές. Το δίδυμο Παύλου - Χατζίδου θα ανανεώσει για μία ακόμη χρονιά ενώ σταθερή θα παραμείνει και η Ζήνα Κουτσελίνη με δύο εκπομπές. Συνεχίζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ και οι τρεις σεφ του «Master Chef» παραμένουν στο δυναμικό του καναλιού.

Στο Open όλα είναι ανοιχτά σε πλήρη συμφωνία με τον τίτλο του σταθμού. Το συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη ολοκληρώνεται και θα γίνουν συζητήσεις εκ νέου, το Σαββατοκύριακο έχει ανοιχτά μέτωπα καθώς εκπομπή δεν βγήκε αυτή τη σεζόν, οπότε όλα αναβάλλονται για του χρόνου και οι άλλες ζώνες φαίνεται να είναι σε φάση επανασχεδιασμού. 


Η Κατερίνα Ζαρίφη συζητά ήδη τα πλάνα της επόμενης χρονιάς που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή της σε επίπεδο προσώπων και περιεχομένου ενώ σίγουρη θεωρείται η παραμονή της Αννίτας Πάνια. Αναζητείται σενάριο εκπομπής για την Σοφία Αλιμπέρτη, συζητήσεις κάνουν οι Ελίνα Παπίλα, Ιωάννα Μαλέσκου και Ελενα Χριστοπούλου και βρίσκονται σε αναμονή πολλά format.

Τέλος, στην ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Φώτης Σεργουλόπουλος, Τζένη Μελιτά, Γιώργος Καραμίχος, Ζωή Κρονάκη, Δημήτρης Γιατζόγλου, Τάσος Ιορδανίδης και Τζένη Θεωνά θα παραμείνουν στο πρόγραμμα. Σε συζητήσεις βρίσκεται η Ευγενία Σαμαρά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

TV Buzz 27.04.2024
«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social 27.04.2024
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Tabloid 27.04.2024
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Tabloid 27.04.2024
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού