E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στον εισαγγελέα εννέα συλληφθέντες της επίθεσης σε ΛΟΑΤΚΙ στην πλατεία Αριστοτέλους

Πρόκειται για τους ενήλικες δράστες της επίθεσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/3/2024 | 15:52

Στον εισαγγελέα εννέα συλληφθέντες της επίθεσης σε ΛΟΑΤΚΙ στην πλατεία Αριστοτέλους

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής εννέα εκ των 21 συλληφθέντων της ομοφοβικής επίθεσης σε δύο ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην πλατεία Αριστοτέλους το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για τους ενήλικες δράστες της επίθεσης, οι οποίοι υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία της ΟΠΚΕ ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου. Σε λίγο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα.

Τα έντεκα ανήλικα άτομα που συνελήφθησαν αφέθηκαν ελεύθερα.

Η ομοφοβική επίθεση έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Αριστοτέλους, όταν ομάδα νεαρών που βρίσκονταν εκεί κινήθηκε εναντίον των δύο μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που περνούσαν από το σημείο.

Όπως κατήγγειλαν τα θύματα (21 ετών και τα δύο), ομάδα ατόμων τούς επιτέθηκε λεκτικά και τους πέταξε μπουκάλια, με τους ίδιους να βρίσκουν «καταφύγιο» σε παρακείμενο κατάστημα εστίασης για να προστατευθούν. Οι δράστες συνέχισαν να προπηλακίζουν τα δύο τρανσέξουαλ άτομα, ακόμα κι όταν στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, με τη συνδρομή των οποίων τα θύματα της επίθεσης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλαν έγκληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μυστήριο της πράσινης μούμιας της Ιταλίας λύθηκε ‑ Το 12χρονο αγόρι σε φέρετρο 300 ετών

Κόσμος Χτες
Μετά από σχεδόν 40 χρόνια οι επιστήμονες υποστηρίζουν σε νέα μελέτη ότι γνωρίζουν το μυστικό της πράσινης μούμιας

Πόρτο Ράφτη: Σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια μαθητών ‑ Τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι

Ελλάδα Χτες
Ξαφνικά αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι σοβά του ταβανιού σχολικής αίθουσας

Αλμυρος: Θύμα απάτης 59χρονη ‑ Της άρπαξαν 24.000 ευρώ

Ελλάδα Χτες
Οι κατηγορούμενοι έχουν καταγωγή από τα Χανιά, το Πέραμα, τον Πειραιά και από την Αθήνα

Ιαπωνία: Παίρνει θέση ο στρατός στην μάχη με τις... αρκούδες ‑ Περισσότερες από 100 επιθέσεις

Κόσμος Χτες
Έχουν σημειωθεί περισσότερες από 100 επιθέσεις από αρκούδες που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε αριθμό ρεκόρ 12 ανθρώπων σε όλη την Ιαπωνία από τον Απρίλιο, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος.

«Με μαστίγωσαν παντού»: 38χρονη μιλά για την ομηρεία της στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Αποκαλύπτει πώς γλίτωσε με κωδικοποιημένα μηνύματα σε βίντεο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Ελλάδα Χτες
Eπειδή «υποπτευόταν ότι είχε σχέση με τον γιο της»