E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγικό φινάλε: Στον 45χρoνο Νίκο Αναστόπουλο ανήκει τελικά η σορός που βρέθηκε στον Αλφειό

Tο πτώμα του 45χρονου άνδρα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/3/2024 | 13:09

Τραγικό φινάλε: Στον 45χρoνο Νίκο Αναστόπουλο ανήκει τελικά η σορός που βρέθηκε στον Αλφειό

Ο Νίκος Αναστόπουλος, που παρασύρθηκε μαζί με τη σύντροφό του από χείμαρρο, στο Πλουτοχώρι Ηλείας, τον περασμένο Ιανουάριο, εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, το πτώμα του 45χρονου άνδρα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο Φράγμα του Φλόκα, όπως επιβεβαίωσαν και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορό του άτυχου οδηγού ταξί βρήκαν βοσκοί και αμέσως κάλεσαν τις Αρχές, που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε πιθανό η σορός να ανήκει στον άτυχο άνδρα, που αγνοούνταν από τις 15 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αναστόπουλος και η Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το γεφύρι στο Πλουτοχώρι.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για να βρεθεί το ζευγάρι. Δύο ημέρες μετά βρέθηκε το όχημά τους και η σορός της άτυχης γυναίκας, ενώ όλο αυτό το διάστημα, η οικογένεια του 45χρονου περίμενε εναγωνίως νέα για την τύχη του ανθρώπου τους, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά νεκρός μετά από 46 ημέρες.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» κάνουν λόγο ότι ο αδικοχαμένος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης, επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα το γεφύρι, που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αλλά ένα κύμα υδάτινου όγκου «κόλλησε» το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και έπεσε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε τηλέφωνο συγχωριανό του
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο αγνοούμενος φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του, λίγο πριν παρασυρθεί το αυτοκίνητό του, επισημαίνοντας πως βρίσκεται σε κίνδυνο, τόσο ο ίδιος, όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζήτησε έντρομος βοήθεια.

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η κηδεία του 45χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Νεκρός ο Νίκος Αναστόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά καταστρέφει κτήριο στο Μανχάταν: Πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη συνοικία της Νέας Υόρκης

Κόσμος Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου, στη συνοικία Απερ Γουέστ Σάιντ

Διορία Τραμπ στον Ζελένσκι για να απαντήσει για το σχέδιο, λένε οι FT: Πιέζει για συμφωνία ως τα Χριστούγεννα

Κόσμος Χτες
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στην αμερικανική πλευρά ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβουλευτεί τους Ευρωπαίους συμμάχους

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα Χτες
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG

Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από ξυλοδαρμό ‑ «Αρχισε να με χτυπά»

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για πρώτες βοήθειες

Στο «μικροσκόπιο» 1.469 εφοριακοί

Ελλάδα Χτες
Η ΑΑΔΕ ερευνά περιουσίες και κινήσεις λογαριασμών

Μίνα Αρναούτη: «Έχω κάνει 17 χειρουργεία» ‑ «Ο Παντελίδης όταν βγήκε από το σπίτι ήταν μια χαρά»

Ελλάδα Χτες
Οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη υπόθεση έμελλε να πέσουν σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Βάιλας

Ελλάδα Χτες
Ο Βασίλης Βάιλας μεγάλωσε πολλές γενιές μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές

Χολαργός: Τα μηνύματα του ανήλικου με την 20χρονη κοπέλα πριν το μοιραίο ραντεβού

Ελλάδα Χτες
Για να τον προσεγγίσουν οι δράστες του έστησαν μια παγίδα, χρησιμοποιώντας την 20χρονη κοπέλα ως δόλωμα.

Επίθεση Τραμπ κατά της Ευρώπης: Η ήπειρος αποσυντίθεται και οι ηγέτες της είναι αδύναμοι

Κόσμος Χτες
Σκληρή επίθεση του Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη σε συνέντευξη στο Politico