E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Volcano: Η Ελληνική Εταιρεία Που Κατάφερε Να Κατακτήσει 4 Ηπείρους

Δημοσίευση 8/3/2024 | 09:37

Volcano: Η Ελληνική Εταιρεία Που Κατάφερε Να Κατακτήσει 4 Ηπείρους

Ο σκοπός δεν είναι να ζήσουμε για πάντα. Ο σκοπός είναι να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο που θα μπορεί να ζήσει για πάντα...

Volcano: Η Ελληνική Εταιρεία που Κατάφερε να Κατακτήσει 4 Ηπείρους

Χειροποίητες μεταλλικές κρεβατοκάμαρες Volcano. Ένα όνομα που παραπέμπει στο ηφαίστειο και τη φωτιά. Δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς η φωτιά είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για τη διαμόρφωση του σιδήρου και τα 100% χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια της Volcano Handmade Iron Bedrooms.

Με εμπνευστή της τον Αριστείδη Κωνσταντινίδη, η Volcano είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη που από το 1976 μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στον χώρο των σφυρηλατημένων μεταλλικών επίπλων στην Ελλάδα.

Είναι επίσης μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη στην κατασκευή μεταλλικών επίπλων ξεχωριστής αισθητικής και ανώτερης ποιότητας.

Σύγχρονη τεχνολογία και παράδοση

Στο εργοστάσιο της Volcano, έκτασης 3.500 τ.μ., η τεχνολογία αιχμής συναντά την κληρονομιά της ελληνικής μεταλλουργίας. Έμπειροι τεχνίτες, με σεβασμό προς την παράδοση και την ελληνική μεταλλουργία, υλοποιούν δημιουργίες υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Η Volcano αντλεί έμπνευση από την πλούσια ιστορία της ελληνικής μεταλλουργίας, η οποία χάνεται στα βάθη των αιώνων. Από την αρχαιότητα έως σήμερα, η Ελλάδα φημίζεται για την τέχνη και τη δεξιοτεχνία της στην κατεργασία των μετάλλων.

Ο Κώστας και η Αλεξάνδρα στο τιμόνι της Volcano

Η επιχείρηση από τη δεκαετία του 1990 έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς, με τον Κώστα Κωνσταντινίδη και την Αλεξάνδρα Ευφραιμίδου να είναι τα πρόσωπα πίσω από την εταιρεία Volcano του σήμερα. Η Αλεξάνδρα επιμελείται το design των επίπλων, ως αρχιτέκτονας με ειδίκευση στον βιομηχανικό σχεδιασμό, και ο Κώστας είναι ο διευθυντής παραγωγής.

Η Volcano Handmade Iron Bedrooms ξεχωρίζει στον χώρο της κατασκευής μεταλλικών κρεβατοκαμαρών, προσφέροντας μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν άψογα την τέχνη με την αντοχή. Με δεκαετίες εμπειρίας στην κατεργασία του σιδήρου, η Volcano έχει κατακτήσει την κορυφή, χτίζοντας μια αδιαμφισβήτητη φήμη για την ποιότητα και την αισθητική των δημιουργιών της.

Η κληρονομιά της Volcano

Στο εργοστάσιο της Volcano, η τεχνολογία αιχμής αγκαλιάζει την κληρονομιά της ελληνικής μεταλλουργίας. Οι έμπειροι τεχνίτες, με βαθύ σεβασμό προς την παράδοση, υλοποιούν δημιουργίες υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η Volcano δεν είναι απλώς μια εταιρεία. Είναι μια συνέχεια της αιώνιας φλόγας της ελληνικής μεταλλουργίας, που καίει ασταμάτητα από την αρχαιότητα. Με ιερή ευλάβεια προς την τέχνη και την κληρονομιά, οι τεχνίτες της Volcano υφαίνουν μεταλλικά όνειρα, παντρεύοντας την κομψότητα με την αντοχή.

Η Volcano ξεχωρίζει καθώς παρέχει στους πελάτες της εγγύηση εφ' όρου ζωής και πλήρως απομαγνητισμένα σιδερένια κρεβάτια, απόδειξη της μοναδικής ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας.

Μοναδική ποιότητα, άνεση και στυλ

Η μεταλλικές κρεβατοκάμαρες της Volcano κατασκευάζεται με μεράκι και φροντίδα, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και με τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Η Volcano δεν διαπραγματεύεται την ποιότητα, και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια: από την στιβαρή κατασκευή και την άψογη βαφή, έως την κομψή σχεδίαση και την τέλεια εφαρμογή.

Η Volcano δεν εστιάζει μόνο στην αντοχή, αλλά και στην αισθητική. Στις συλλογές της θα βρείτε κρεβατοκάμαρες κάθε στυλ, από κλασικά κρεβάτια έως μοντέρνα και industrial. Η Volcano προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο και χώρο, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και επιθυμία. Η κληρονομιά της Volcano είναι η παράδοση και οι δημιουργίες της που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και την αντοχή τους.

Αισθητική αρμονία και αδιαμφισβήτητη αντοχή

Στις εγκαταστάσεις της Volcano, η αισθητική αρμονία συναντά την αντοχή. Η Volcano διαθέτει ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα ηλεκτροστατικής βαφής, όπου τα προϊόντα βάφονται με υψηλής ποιότητας χρώματα "πούδρας". Η ηλεκτροστατική βαφή προσφέρει άψογη και ομοιόμορφη κάλυψη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μέγιστη προστασία από τη διάβρωση και τις φθορές.

Βαφή με χρώματα "πούδρας":

Η Volcano υιοθετεί την τεχνολογία βαφής με χρώματα "πούδρας", την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η βαφή "πούδρας" προσφέρει ασυναγώνιστη αντοχή στις γρατζουνιές και τα χτυπήματα, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική του προϊόντος.

Μία λαμπρή πορεία σε κάθε πλευρά της γης

Οι χειροποίητες μεταλλικές κρεβατοκάμαρες της Volcano δεν είναι απλά έπιπλα. Είναι κομμάτια τέχνης που έχουν κατακτήσει τις καρδιές και τα σπίτια καταναλωτών σε κάθε γωνιά της γης.

Από την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη έως το μυστηριώδες Τόκιο, από το ιστορικό Λονδίνο έως τη μακρινή Νέα Ζηλανδία, οι δημιουργίες της Volcano κοσμούν κατοικίες, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικότητας.

Η Volcano δεν κέρδισε τυχαία την αναγνώριση και την επιτυχία. Κάθε κρεβατοκάμαρα φέρει τη σφραγίδα της αφοσίωσης, της ποιότητας και της άψογης αισθητικής.

Η φιλοσοφία και το μυστικό της Volcano

Η Volcano δεν επιδιώκει απλά την επιτυχία. Οραματίζεται να δημιουργήσει διαχρονική ομορφιά, έργα τέχνης που θα κοσμούν και θα αναβαθμίζουν εσωτερικούς χώρους με μοναδικό τρόπο.

Η Volcano υιοθετεί τη φράση "Ο σκοπός δεν είναι να ζήσουμε για πάντα. Ο σκοπός είναι να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο που θα μπορεί να ζήσει για πάντα...".

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Χτες
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!