E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μήνας γαστρονομίας στο Four Seasons Astir Palace Hotel

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας μεγάλου γαστρονομικού ενδιαφέροντος στο βραβευμένο ξενοδοχείο

Δημοσίευση 7/3/2024 | 15:06

Μήνας γαστρονομίας στο Four Seasons Astir Palace Hotel

Αριστοτεχνικές δημιουργίες με αστέρι Michelin στο Pelagos, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στην Taverna37 και το καλύτερο brunch της πόλης στο Mercato: Με μια δελεαστική γκάμα εποχικών και συνεργατικών γευστικών εμπειριών, ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας ένδοξος γαστρονομικός μήνας στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Pelagos

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Pelagos επιστρέφει δημιουργικά στο πλαίσιο του «Friends of Pelagos». Στις 26 και 27 Μαρτίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τέχνη του Γάλλου σεφ Emmanuel Renaut και του Chef de Cuisine George Dospras από το εστιατόριο Lauda του Andronis Boutique Hotel στη Σαντορίνη.

Έχοντας κερδίσει τρία αστέρια Michelin και ένα Meilleur Ouvrier de France (Βραβείο Καλύτερου Τεχνίτη Γαλλίας) ο Emmanuel Renault έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον ταλαντούχο George Dospras για να συνεργαστούν με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef του Pelagos, Luca Piscazzi και την ομάδα του. Όλοι μαζί θα επιμεληθούν και θα δημιουργήσουν από κοινού ένα αποκλειστικό μενού, με κόστος 170€ ανά άτομο, αναδεικνύοντας την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας με έμπνευση από τη Μεσόγειο.

Taverna37

Την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα οικογενειακό μενού με ζωηρά ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρεμένα θαλασσινά και σαρακοστιανά, με κόστος 95€ ανά άτομο, ενώ η Δευτέρα 25 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στο παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά σε δημιουργικές παραλλαγές.

Mercato

Προς τιμήν της Καθαράς Δευτέρας, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, το Mercato θα προσφέρει στις 18 Μαρτίου ένα ξεχωριστό brunch μενού με θαλασσινά, με κόστος 110€ ανά άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Belize: το νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, για φαγητό και διασκέδαση από νωρίς!

Better life 19.12.2025
Η κουζίνα του Belize αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για να το επισκεφθεί κανείς

LUK JAM: Το πρωινό party που δεν περίμενες!

Better life 17.12.2025
Οι LUKUMÁΔΕΣ και το Primer Music Festival team παρουσιάζουν το πιο unexpected soft clubbing project!

Mastercard: Με την καινοτομία στο επίκεντρο, το 2026 φέρνει πιο απλές και ασφαλείς πληρωμές για όλους

Tech 17.12.2025
Η αγορά των ψηφιακών πληρωμών εισέρχεται σε μια νέα φάση ωριμότητας, με το 2026 να σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην ασφάλεια, την ταυτοποίηση και την εμπειρία checkout

Techstars Startup Weekend: Η διοργάνωση που φέρνει τη Θεσσαλονίκη στον διεθνή χάρτη καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Better life 17.12.2025
Μια διοργάνωση που δε στοχεύει απλώς στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών, αλλά στην ενεργοποίηση μιας ολόκληρης γενιάς

Στην Κοκέτα στο Ψυχικό, τα βράδια έχουν νοστιμιά και κέφι

Better life 17.12.2025
Το μενού της Κοκέτας, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση, φέρνει πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι, αγνά υλικά και μια μοντέρνα πινελιά

Γιορτές στο Hard Rock Cafe Athens

Better life 17.12.2025
Πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε γιορτινό κλίμα στο Hard Rock Cafe Athens!

Λαχειοφόρος αγορά ΕΛΕΠΑΠ 2025

Δράσεις 17.12.2025
Κάθε λαχνός στοιχίζει μόνο €2

Οι Advengers κατακτούν ξανά τον τίτλο «Agency of the year»

Better life 11.12.2025
Στα φετινά Social Media Awards

Οδυσσέας Αθανασίου: Γιατί αυτοί πέτυχαν: 6 κράτη, από τη σκιά στην κορυφή

Better life 09.12.2025
Το βιβλίο του Οδυσσέα Αθανασίου παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025