E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο easy 97.2 γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας με live radios!

Δημοσίευση 7/3/2024 | 15:01

Ο easy 97.2 γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας με live radios!

Ο easy 97.2, γιορτάζει μαζί με όλες τις γυναίκες του κόσμου, την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, με live radios στο Σταθμό του μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και με τραγούδια από γυναίκες καλλιτέχνιδες!

Πόσο "κοντά" στις γυναίκες μπορεί να βρεθεί ένας ραδιοφωνικός σταθμός;

Πόσα μηνύματα μπορεί να ακουστούν στον αέρα… πόσα τραγούδια από γυναικείες φωνές μπορεί να μας ταξιδέψουν… πόσες γυναίκες ραδιοφωνικοί παραγωγοί μπορούν να μοιραστούν με τη φωνή τους μηνύματα για τη σημασία της ισότητας των δύο φύλων και την ανάδειξη και προώθηση των δικαιωμάτων της γυναίκας…

Την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η οποία θεσπίστηκε για πρώτη φορά πριν από 47 χρόνια με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, ο easy 97.2, έρχεται να την αφιερώσει αποκλειστικά σε μοναδικές γυναικείες φωνές, παίζοντας για 24 ώρες, από τις 24:00 τα μεσάνυχτα, τραγούδια από γυναίκες καλλιτέχνιδες!

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή γιορτή, εμείς, στον easy 97.2, βγαίνουμε στον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας για να συναντήσουμε από κοντά αγαπημένες ακροάτριες, μοναδικές προσωπικότητες, Αθηναίες και όχι μόνο, που ζουν ανάμεσα μας και καθημερινά διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Η πρωινή εκπομπή "easy breakfast" θα εκπέμπει live από τις 7:00 μέχρι τις 10:00 και η Μαρία Κωνσταντάκη θα υποδεχτεί τρεις μοναδικές γυναικείες προσωπικότητες. Μαζί της θα βρεθεί η Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια του Humanity Greece, η Κατερίνα Βρανά, stand up comedian και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Formula1 Show του ANT1 & του ΑΝΤ1+, Μαρία Θωμά.

Στις 10:00 τη σκυτάλη θα πάρει ο Κωστής Λυμπερόπουλος και στην παρέα του θα έρθει το συγκρότημα «Vox The Acapella Group», τραγουδώντας μοναδικές, ξένες επιτυχίες, αφιερωμένες σε όλες τις γυναίκες που θα περνάνε από τη γραμμή 3 του Μετρό, στον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας!
Ακολουθεί η Μαρία Φραγκάκη, η οποία θα κρατήσει συντροφιά ζωντανά στους ακροατές, αλλά και στους περαστικούς, με την καλύτερη μουσική από γυναικείες φωνές μέχρι τις 17:00.

Σας περιμένουμε όλους στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας για να γνωριστούμε από κοντά, να ακούσουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, να γιορτάσουμε και να υποστηρίξουμε τις υπέροχες γυναίκες γύρω μας!

easy 97.2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social 27.04.2024
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Tabloid 27.04.2024
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

TV Buzz Χτες
Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν