E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Sherpa Society και το BCA College ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το BCA College αναλαμβάνει ρόλο Academic Partner

Δημοσίευση 7/3/2024 | 11:47

Η Sherpa Society και το BCA College ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Sherpa Society (www.getyoursherpa.com), εταιρεία που ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις στελεχών και επαγγελματιών, και το BCA College (www.bca.edu.gr), οργανισμός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να παρέχουν ποιοτικές και ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις σε στελέχη και επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς.

Μέσω της εν λόγω συνεργασίας, το BCA College αναλαμβάνει το ρόλο του Academic Partner με κύρια αρμοδιότητα την παροχή έγκριτης και αναγνωρισμένης πιστοποίησης στους εκπαιδευόμενους τόσο στα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops) που διοργανώνει η Sherpa Society ανά τακτά χρονικά διαστήματα όσο και στις Ακαδημίες που πρόκειται να λανσαριστούν κατά τη διάρκεια  του τρέχοντος έτους.

Η εξειδίκευση της Sherpa Society στους τομείς των Artificial Intelligence, Digital & Social Media Marketing, eCommerce, Brand Strategy, Digital Transformation κ.α. - μέσω του παγκόσμιου δικτύου κορυφαίων εισηγητών που διαθέτει - σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του BCA College στην ποιοτική και αξιόπιστη πανεπιστημιακή εκπαίδευση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνθέτουν ένα σχήμα που ενισχύει & αναβαθμίζει τις δεξιότητες και γνώσεις των εκπαιδευομένων, οι οποίοι αποκτούν μία πανελλαδικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Ο Ντάνος Τσάκαλος, Co-Founder της Sherpa Society, δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το BCA College, η οποία φανερώνει τη δυναμική και το όραμα της Sherpa Society ενώ, παράλληλα, μεγιστοποιεί τα οφέλη που λαμβάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματά μας».

Ο Κύρος Δασκαλάκης, Marketing Director του BCA College, εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία λέγοντας: «Πιστεύω ότι αυτή η σύμπραξη θα βοηθήσει αμφότερες πλευρές να αναπτύξουν ακόμα περισσότερες ποιοτικές και στοχευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, παρέχοντας γνωσιακή αξία που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε στελέχους».       

 

Λίγα λόγια για τη Sherpa Society:

H εταιρεία Sherpa Society εξειδικεύεται σε εκπαιδεύσεις στελεχών επιχειρήσεων. Απαρτίζεται από ένα δίκτυο κορυφαίων εισηγητών από την Ευρώπη και την Αμερική με εξειδίκευση σε τομείς όπως το Digital Marketing, το eCommerce, το Business Transformation, το Brand Strategy και το Employer Branding. Η Sherpa Society είναι Business Partner της OTEAcademy.

 

Λίγα λόγια για το BCA College:

Το BCA College ιδρύθηκε το 1971 και ήταν το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα που ασχολήθηκε αποκλειστικά με ειδικότητες, όπως: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακά, Τουριστικά και Πληροφορική.

Σήμερα πιστό στις αρχές του, προσφέρει προγράμματα σπουδών που εξερευνούν καινοτόμα θέματα, με έμφαση την άμεση εφαρμογή στον επαγγελματικό χώρο. Με τη στενή συνεργασία με επιχειρήσεις όλων των κλάδων και με το υψηλό επίπεδο των καθηγητών του, οι σπουδαστές απολαμβάνουν μια εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία, τη σύγχρονη προοπτική και την πρακτική εφαρμογή στην αγορά εργασίας.

Στόχος του BCA College είναι η παγκόσμια ανταλλαγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η πρόσβαση των σπουδαστών σε εξειδικευμένες γνώσεις που προέρχονται από διεθνείς πρακτικές, ενισχύοντας τα ακαδημαϊκά προσόντα και την επαγγελματική τους αναγνώριση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα 28.04.2024
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα 28.04.2024
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα 28.04.2024
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος 28.04.2024
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science 28.04.2024
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα 28.04.2024
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα 28.04.2024
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα

Εργαζόμενοι του «Αττικόν» κατά Καλλιάνου ‑ «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του»

Ελλάδα 28.04.2024
Το σωματείο των εργαζομένων βάλλει κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας