E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταύρος Ζαλμάς: Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους

«Απλωναν το χέρι τους και άρχιζαν και χάιδευαν, έγινα Τούρκος και είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο» περιέγραψε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/3/2024 | 12:50

Σταύρος Ζαλμάς: Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για το παρελθόν του, την καριέρα του, το «Άγγιγμα Ψυχής», τη σeξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί, αλλά και το δημοσίευμα το οποίο ισχυριζόταν ότι έχει AIDS, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, για τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική ανέφερε: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Σε σχέση με την πορεία μου θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει, αλλά πάντα πρόσεχα να κάνω οικονομική χρήση της τηλεόρασης, γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, τους πιο επικίνδυνους. Ωστόσο, εγώ αρνιόμουν να κάνω κάθε φορά τον ίδιο χαρακτήρα. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου την έχουν εμπιστευτεί ποτέ».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, σχετικά με τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» ο ηθοποιός είπε: «Το "Άγγιγμα Ψυχής" προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία, γιατί κάτα έναν τρόπο τους αποκαθήλωνε».

Για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολίασε: «Στα νιάτα μου ήμουν πάρα πολύ όμορφο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους, αλλά έχω μια ιδιοσυγκρασία τέτοια και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και άρχιζαν και χάιδευαν, έγινα Τούρκος και είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

Για το δημοσίευμα που είχε γραφτεί και ισχυριζόταν ότι ήταν φορέας του AIDS, ο Σταύρος Ζαλμάς σημείωσε: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μηνυσάρα και θα τους είχα πάρει πάρα πολλά χρήματα. Γράφτηκε το 1994 και τότε το αντιμετώπιζαν σαν πανούκλα. Υπήρχε και ένα κοινωνικό πρόβλημα, γιατί το AIDS συνδέεται με το σeξ. Δηλαδή αν έλεγες ότι έχεις καρκίνο δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα».

Τέλος, ο Σταύρος Ζαλμάς κατέληξε: «Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός και βυθίζομαι σε αυτό, υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψω. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω τη διαδικασία της ερωτiκής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία

Ιωάννα Τούνη: «Συλλάβετέ με ‑ Δηλώνω ένοχη»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η influencer ανταποκρίθηκε με χιούμορ σε ένα από τα πιο viral trends του TikTok, αστειευόμενη με την εικόνα της και τις επενδύσεις της στα ακίνητα

Το άγνωστο περιστατικό: Η στιγμή που όλα άλλαξαν στο παλάτι ‑ Τι συνέβη ανάμεσα σε Meghan, William και Kate

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το βασιλικό τραπέζι που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Τι απέγινε η Soleil Moon Frye

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το κορίτσι που έγινε διάσημο στα 7 του

Ιωάννα Τούνη: «Αν το να είσαι βασίλισσα του real estate, κουκλάρα και πετυχημένη είναι έγκλημα, συλλάβετέ με»

Tabloid Χτες
«Δηλώνω ένοχη, αξιότιμο δικαστήριο», έγραψε χιουμοριστικά η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με Κάτια Ζυγούλη και Ρένα Μόρφη στη Σίφνο ‑ Μια αξέχαστη στιγμή με μοναδική θέα

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί με τη γυναίκα του και συναντήθηκε με τη συνάδελφό του για βόλτα στο κάστρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρακολούθησε συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Μιλάνο και βγήκε φωτογραφία μαζί του

Tabloid Χτες
«Υπάρχουν βραδιές που τις ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και μένουν για πάντα στην καρδιά σου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

Social Χτες
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

Social Χτες
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left Χτες
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.