E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταύρος Ζαλμάς: Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους

«Απλωναν το χέρι τους και άρχιζαν και χάιδευαν, έγινα Τούρκος και είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο» περιέγραψε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/3/2024 | 12:50

Σταύρος Ζαλμάς: Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για το παρελθόν του, την καριέρα του, το «Άγγιγμα Ψυχής», τη σeξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί, αλλά και το δημοσίευμα το οποίο ισχυριζόταν ότι έχει AIDS, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, για τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική ανέφερε: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Σε σχέση με την πορεία μου θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει, αλλά πάντα πρόσεχα να κάνω οικονομική χρήση της τηλεόρασης, γιατί φοβόμουν να μην καώ. Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο περίεργους τύπους, τους πιο επικίνδυνους. Ωστόσο, εγώ αρνιόμουν να κάνω κάθε φορά τον ίδιο χαρακτήρα. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου την έχουν εμπιστευτεί ποτέ».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, σχετικά με τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» ο ηθοποιός είπε: «Το "Άγγιγμα Ψυχής" προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία, γιατί κάτα έναν τρόπο τους αποκαθήλωνε».

Για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολίασε: «Στα νιάτα μου ήμουν πάρα πολύ όμορφο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από πολύ επώνυμους ανθρώπους, αλλά έχω μια ιδιοσυγκρασία τέτοια και το έκοψα μαχαίρι, αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και άρχιζαν και χάιδευαν, έγινα Τούρκος και είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που βρωμίζει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας».

Για το δημοσίευμα που είχε γραφτεί και ισχυριζόταν ότι ήταν φορέας του AIDS, ο Σταύρος Ζαλμάς σημείωσε: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μηνυσάρα και θα τους είχα πάρει πάρα πολλά χρήματα. Γράφτηκε το 1994 και τότε το αντιμετώπιζαν σαν πανούκλα. Υπήρχε και ένα κοινωνικό πρόβλημα, γιατί το AIDS συνδέεται με το σeξ. Δηλαδή αν έλεγες ότι έχεις καρκίνο δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα».

Τέλος, ο Σταύρος Ζαλμάς κατέληξε: «Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός και βυθίζομαι σε αυτό, υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψω. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν έκλεισα τα ρολά. Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω τη διαδικασία της ερωτiκής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είναι ο Κρητικό πιλότος που έγινε viral χάρη στις ξεκαρδιστικές ατάκες του

Tabloid 01.02.2026
Η προσγείωση δεν ήταν εύκολη λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά ο πιλότος δεν άφησε το άγχος να φανεί

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories 01.02.2026
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Έλλη Κοκκίνου – Αμηχανία στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
«Έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν παραγραφεί αυτά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Με προσβάλλει να με υποστηρίζει»

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καυτηρίασε τη στάση του Γιώργου Λιάγκα

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Tabloid Χτες
Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο

Γιώργος Σεϊταρίδης: Τρία χρόνια παρακαλούσα τη σύζυγό μου να με παντρευτεί

Tabloid Χτες
Έχουμε φτάσει στα 12 χρόνια και ακόμα με αντέχει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Η Πέγκυ Ζήνα «μεταμορφώθηκε» σε Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω»

Tabloid Χτες
Χρόνια περιμέναμε αυτό το το βίντεο και πλέον, ήρθε

Τσουβέλας: «Μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ με την πολιτική» – Τι είπε για Καρυστιανού

Tabloid Χτες
Είχε δηλώσει πως θα ήθελε να εκλεγεί ευρωβουλευτής

Σ. Χρηστίδου: «Ως Θεσσαλονικιά και ΠΑΟΚτσού θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

TV Buzz Χτες
Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας για τη φρικτή τραγωδία στη Ρουμανία

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ραγίζει καρδιές το αντίο του στην Κάθριν Ο’ Χάρα – «Μαμά, νόμιζα ότι είχαμε χρόνο»

Tabloid Χτες
Η είδηση για τον θάνατο της τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λιάγκας για την περιπέτεια υγείας της Κοσιώνη: «Θα χρειαστούν μήνες για να επανέλθει 100%»

TV Buzz Χτες
Ο δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει η Σία Κοσιώνη.