E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επική ατάκα Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο ‑ «Είναι σάπιο ... Δεν το αφιερώνω πουθενά»

Μία ακόμα επική ατάκα «χάρισε» ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κατά την επιστροφή του από τη Γλασκώβη με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/3/2024 | 12:12

Επική ατάκα Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο ‑ «Είναι σάπιο ... Δεν το αφιερώνω πουθενά»

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα στην χώρα μας, μετά την παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στη Γλασκώβη. Αναμφίβολα, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή, οι οποίοι επέστρεψαν με το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του άλματος εις μήκος, στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, υποστήριξε πως το μετάλλιό του είναι… σάπιο, λόγω του αγώνα που έκανε, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θέλει να το αφιερώσει πουθενά, αφού δεν κρατάει κάτι από την παρουσία του.

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ' αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια».

Παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε την… κόντρα του με τον Εμμανουήλ Καραλή, αναφορικά με τις επιδόσεις τους στα μεγάλα events: «Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ' αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Από τη δική του την πλευρά, ο Εμμανουήλ Καραλής σχολίασε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα