E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό

Αναζητείται ο δράστης

Δημοσίευση 4/3/2024 | 08:10

Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του μάγειρα μετά από διαπληκτισμό

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ουζερί στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, όταν πελάτης μαχαίρωσε τον 65χρονο μάγειρα του μαγαζιού έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί του. Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής όταν για άγνωστη αιτία ο πελάτης του ουζερί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης, ήρθε σε διαπληκτισμό με τον Αλβανό μάγειρα και έπειτα του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά και τράπηκε σε φυγή.

Οι άνθρωποι της επιχείρησης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν την αστυνομία για τον άντρα που έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο μάγειρας, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο δράστης ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθει, αναζητείται από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί. Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων - Μενεμένης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Nέο νομοσχέδιο ‑ Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί, 72 δόσεις και επιστροφή ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίζεται έως τις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει επίδομα παιδιού, ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις και διεύρυνση της επιστροφής ενοικίου.

Έμπολα στο Κονγκό: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία για την εξάπλωση της επιδημίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Με 676 κρούσματα και 136 θανάτους, ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο αριθμός των ασθενών σχεδόν διπλασιάζεται κάθε εβδομάδα, ενώ παραπληροφόρηση και ένοπλη βία παρεμποδίζουν την αντιμετώπιση.

«Παράθυρο» εξοικονόμησης για όσους έχουν στεγαστικό – Τι αλλάζει στα step up δάνεια

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Η μετατροπή των step up δανείων σε τοκοχρεωλυτικά με σταθερό επιτόκιο 3% μπορεί να εξοικονομήσει στους δανειολήπτες έως και 90.800 ευρώ, με το συνολικό όφελος να αγγίζει το 41%.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ο γνωστός τραγουδιστής Oliver Tree σκοτώθηκε στη σύγκρουση των ελικοπτέρων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το βράδυ της Κυριακής 14/6 συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ελικόπτερα

Θεσσαλονίκη: Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το ζεϊμπέκικο με πάνω από 750 χορευτές

Ελλάδα 15.06.2026
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν χορευτές από 10 χώρες

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «Σκοπελίτης» συνόδευσε τον «καπετάν Γιάννη» στην τελευταία του κατοικία

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το θρυλικό πλοίο που σημάδεψε τις Μικρές Κυκλάδες αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τη θάλασσα

ΗΠΑ – Ιράν: Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ για τη συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν ανακοίνωσε παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων, με την επίσημη υπογραφή να προγραμματίζεται στη Γενεύη στις 19 Ιουνίου.

Μουντιάλ 2026: Η Γερμανία διέλυσε 7‑1 το Κουρασάο στην πρεμιέρα – Δείτε τα γκολ

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Εθνική Γερμανίας επικράτησε με συντριπτικό σκορ του Κουρασάο, το οποίο πανηγύρισε ιστορικό γκολ στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κομενένσια έγραψε ιστορία στο Μουντιάλ 2026: Πέτυχε το παρθενικό γκολ του Κουρασάο στη διοργάνωση, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Λιβάνο Κομενένσια στο 21ο λεπτό ισοφάρισε το σκορ που είχε ανοίξει ο Ενμέτσα της Γερμανίας στο 5ο λεπτό

Ανακαινίζω 2026: Από αύριο οι βεβαιώσεις επιλεξιμότητας ‑ Ποιοι θα λάβουν επιδότηση έως 36.000 ευρώ

Ελλάδα Χτες
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω 2026»