E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη ‑ «Είναι πολύ μα… Θεέ μου συγχώρεσέ με»

«Η Εκκλησία να μην μιλάει πολύ γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της» ανέφερε σε σχετική συζήτηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/3/2024 | 17:37

Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη ‑ «Είναι πολύ μα… Θεέ μου συγχώρεσέ με»

Η Βάσια Τριφύλλη έκανε το δικό της σχόλιο για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων και της συζήτησης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου», η ηθοποιός τόνισε: «Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν είναι δυνατόν να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών».

Δείτε το βίντεο


Για την υιοθεσία της κόρης της, τόνισε: «Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω το παιδί μου, άκουσα όλα τα "δεν μπορώ". Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι λεσβία; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Το να αγαπάς το παιδί σου δεν είναι το πιο σημαντικό;».

Τέλος, ξέσπασε κατά των δηλώσεων του Μητροπολίτη Σεραφείμ, που απαγόρευσε στους βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου υπέρ των γάμων των γκέι.

«Α είναι πολύ μα…κας. Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;» απάντησε και τέλος, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: «Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της. Γνωρίζω και άλλους που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι».

Η εισήγηση του μητροπολίτη

Στις 22 Φεβρουαρίου, συνήλθε έκτακτη Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Πειραιά με θέμα την αντιμετώπιση των συνεπειών της ψήφισης του νόμου για τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έκανε και τη σχετική εισήγηση. Έθεσε θέματα ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας μέσα από την εφαρμογή της woke ατζέντας, η οποία στοχεύει στην αποδόμηση του χριστιανικού δόγματος, ήθους και πολιτισμού.

Η διεξοδική συζήτηση που ακολούθησε οδήγησε σε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο, οι βουλευτές που ψήφισαν ως «έννομο αγαθό την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και θεσμοθέτησαν την παρά φύσιν ασέλγειαν», θεωρούνται από την Εκκλησία ως «υπαιτίως συνεργοί του αρχεκάκου όφεως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»