E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη ‑ «Είναι πολύ μα… Θεέ μου συγχώρεσέ με»

«Η Εκκλησία να μην μιλάει πολύ γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της» ανέφερε σε σχετική συζήτηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/3/2024 | 17:37

Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη ‑ «Είναι πολύ μα… Θεέ μου συγχώρεσέ με»

Η Βάσια Τριφύλλη έκανε το δικό της σχόλιο για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων και της συζήτησης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου», η ηθοποιός τόνισε: «Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν είναι δυνατόν να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών».

Δείτε το βίντεο


Για την υιοθεσία της κόρης της, τόνισε: «Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω το παιδί μου, άκουσα όλα τα "δεν μπορώ". Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι λεσβία; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Το να αγαπάς το παιδί σου δεν είναι το πιο σημαντικό;».

Τέλος, ξέσπασε κατά των δηλώσεων του Μητροπολίτη Σεραφείμ, που απαγόρευσε στους βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου υπέρ των γάμων των γκέι.

«Α είναι πολύ μα…κας. Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;» απάντησε και τέλος, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: «Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της. Γνωρίζω και άλλους που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι».

Η εισήγηση του μητροπολίτη

Στις 22 Φεβρουαρίου, συνήλθε έκτακτη Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Πειραιά με θέμα την αντιμετώπιση των συνεπειών της ψήφισης του νόμου για τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έκανε και τη σχετική εισήγηση. Έθεσε θέματα ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας μέσα από την εφαρμογή της woke ατζέντας, η οποία στοχεύει στην αποδόμηση του χριστιανικού δόγματος, ήθους και πολιτισμού.

Η διεξοδική συζήτηση που ακολούθησε οδήγησε σε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο, οι βουλευτές που ψήφισαν ως «έννομο αγαθό την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και θεσμοθέτησαν την παρά φύσιν ασέλγειαν», θεωρούνται από την Εκκλησία ως «υπαιτίως συνεργοί του αρχεκάκου όφεως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χείμαρρος η Νεφέλη Μεγκ κατά της Ελίνας Παπίλα: «Την άκουγα να ωρύεται»

TV Buzz 05.12.2025
Αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν στην εκπομπή

«Έχω δει 15 ψυχιάτρους»: Η πιο σκληρή εξομολόγηση του Presley Gerber, του γιου της Cindy Crawford

Tabloid 05.12.2025
Ο γιος της Cindy Crawford εξηγεί: Πώς πάλεψε με κρίσεις πανικού, φάρμακα και απώλειες

Εντός Eurovision το Ισραήλ: Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία

Eurovision Χτες
Αμεσες οι αντιδράσεις των ραδιοτηλεοπτικών φορέων των χωρών που αιτήθηκαν την αποχώρηση του Ισραήλ από τον διαγωνισμό

Φθιώτιδα: Αγρότης έκανε δώρο στην κόρη του ένα κάθισμα Ferrari – Το τοποθέτησε μπροστά στο τρακτέρ της

Social Χτες
Εκείνος θέλει να της πάρει μία Ferrari και ξεκίνησε πρώτα με το κάθισμα

Poorstacy: Συνελήφθη η σύντροφος του ράπερ μετά την αυτοκτονία του στη Φλόριντα

Tabloid Χτες
Η σύντροφός του περιέγραψε με λεπτομέρειες τι ακριβώς διαδραματίστηκε τη νύχτα που o Poorstacy αυτοκτόνησε

«Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά»: Μια αξέχαστη βραδιά έρχεται 20 χρόνια μετά στο MEGA

Media Χτες
Μια αξέχαστη βραδιά, ένα πάρτι γενεθλίων για μια θρυλική σειρά. Όλα είναι έτοιμα για το Reunion του «Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά» που έρχεται στο MEGA!

Η Klavdia τραγούδησε την «Αστερομάτα» στην τελετή παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Tabloid Χτες
Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision εμφανίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο