E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση»

«Κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή, ντροπή»

Δημοσίευση 2/3/2024 | 11:59

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση»

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη νοημοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε εναντίον του σατυρικού ηθοποιού.

«Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κ.Τσαγκρίδης τα είχε με την κ.Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κ.Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κ.Μπάρκα τα έχει με τον κ.Τσαγκρίδη. Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανάκι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας. Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κ.Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

Λιάγκας "κόλαφος" για Λαζόπουλο: "Κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή, ντροπή"

«Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους. Σας άρεσε εσάς που υπαινίχθηκε ότι η κα Καινούργιου δεν είναι ξύπνια και αν έχει μυαλό, αν είναι στενόμυαλη ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ