E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Κολλά: «Είχα μεταφυσικές εμπειρίες με οντότητες τόσο από το φως όσο και από το σκοτάδι»

«Από πολύ μικρή ηλικία ήξερα ότι σ` αυτό το ταξίδι της ζωής δε βρέθηκα τυχαία και φυσικά δεν είμαι μόνη μου, ενεργειακά» εξηγεί η Δήμητρα Κολλά.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/3/2024 | 14:49

Δήμητρα Κολλά: «Είχα μεταφυσικές εμπειρίες με οντότητες τόσο από το φως όσο και από το σκοτάδι»

Η Δήμητρα Κολλά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά της νέα.

Η συμπαθής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία που έχει για εκείνην η πίστη και στη σχέση που έχει πια αναπτύξει με τον Θεό.

Έχεις δηλώσει πως η πίστη αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής σου. Υπήρξε ποτέ κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που σε έφερε ακόμη πιο κοντά στον Θεό;

Συνήθως δεν απαντώ σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα πιστεύω μου, αλλά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να το κάνω. Από πολύ μικρή ηλικία ήξερα ότι σ’ αυτό το ταξίδι της ζωής δεν βρέθηκα τυχαία και φυσικά δεν είμαι μόνη μου, ενεργειακά εννοώ. Ως ένα παιδί που η αντίληψη του για τον κόσμο, δεν περιοριζόταν μόνο στο τι βλέπει και τι ακούει αλλά κυρίως στο τι βίωνε μέσα από μεταφυσικές εμπειρίες που είχε, με οντότητες τόσο από το φως όσο και από το σκοτάδι.

Οδηγήθηκα από πολύ μικρή ηλικία να ψάχνω την αλήθεια μέσα από διαφορετικές αντιλήψεις θρησκειών και μη, έχοντας όμως πάντα στο μυαλό μου την συμβουλή του παππού μου: «γνώρισε πρώτα καλά τον Χριστό και μετά ψάξε τα πάντα». Σ’ αυτό το πνευματικό μου ταξίδι και μετά από πολλές ευχάριστες και μη εμπειρίες, κατέληξα να λέω ότι, αν θα ήθελα να μοιάσω σε κάποιον σ’ αυτή τη ζωή, αυτός θα ήταν κάποιος που πρεσβεύει την αλήθεια, το δίκαιο, την ελευθερία, την ειρήνη και την αγάπη.

Έχω βρει αυτόν που δεν έπαψε να υποστηρίζει το δίκαιο και την ελευθερία ενάντια σε μεγαθήρια της εποχής του, τον μεγαλύτερο επαναστάτη όλων των εποχών. Αυτό που αγαπούσε μέχρι τέλος τους δυνάστες του, αποδεικνύοντας έτσι το μεγαλείο του και την θεϊκή του υπόσταση, τον δικό μου superhero, τον Χριστό! Απεχθάνομαι οποιαδήποτε ακραία συμπεριφορά που γίνεται στο όνομα του, αλλά και όσους έχουν μάθει να τον βρίζουν χωρίς πραγματικά να ξέρουν τον λόγο. Λυπάμαι όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο του. Και δεν με εκφράζει κανένα δόγμα και ανθρώπινες φοβίες και κανόνες. Πιστεύω πολύ στον τριαδικό Θεό, κάποια στιγμή ένας συνάδελφος με ρώτησε γιατί… Γιατί γεννήθηκα ξέροντας ότι είμαι μέλος ενός φωτεινού συνόλου, ότι τίποτα δεν φτιάχτηκε από το τίποτα, από το κενό, άρα πιστεύω στον φωτεινό δημιουργό, τον Παντοκράτορα. Γιατί το Άγιο Πνεύμα που μέσα στους αιώνες έχει αγγίξει όλους τους σοφούς του κόσμου έχει μόνο αλήθεια και φως, όχι σκοτάδι. Γιατί ο λόγος του Θεού ενσαρκώθηκε επί γης για να ακουστεί καλύτερα στις καρδιές μας, να γίνει το φωτεινό παράδειγμα και να μας αποδείξει ότι μέσα από τον δικό του τρόπο ζωής γινόμαστε μικροί θεοί γεμάτοι από το φως του Δημιουργού, με στόχο να επιλέξουμε να ενωθούμε ξανά μαζί του μετά απ’ αυτή την εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.