E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ και δέος: Αυτή είναι η πιθανή 12άδα της Team USA για το Παρίσι!

Όλοι αστέρες μαζί

Δημοσίευση 29/2/2024 | 15:58

Σοκ και δέος: Αυτή είναι η πιθανή 12άδα της Team USA για το Παρίσι!

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει ξεκινήσει, με την Team USA να ετοιμάζεται να παρατάξει μια 12άδα γεμάτη αστέρες.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, στη Μανίλα και η Team USA δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση, η προσοχή έπεσε εξ ολοκλήρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και στο πώς η ομάδα θα παρουσιαστεί με το πιο ισχυρό ρόστερ. Είναι μια προσπάθεια... εξιλέωσης, αλλά και διατήρησης των κεκτημένων από το 2008 έως και σήμερα, όπου οι Αμερικανοί μετρούν τέσσερα διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν καν γίνουν γνωστές οι κλήσεις για το training camp του Λας Βέγκας τα μεγάλα αστέρια του ΝΒΑ δήλωσαν διαθέσιμα για να βρεθούν στην «πόλη του φωτός» το καλοκαίρι του 2024. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς όχι μόνο φώναξε παρών, αλλά ηγήθηκε της διαδικασίας, θέλοντας να στρατολογήσει και άλλους σταρ πρώτης γραμμής να ενισχύσουν την ομάδα του Στιβ Κερ σε λίγους μήνες από τώρα.

Για την Team USA η αποστολή είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη: το χρυσό μετάλλιο. Με αυτό το σκεπτικό θα χτιστεί, αλλά και θα προετοιμαστεί η ομάδα, κάτι που φαίνεται από τα ονόματα που έχουν ήδη δηλώσει παρών στη νέα προσπάθεια.

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Τζοέλ Εμπίντ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντέβιν Μπούκερ, Άντονι Έντουαρντς, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Άντονι Ντέιβις, Μπαμ Αντεμπάγιο και Τζρου Χόλιντεϊ φαίνεται να έχουν κλείσει ήδη θέση για το Παρίσι, με την 12άδα να συμπληρώνεται με ακόμα έναν παίκτη, που δεν έχει γίνει γνωστός ως τώρα.

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες αναφέρει τα ονόματα των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ ως επικρατέστερους για την τελευταία διαθέσιμη θέση του ρόστερ, χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμα.

Ο Γκραντ Χιλ, GM της Team USA τα τελευταία χρόνια έχει καλέσει την αφρόκρεμα του μπάσκετ της χώρας, η οποία από την πρώτη στιγμή δήλωσε πρόθυμη να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας, γεγονός που σημαίνει πως στο Παρίσι οι φίλαθλοι αναμένεται να ζήσουν μεγάλες στιγμές, με έντονο άρωμα... ΝΒΑ στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»