E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κομάντο μπούκαραν στο σπίτι ραδιοφωνικής παραγωγού

Ήταν στόχος αδίστακτης συμμορίας

Δημοσίευση 28/2/2024 | 20:12

Κομάντο μπούκαραν στο σπίτι ραδιοφωνικής παραγωγού

Ένα συνηθισμένο βράδυ μιας ραδιοφωνικής παραγωγού πήρε ασυνήθιστη τροπή, με κομάντο της αστυνομίας να εισβάλουν με προτεταμένα όπλα στο σπίτι της, επειδή είχε γίνει στόχος μια αδίστακτης συμμορίας.

Το περιστατικό αφορά την Kim Komando που είναι διάσημη στις ΗΠΑ και έγινε στις 16 Φεβρουαρίου, περίπου στις 6.30 το απόγευμα, με την ίδια να γράφει σχετικό άρθρο στη New York Post.

«Ο σύζυγός μου και εγώ ετοιμαζόμασταν να φάμε. Ήμασταν στην κουζίνα και μαγειρεύαμε, όταν ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο πάνω από το κεφάλι μας. Βγήκαμε στη βεράντα και δύο ελικόπτερα της αστυνομίας βρίσκονταν πάνω από το κεφάλι μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τότε, μέλη της ειδικής ομάδας SWAT μπήκαν στο σπίτι και φώναξαν «ακίνητοι και δεν πυροβολούμε», μέχρι να εξακριβώσουν ότι βρήκαν τους ιδιοκτήτες και δεν ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές.

Εφόσον διενεργήθηκε ο απαραίτητος έλεγχος και εντοπίστηκε ένας παρεμβολέας κινητής τηλεφωνίας που δεν ανήκε στους ιδιοκτήτες, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την παραγωγό, πως ήταν στόχος αδίστακτης συμμορίας από τη Λατινική Αμερική και ότι σε λίγη ώρα θα γινόταν ληστεία.

Τελικά, το χτύπημα δεν έγινε ποτέ, αφού η συμμορία παρακολουθούσε τις κινήσεις των αρχών, με αποτέλεσμα να ληστέψει την οικία ενός γείτονα, παίρνοντας 25.000 δολάρια σε μετρητά και τιμαλφή με αξία άνω των 100.000 δολαρίων.

Ο τρόπος δράσης της συμμορίας

Η Kim Komando χαρακτήρισε κινηματογραφική την εμπειρία που βίωσε και πως οι αρχές την ενημέρωσαν διεξοδικά για τον τρόπο δράσης της συγκεκριμένης συμμορίας, αλλά και για τους λόγους που αστυνομικοί μπήκαν απροειδοποίητα σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, είναι συμμορία από τη Λατινική Αμερική και στρατολογεί μέλη που δεν έχουν άδεια παραμονής στις ΗΠΑ, ώστε να μην αποτελούν εύκολο στόχο, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει.

Έπειτα, παρακολουθούν για καιρό τα υποψήφια θύματα που είναι πλούσιοι και τοποθετούν κρυφά παρεμβολείς στα σπίτια τους, ώστε να απενεργοποιήσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και τα κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, εισβάλλουν χωρίς όπλα και είτε αρπάζουν ό,τι βρουν, είτε κρατούν όμηρο κάποιο άτομο στο σπίτι για να μάθουν το μέρος με τα πολύτιμα αντικείμενα. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν οπλοφορούν, φέρεται να δυσκολεύει το έργο των αρχών, αφού δεν μπορούν να απαγγείλουν βαριές κατηγορίες και σε έξι μήνες είναι ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι συνήθως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σας παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο από την Πολωνία; Γιατί δεν πρέπει να το σηκώσετε

Ελλάδα 21.11.2025
Τι δεν πρέπει να κάνετε αν δείτε κλήσεις από +48 και +3197

Νέα ταυτότητα: Οι κρίσιμες ενημερώσεις που δεν πρέπει να αμελήσεις

Ελλάδα 21.11.2025
Η έγκαιρη ενημέρωση είναι απαραίτητη

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συνομήλικές της

Ελλάδα 21.11.2025
Προβληματισμό προκαλεί το μένος με το οποίο χτυπούν με χέρια και πόδια τα τέσσερα κορίτσια το θύμα τους

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία