Τέμπη ‑ Οργή από τον πατέρα των διδύμων κοριτσιών: «Τα παιδιά μου τα δολοφόνησαν»
Δικαιοσύνη για τις ψυχές όλων των θυμάτων
Δημοσίευση 28/2/2024 | 16:04

Συγκλονίζουν τα λόγια των συγγενών των θυμάτων στη τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, πέρυσι στις 28 Φεβρουαρίου.
Μιλούν για δικαίωση των ψυχών των παιδιών τους, τα δάκρυά τους ραγίζουν καρδιές, ενώ έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο για να αποδώσουν φόρο τιμής στα 57 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, που έσβησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
«Τα παιδιά μου τα δολοφόνησαν», δήλωσε ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών μιλώντας στον Alpha, ενώ επισήμανε ότι «δεν πίστευα ότι μέσα σε δύο ώρες θα τελείωνε η ζωή μου».
Ο Νίκος Πλακιάς εμφανίστηκε αποφασισμένος ζητώντας δικαιοσύνη για τις ψυχές όλων των θυμάτων.
Νωρίτερα, ο Νίκος Πλακίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους από το σημείο που σημειώθηκε η σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, επισήμανε ότι «δικαίωση για εμάς είναι να πάμε σπίτι μας και να βρούμε ζωντανά τα παιδιά μας. Έναν χρόνο μετά είμαστε στο σημείο που τα δολοφόνησαν και ζητάμε απόδοση ευθυνών και από πολιτικά πρόσωπα». Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα πρόσθεσε πως δεν θα ησυχάσουν μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη.
Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία
Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»
Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών
Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση
LIVE Ελλάδα 22.02.2026






