E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γαλλία: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Αλέν Ντελόν

Δηλώσεις της κόρης του περί... «Αγριας Δύσης» στο σπίτι του Αλέν Ντελόν, σε συνδυασμό με την εύθραυστη υγεία του, έδωσαν το έναυσμα για την έρευνα στο σπίτι του

Δημοσίευση 27/2/2024 | 16:27

Γαλλία: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Αλέν Ντελόν

Στην κατάσχεση 72 πυροβόλων όπλων και περισσότερων των 3.000 φυσιγγιών προχώρησε η γαλλική αστυνομία από το σπίτι του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη η εισαγγελία του Μονταρζίς.

Η ίδια ενημέρωση έκανε λόγο για σκοπευτικά όπλα, κυρίως κατηγορίας Α και Β, καθώς και για συλλεκτικά όπλα. Μάλιστα, οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι ο γνωστός ηθοποιός «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ». Οι ερευνητές που βρέθηκαν στο ακίνητο του 88χρονου ηθοποιού, διαπίστωσαν επίσης την ύπαρξη πεδίου βολής.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την έναρξη μια άλλης εισαγγελικής έρευνας, σχετικής με τις τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του. Το συγκεκριμένο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ώθησαν, σύμφωνα με τη Le Parisien, την εισαγγελία να εξετάσει λεπτομερώς το θέμα της οπλοκατοχής του Γάλλου ηθοποιού.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, η Ανούσκα Ντελόν, η κόρη του ηθοποιού, εξήγησε ότι πηγαίνει «πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο σπίτι του πατέρας της, λόγω του πάθους που έχει για τα όπλα, προσθέτοντας ότι διατηρεί μια «αρκετά μεγάλη συλλογή». Η Ανούσκα Ντελόν πρόσθεσε, ακόμη, ότι τα αδέρφια της, όταν βρίσκονται στο Ντουσί «περπατούν οπλισμένοι στο σπίτι», πιστεύοντας ότι βρίσκονται «στην Άγρια Δύση».

Κατά πληροφοριες της Le Parisien, η μαρτυρία αυτή ώθησε τον εισαγγελέα του Μονταρζίς να ανοίξει νέα έρευνα, που είχε σαν αποτέλσμα την κατάσχεση του «οπλοστασίου» του Αλέν Ντελόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία Byron: Σε ποια περιοχή έριξε το απόγευμα την περισσότερη βροχή στην Αθήνα

Καιρός Χτες
Το Meteo δημοσίευσε χάρτη με τις περιοχές που δέχθηκαν την περισσότερη βροχή λόγω κακοκαιρίας Byron

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών

Μαγειρίας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τη Ferrari την πήραμε από αναγκαστική απαλλοτρίωση οικοπέδου»

Ελλάδα Χτες
Ο Χρήστος Μαγειρίας στάθηκε και στα τυχερά δελτία που κέρδισε - Έκανε λόγο πως πήρε το «πολύ 25 χιλιάρικα»

Eurovision 2026: Το Ισραήλ παραμένει στον διαγωνισμό τραγουδιού

Eurovision Χτες
Αρκετές χώρες θα μποϊκοτάρουν

«Έσκασαν» φρεάτια από τη βροχή στην Καλλιθέα ‑ Βίντεο

Ελλάδα Χτες
Σημαντικά προβλήματα από την κακοκαιρία Byron στην Αττική

Μαγειρίας στη Βουλή: Με λεφτά που μου δώρισε η μάνα μου αγόρασα τη Ferrari

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα του, είπε, τού παραχώρησε το μερίδιό της από απαλλοτρίωση έκτασης - Εχω κερδίσει συνολικά από τζόκερ σε έξι χρόνια 25.000 ευρώ, είπε

«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι»

Κόσμος Χτες
«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι» - Ακαδημαϊκός περιγράφει τις 903 ημέρες αιχμαλωσίας στο Ιράκ

Συγκλονιστικές εικόνες, η ΕΜΑΚ διέσωσε οικογένεια από πλημμυρισμένο δρόμο στη Λακωνία

Ελλάδα Χτες
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμών σε Λακωνία και Δήμο Ανατολικής Μάνης