E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός με Καινούργιου και πατέρα Σεραφείμ – «Δε θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου. Ντροπή σας»

Αγρια κόντρα της παρουσιάστριας με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/2/2024 | 12:55

Χαμός με Καινούργιου και πατέρα Σεραφείμ – «Δε θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου. Ντροπή σας»

Το… έλα να δεις έγινε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την παρουσιάστρια να έρχεται σε μεγάλη κόντρα με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και να του λέει με ένταση «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο ιερωμένος δεν επέτρεψε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, την είσοδο σε εκδήλωση κοπής πίτας με το επιχείρημα ότι ήταν ένας εκ των βουλευτών που υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλά ζευγάρια.

Κατά την τοποθέτησή του ο Σεραφείμ εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον των media περί αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, προκαλώντας την οργή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα», είπε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, για να του απαντήσει η παρουσιάστρια «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή».

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όχι, θα τον κλείσω. Θα τον κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω.Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή…» ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο. Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση. Ντροπή σας, πάτερ. Ντροπή σας. Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ» ανέφερε η παρουσιάστρια, ολοκληρώνοντας την επικοινωνία με τον πατέρα Σεραφείμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013

Αδιανόητος καβγάς σε κηδεία στο Μεξικό: Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο, δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μια γυναίκα στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, και είπε «αγάπη μου, θα μου λείψεις».

Το CNN «πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ, πώς αντέδρασε ο ηθοποιός

Social Χτες
Αφιερωματικό βίντεο του αμερικανικού δικτύου δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Φοξ είχε φύγει από τη ζωή

Τα δάκρυα της Μία Καλίφα για τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Social Χτες
Οι φόροι μου στις ΗΠΑ χρηματοδοτούν την επίθεση στην ίδια μου την πατρίδα

Beef μεταξύ Νεφέλης Μεγκ και Ιωάννας Τούνη ‑ «Ντροπή σου», «Είσαι η Τούνη και ασχολείσαι μαζί μου;»

Tabloid Χτες
«Μου στέλνει μήνυμα η Τούνη και παθαίνω σοκ. Γιατί; Πραγματικά, είσαι η Τούνη και ασχολείσαι μαζί μου; Who the f…ck am I;»

Απίστευτες σκηνές πάνω από φέρετρο ‑ Χήρα και ερωμένη του νεκρού τσακώθηκαν στην κηδεία

Social Χτες
Το viral βίντεο αν και αναμεταδίδεται από πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, ελέγχεται για την αυθεντικότητά του, ωστόσο οι χρήστες δείχνουν να το διασκεδάζουν

Τζένι Γκαρθ: Ποιος συμπρωταγωνιστής της στο «Beverly Hills 90210» ήταν η πρώτη της αγάπη

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός δεν διστάζει να αναφερθεί και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της

Κέιτι Πράις: «Έχω παραμορφωθεί» – Δυσκολεύεται να μιλήσει μετά την τελευταία επέμβαση

Tabloid Χτες
Η αισθητική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα