E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τηλέμαχος Χυτήρης: Περιέγραψε πώς πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Τηλέμαχος Χυτήρης μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Ανδρέα Παπανδρέου ενώ εκείνος έφυγε από τη ζωή

Δημοσίευση 27/2/2024 | 09:24

Τηλέμαχος Χυτήρης: Περιέγραψε πώς πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Τηλέμαχος Χυτήρης αποκάλυψε άγνωστες στιγμές που έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή «Στιγμές» στο ONE» και τον Μάνο Νιφλή.

Ο Τηλέμαχος Χυτήρης μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Ανδρέα Παπανδρέου ενώ εκείνος έφυγε από τη ζωή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τηλέμαχος Χυτήρης, «το βράδυ εκείνο είχα πάει με τον Νίκο τον Αθανασάκη, που ήταν γραμματέας Τύπου του ΠΑΣΟΚ και μας είχε καλέσει να πάμε στο σπίτι για να συζητήσουμε το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου ο ίδιος είχε την πρόθεση να συμμετάσχει και να κάνει μια ομιλία, πεντάλεπτη, γιατί αδύναμος. Αυτή η ομιλία είχε γραφτεί από τον Νίκο Αθανασάκη. Την γνώριζα κι εγώ. Και πήγαμε στο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και μάλιστα πρόσθεσε: «Εκεί, ως συνήθως ήταν και κάποιοι άλλοι, επομένως δεν μπορούσαμε να συζητήσουμε. Μας είπαν καθίστε στο φαγητό και καθίσαμε. Κάποια στιγμή ο Ανδρέας σηκώθηκε και είπε “με συγχωρείτε πολύ, εγώ θα αποχωρήσω”. Αποχώρησε και το εντυπωσιακό ήταν πως μας πλησίασε έναν έναν και χαιρέτησε δια της χειραψίας και την στιγμή που θα πήγαινε να… χαθεί στην πόρτα του δωματίου που θα πήγαινε να αναπαυθεί γύρισε και μας χαιρέτησε όλους μαζί με το γνωστό του τρόπο.

Κι εμείς οι άλλοι, ήταν και κάποιοι γιατροί και κάποιοι φίλοι και καθίσαμε λίγο ακόμα. Κάποια στιγμή η γιατρός που ήταν στο πόδι του Κρεμαστινού ήρθε ταραγμένη και είπε ότι ο πρόεδρος δεν είναι καλά. Υπήρξε ταραχή μεγάλη. Εγώ μπήκα με έναν γιατρό στο δωμάτιο του Ανδρέα. Ο γιατρός μου ζήτησε να τον βοηθήσω για προσπαθήσει να κάνει ανάνηψη. Βγάλαμε τα ρούχα από τον πρόεδρο, ο γιατρός έκανε μαλάξεις ειδικές για να γίνει ανάνηψη. Είχε και το μηχάνημα του καρδιογραφήματος και η γραμμή ήταν ευθεία, που σημαίνει ότι είχε έρθει το τέλος. Δεν μπορούσε να γίνει ανάνηψη. Στο τέλος ο γιατρός εμφανώς στεναχωρημένος βγήκε από το δωμάτιο κι έμεινα εγώ με τον Ανδρέα, νεκρό πλέον. Του έκλεισα τα μάτια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα 09.01.2026
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα 09.01.2026
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος 09.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα 09.01.2026
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος 09.01.2026
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος 09.01.2026
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος 09.01.2026
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα 09.01.2026
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.