E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Γιώργος Λαμπάτος μας δημιουργούσε προβλήματα στο θέατρο, για αυτό απολύθηκε»

Τι αναφέρει ο ηθοποιός για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δημοσίευση 26/2/2024 | 15:39

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Γιώργος Λαμπάτος μας δημιουργούσε προβλήματα στο θέατρο, για αυτό απολύθηκε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού έδωσε ο Γιάννης Μόρτζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του στον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά, εκφράζοντας την άποψή του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Λαμπάτο και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Τον είδα τον Αγγελόπουλο στην τηλεόραση. Αν δουλέψει λίγο και αποκτήσει περισσότερη τεχνική, έχει προσόντα. Ευχαρίστως θα του έκανα μαθήματα. Είναι συμπαθέστατος ο άνθρωπος αλλά βλέπω ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τον ρόλο σε βάθος και αυτό είναι έλλειψη εκπαίδευσης», δηλώνει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Ο Πέτρος είναι ένας άριστος ηθοποιός, μία μονάδα για το θέατρο. Εάν επανεμφανιστεί, θα σκίσει, γιατί ο κόσμος δεν κρατάει κακίες για τους ηθοποιούς. Έπεσαν να τον φάνε, ήθελαν να τον εκμηδενίσουν, ήταν αισχρό», απαντά ο γνωστός ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όταν γίνεται κάτι σοβαρό, πρέπει να καταγγέλλεται αμέσως. Ανεξάρτητα από αυτό που έκανε και το οποίο το καταδικάζουμε, δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το καλλιτεχνικό ταλέντο. Εάν τύχει να μου το προτείνει, μετά χαράς θα συνεργαζόμουν μαζί του», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Με τον Λαμπάτο ξεκινήσαμε μία συνεργασία κάποτε αλλά έχει κάποια αρνητικά στοιχεία. Φερόταν με αντικαλλιτεχνικό τρόπο, ήταν αφηρημένος, είχε θέματα γενικότερα, τα οποία τα κουβαλούσε και στην πρόβα. Δεν προχωρούσε η παράσταση, θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα και δεν μπορούσαμε. Και είπαμε ότι, προκειμένου να χάσουμε τη δουλειά, καλύτερα να λήξουμε τη συνεργασία», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μόρτζος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους