E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Γιώργος Λαμπάτος μας δημιουργούσε προβλήματα στο θέατρο, για αυτό απολύθηκε»

Τι αναφέρει ο ηθοποιός για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δημοσίευση 26/2/2024 | 15:39

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Γιώργος Λαμπάτος μας δημιουργούσε προβλήματα στο θέατρο, για αυτό απολύθηκε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού έδωσε ο Γιάννης Μόρτζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του στον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά, εκφράζοντας την άποψή του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Λαμπάτο και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Τον είδα τον Αγγελόπουλο στην τηλεόραση. Αν δουλέψει λίγο και αποκτήσει περισσότερη τεχνική, έχει προσόντα. Ευχαρίστως θα του έκανα μαθήματα. Είναι συμπαθέστατος ο άνθρωπος αλλά βλέπω ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τον ρόλο σε βάθος και αυτό είναι έλλειψη εκπαίδευσης», δηλώνει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Ο Πέτρος είναι ένας άριστος ηθοποιός, μία μονάδα για το θέατρο. Εάν επανεμφανιστεί, θα σκίσει, γιατί ο κόσμος δεν κρατάει κακίες για τους ηθοποιούς. Έπεσαν να τον φάνε, ήθελαν να τον εκμηδενίσουν, ήταν αισχρό», απαντά ο γνωστός ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όταν γίνεται κάτι σοβαρό, πρέπει να καταγγέλλεται αμέσως. Ανεξάρτητα από αυτό που έκανε και το οποίο το καταδικάζουμε, δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το καλλιτεχνικό ταλέντο. Εάν τύχει να μου το προτείνει, μετά χαράς θα συνεργαζόμουν μαζί του», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Με τον Λαμπάτο ξεκινήσαμε μία συνεργασία κάποτε αλλά έχει κάποια αρνητικά στοιχεία. Φερόταν με αντικαλλιτεχνικό τρόπο, ήταν αφηρημένος, είχε θέματα γενικότερα, τα οποία τα κουβαλούσε και στην πρόβα. Δεν προχωρούσε η παράσταση, θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα και δεν μπορούσαμε. Και είπαμε ότι, προκειμένου να χάσουμε τη δουλειά, καλύτερα να λήξουμε τη συνεργασία», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μόρτζος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.