E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπανώτας για Μαγγίρα: Στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδάει στα μπουζούκια

Τα «βέλη» του έριξε και στον Δημήτρη Μακαλιά, λέγοντας: «Το ανόητο χιούμορ δεν με αγγίζει»

Δημοσίευση 26/2/2024 | 10:54

Παπανώτας για Μαγγίρα: Στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδάει στα μπουζούκια

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα, έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, σε νέες δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε το ότι ο κωμικός εμφανίστηκε στο «I Love Σου Κου» ως αλεξιπτωτιστής, ως απάντηση σε αντίστοιχο σχόλιο του πρώτου που τον αποκάλεσε έτσι.

«Το έκανε δεύτερη φορά; Νόμιζα ότι πριν από χρόνια μπήκε σαν αλεξιπτωτιστής. Δεν έχω να πω κάτι, το ανόητο, το Mr Bean χιούμορ δεν με αγγίζει» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στο «Πρωινό ΣουΣου».

Στην πορεία, ο ίδιος έστρεψε τα βέλη του προς την Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το σχόλιό μου έχει προκύψει από κάτι ανοησίες που λένε ο κύριος Μακαλιάς και η κυρία Μαγγίρα. Έχω δει πάρα πολλά, τώρα ξαφνικά, μια γυναίκα στα 50 της να θυμηθεί να γί8νει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει να τραγουδάει στα μπουζούκια Ντάξει αφού της αρέσει καλά κάνει. Ο κύριος Μακαλιάς που το παίζει μεγάλος ηθοποιός και ερμηνευτής του θεάτρου να κάθεται σε ένα πάνελ και να κάνει τον αλεξιπτωτιστή, τι να πω.. Είναι άλλο το χιούμορ και άλλη η αυθάδεια. Εδώ είναι αυθάδεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.