E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια πριγκίπισσα γυμνή στο εξώφυλλο του Playboy

«Ρώτησα τη μαμά μου πριν το κάνω»

Δημοσίευση 26/2/2024 | 09:34

Μια πριγκίπισσα γυμνή στο εξώφυλλο του Playboy

Μια γερμανίδα πριγκίπισσα έβγαλε την τιάρα της και φόρεσε ένα… σεντόνι και τίποτε άλλο. Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, η πριγκίπισσα της Σαξονίας, έγραψε ιστορία ως η πρώτη αριστοκράτισσα που πόζαρε για το Playboy.

Η 37χρονη είναι στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2024 του Playboy Γερμανίας. Στα καυτά στιγμιότυπα η γυμνόστηθη «γαλαζοαίματη» εμφανίζεται με διάφανα λευκά εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

«Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε η ίδια στο Fox News Digital. «Αισθάνομαι εντελώς υπέροχα. Είναι… η πρώτη και τελευταία φορά που γδύνομαι, αποκλειστικό υλικό του Playboy, αλλά ήταν μια μεγάλη εμπειρία».

«Ένιωσα τόσο άνετα γύρω από την ομάδα. Πάντα ήθελα να γίνω ποπ σταρ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ποτέ δεν ονειρεύτηκα να είμαι στον Τύπο σε όλο τον κόσμο… ως φυσική γυναίκα».

Η Γερμανία δεν έχει ενεργή βασιλική οικογένεια ή μονάρχη από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως σημειώνει το περιοδικό People. Ωστόσο, η χώρα εξακολουθεί να έχει αρκετούς οίκους που κάποτε κυβερνούσαν αρκετά από τα γερμανικά κρατίδια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στους ευγενείς προγόνους της Xenia περιλαμβάνεται ο προ-προ-προπάππους της, ο Friedrich August III, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας.

Η Xenia κέρδισε τον τίτλο της ως απόγονος του γερμανικού οίκου των Wettin, ανέφερε ο βρετανικός Independent.

«Ρώτησα τη μαμά μου πριν το κάνω», είπε η Xenia για το γεγονός ότι πόζαρε για το Playboy. «Η γνώμη της ήταν σημαντική για μένα. Μου είπε: “Ξέρεις κάτι κορίτσι μου; Αν το νιώθεις, τότε κάνε το”. Αυτό ήταν το κλειδί και το ένιωσα. Έτσι, όλοι ήταν εντάξει με αυτό. Πήρα ακόμη και ένα μήνυμα από έναν από τους ξαδέλφους μου, με τον οποίο είχα να μιλήσω 20 χρόνια. Είπε, “Ουάου, συγχαρητήρια! Έκανες σπουδαία δουλειά, σπάζοντας αυτόν τον τοίχο”. Έλεγα: “Ουάου, ακόμα και η ίδια μου η οικογένεια είναι με το μέρος μου”».

«Πριν από 10 χρόνια, μόνο οι άνδρες στην οικογένειά μου είχαν τη δύναμη», εξήγησε η Xenia. «Έπρεπε να κάνεις ό,τι σου έλεγαν και ήταν ένας αγώνας. Αλλά τότε αποφάσισα να ακολουθπήσω το δικό μου δρόμο, το δικό μου μονοπάτι. Τώρα, είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Η Xenia δήλωσε ότι ο στόχος της τολμηρής φωτογράφισής της ήταν να δείξει στις γυναίκες ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα όπως ακριβώς είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τολμηρή εμφάνιση της Μαντόνα στο Παρίσι με ημιδιαφανές μίνι φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο και με μεταλλικό jacket το οποίο στην πορεία αφαίρεσε

Ουγγαρέζος: Τι είπε on air για το αιφνιδιαστικό τέλος του Buongiorno στο MEGA

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για πρώτη φορά για την ξαφνική διακοπή της εκπομπής, αφήνοντας αιχμές αλλά κρατώντας τα πιο «καυτά» για αργότερα.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Φαίη Σκορδά μετά το σοκ του τέλους του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε ότι μίλησε προσωπικά με τη Φαίη Σκορδά, η οποία δεν περίμενε το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής της στο MEGA.

Δείξε μου τα δάχτυλα των ποδιών σου και θα σου πω από πού κατάγεσαι

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μικρές λεπτομέρειες που κρύβουν μεγάλα μυστικά - ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται μια διαδεδομένη θεωρία για το σχήμα των δαχτύλων των ποδιών

Το viral φιλί του Javier Bardem με την Kate Hudson που προκάλεσε σχόλια – Τι συμβαίνει πραγματικά

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Μια σειρά από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στα social media έβαλαν φωτιά στις συζητήσεις

Βόμβα στο MEGA: Τέλος η Φαίη Σκορδά και το «Buongiorno»

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε επίσημα για την απόφαση σε συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, με την τελευταία εκπομπή να έχει ήδη ορισθεί.

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τζέιμς Χίρντεγκεν κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με τη ρύθμιση της επιμέλειας

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Τάκη Γκώνια: «Ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
H Έρρικα Πρεζεράκου, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media τον Τάκη Γκώνια

Μουντιάλ 2026: Μετά τη Βοστώνη οι Σκωτσέζοι βάζουν φωτιά και στο Μαϊάμι, βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Από τους οπαδούς που έχουν κλέψει την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αυτοί της Σκωτίας