E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρήνος για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου ‑ «Αγγελέ μου, καλό ταξίδι»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Δημοσίευση 25/2/2024 | 09:21

Θρήνος για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου ‑ «Αγγελέ μου, καλό ταξίδι»

Η Έλενα Παπαρίζου βυθίστηκε στο πένθος όπως αποκαλύφθηκε μέσα από μία ανάρτηση, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Ο αδερφός της, Ντίνος, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένος μέλος της οικογένειάς τους.

Ο λόγος για τον ξάδερφο της τραγουδίστριας. «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι», έγραφε στην λεζάντα της εικόνας ο αδερφός της και ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από φίλους και συγγενείς οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η θλιβερή ανάρτηση για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από 19 χρόνια η τραγουδίστρια
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη σε Κυπριακό site μιλώντας για την ζωή και την καριέρα της. Την Πέμπτη 15/2 προβλήθηκε στο Breakfast at star απόσπασμά με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια με αφορμή τη συμμετοχή της στη Eurovision και την κατάκτηση της πρώτης θέση ανέφερε, πως αφενός είχε απολαύσει την όλη διαδικασία, αφετέρου είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα κατά την προετοιμασία της (δείτε εδώ τη γυναίκα ''σωσία'' της).

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου λόγω των έντονων προβών, που έκανε εκείνη την περίοδο έφτασε στο σημείο να έχει κενά μνήμης. Έτσι λοιπόν, η ίδια θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά αν θα λάμβανε ξανά μέρος στο διαγωνισμό μουσικής μιας και είχε επιπτώσεις στη ζωή και στην υγεία της.

«Γενικότερα ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχω απώλεια μνήμης από την πολλή δουλειά και την αϋπνία. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα επισκεφθεί 17 χώρες, ήμουν πρέσβειρα τουρισμού και επίσης δούλευα νύχτα και ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Ο απόηχος είναι απόλαυση.

Αν είχα το σωστό τραγούδι θα έπαιρνα ξανά μέρος. Για εμένα η Ελλάδα και η Κύπρος είναι μία χώρα, αλλά και η Σουηδία είναι η χώρα που γεννήθηκα, που μου έχει προσφέρει όλη την παιδεία, από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι η πατρίδα μου», είπε η Έλενα Παπαρίζου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid 14.02.2026
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz 14.02.2026
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid 14.02.2026
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Eurovision: Αυτά είναι τα επόμενα 7 τραγούδια που πέρασαν στον ελληνικό τελικό

Media 14.02.2026
Oλοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο