E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρήνος για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου ‑ «Αγγελέ μου, καλό ταξίδι»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Δημοσίευση 25/2/2024 | 09:21

Θρήνος για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου ‑ «Αγγελέ μου, καλό ταξίδι»

Η Έλενα Παπαρίζου βυθίστηκε στο πένθος όπως αποκαλύφθηκε μέσα από μία ανάρτηση, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Ο αδερφός της, Ντίνος, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένος μέλος της οικογένειάς τους.

Ο λόγος για τον ξάδερφο της τραγουδίστριας. «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι», έγραφε στην λεζάντα της εικόνας ο αδερφός της και ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από φίλους και συγγενείς οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η θλιβερή ανάρτηση για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από 19 χρόνια η τραγουδίστρια
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη σε Κυπριακό site μιλώντας για την ζωή και την καριέρα της. Την Πέμπτη 15/2 προβλήθηκε στο Breakfast at star απόσπασμά με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια με αφορμή τη συμμετοχή της στη Eurovision και την κατάκτηση της πρώτης θέση ανέφερε, πως αφενός είχε απολαύσει την όλη διαδικασία, αφετέρου είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα κατά την προετοιμασία της (δείτε εδώ τη γυναίκα ''σωσία'' της).

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου λόγω των έντονων προβών, που έκανε εκείνη την περίοδο έφτασε στο σημείο να έχει κενά μνήμης. Έτσι λοιπόν, η ίδια θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά αν θα λάμβανε ξανά μέρος στο διαγωνισμό μουσικής μιας και είχε επιπτώσεις στη ζωή και στην υγεία της.

«Γενικότερα ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχω απώλεια μνήμης από την πολλή δουλειά και την αϋπνία. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα επισκεφθεί 17 χώρες, ήμουν πρέσβειρα τουρισμού και επίσης δούλευα νύχτα και ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Ο απόηχος είναι απόλαυση.

Αν είχα το σωστό τραγούδι θα έπαιρνα ξανά μέρος. Για εμένα η Ελλάδα και η Κύπρος είναι μία χώρα, αλλά και η Σουηδία είναι η χώρα που γεννήθηκα, που μου έχει προσφέρει όλη την παιδεία, από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι η πατρίδα μου», είπε η Έλενα Παπαρίζου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories 26.12.2025
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.

Φωτογραφία: Ο παππούς Πάριος με τους 4 γιους, 4 εγγόνια, 3 νύφες και 2 σκυλιά

Tabloid Χτες
Το οικογενειακό στιγμιότυπο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χάρης Βαρθακούρης

Εκνευρίστηκε ξανά η Καλλιμάνη στη σκηνή, έβρισε πελάτη που της πέταξε λουλούδια και νερό στο πρόσωπο

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη ζήτησε εξηγήσεις από το συγκεκριμένο άτομο

Σοφία Φιλιππίδου: «Στήθηκα να δω τη σειρά που θα έπαιζα και ξαφνικά είδα μπροστά μου μία άλλη σειρά»

Tabloid Χτες
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο μιας σειράς το 90’

Ένα μπαρ αφιέρωμένο στο «All I want for Christmas is you»

Tabloid Χτες
Όταν η μαγεία της Mariah Carey γίνεται ποτό και η λάμψη των Χριστουγέννων γεμίζει το ποτήρι σου!

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories Χτες
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντησή του στο παράπονο του «πρωθυπουργού» του Παρά Πέντε

TV Buzz Προχτές
Ο δημιουργός της εμβληματικής σειράς μίλησε ανοιχτά για την απομόνωση που βίωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Tabloid Προχτές
Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έκανε έκπληξη σε 94χρονη φανατική θαυμάστρια του ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid Προχτές
«Έμεινα απόλυτα έκπληκτη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Τίποτα παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε ενθουσιασμένη η 94χρονη Νόρμα