E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: «Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει», λέει ο αδερφός της ‑ Τι υποστηρίζει ο πατέρας της

Ήξερε καλό μπάνιο, ανέφερε ο πατέρας της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2024 | 17:39

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: «Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει», λέει ο αδερφός της ‑ Τι υποστηρίζει ο πατέρας της

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο σε ό,τι αφορά στην εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, η οποία αγνοούνταν από τις 22 Αυγούστου 2023. Σύμφωνα με στοιχεία, η σορός της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και είναι αυτή που εντοπίστηκε στον Πόρο.

Το άψυχο σώμα της 53χρονης βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και έκτοτε παρέμενε στα αζήτητα. Τελικώς το δείγμα DNA που έδωσε ο πατέρας της στις Αρχές επιβεβαίωσε τον θάνατό της.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Από την πλευρά τους, οι δικοί της άνθρωποι τονίζουν ότι δεν πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε.

Μάλιστα ο αδελφός της, μιλώντας στο Mega, είπε πως «θα το φτάσει μέχρι τέλους, μέχρι να λάμψει η αλήθεια».

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πειστήριο έχει να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για την γρήγορη ανταπόκρισή της μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα» τόνισε ο αδερφός της.

Σε ερώτηση τι πιστεύει ότι έχει συμβεί με την 53χρονη υπογράμμισε ότι δεν πιστεύει πως ήθελε να αυτοκτονήσει. «Κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δύο φίλες η μία η φίλη η νηπιαγωγός και μετά η Σταυρούλα, με διαφορά ενός έτους μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να αυτοκτονήσουν; Δεν σου φαίνεται περίεργο; Θα "μιλήσουν" τα τηλέφωνα, τα στίγματα, το ημερολόγιο, πολλά πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Είναι έγκλημα, λέει ο πατέρας της

Την ίδια ώρα, ο βιολογικός πατέρας Σταυρούλας τόνισε ότι η 53χρονη ήξερε καλό μπάνιο και πως πρόκεται για εγκληματική ενέργεια.

«Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια με την Σταυρούλα. Ξαφνικά το Νοέμβριο μας πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Βεραμόν και μας είπε ότι η Σταυρούλα έχει εξαφανιστεί από τον Αύγουστο. Αμέσως ψάξαμε να βρούμε την ξαδέρφη της να ρωτήσουμε αν γνωρίζει κάτι και μας είπε ότι ούτε ο θετός της πατέρας είχε επαφές μαζί της. Ήταν μόνη της στην Αθήνα. Μας είπαν ότι επειδή ήταν υιοθετημένη δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς δήλωση της εξαφάνισης» είπε ο πατέρας της μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Τα λάθη δεν είναι μόνο των Αρχών είναι και της συγκατοίκου, η οποία δεν μας ενημέρωσε εξ’ αρχής. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά έχω πολλά ερωτήματα σχετικά με την συγκάτοικο. Είναι πολύ αδιάφορη. Την έψαχναν όλη μέρα για να πάει να αναγνωρίσει την τσάντα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία και μας λέει ότι κοιμήθηκε αλλού. Η Σταυρούλα ήξερε το καλύτερο μπάνιο, ήταν γοργόνα, εγώ της έμαθα μπάνιο, δεν γίνεται να ήταν δυστύχημα. Είναι σίγουρα έγκλημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και πώς κερδίζετε έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Έκπτωση έως 4% προβλέπεται για έγκαιρη εφάπαξ πληρωμή φόρου εισοδήματος, ενώ επιστροφές και συμψηφισμοί πραγματοποιούνται πλέον αυτόματα μέσω myAADE, χωρίς αίτηση από τους φορολογούμενους

Ένταση στο Αιγαίο: Μπαράζ παραβιάσεων από οπλισμένα τουρκικά F‑16 ‑ Εμπλοκή με ελληνικό μαχητικό

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Kαταγράφηκαν εννέα παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, εκ των οποίων πέντε πραγματοποιήθηκαν από τα F-16 και τέσσερις από τα ATR-72.

Θερινές εκπτώσεις: Πότε θα ξεκινήσουν και πόσο θα διαρκέσουν

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Η περίοδος των εκπτώσεων ξεκινά τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, δηλαδή στις 13 Ιουλίου

Στιγμές αγωνίας στον Πύργο: Σκύλος επιτέθηκε σε 7χρονη μέσα σε αυλή σπιτιού

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Παιχνίδι που μετατράπηκε σε εφιάλτη - Δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του τετράποδου

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στη φυλακή ο 41χρονος συζυγοκτόνος

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας από το πρωί βρίσκονταν συγκεντρωμένες γυναίκες που αποδοκίμασαν τον δράστη

Χαλκίδα: Γιατρός έπαθε εγκεφαλικό μέσα στο νοσοκομείο – Είχε μόλις γυρίσει από αναρρωτική άδεια

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Η γιατρός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις

Ξηλώθηκε σπείρα που λεηλατούσε αιολικά πάρκα και υποσταθμούς σε Εύβοια και Αττική

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αρχές συνέλαβαν έξι άτομα

Το Bitcoin σε ελεύθερη πτώση

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Σβήνει το ράλι του Τραμπ και υποχωρεί σε χαμηλά 20 μηνών μετά την κίνηση της Strategy

Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής

Ελλάδα 06.06.2026
Συλλήψεις για «εξυπηρετήσεις» και φακελάκια

Τουρκία: Ανδρας κράτησε όμηρο την 3χρονη κόρη του έπειτα από καβγά με την σύζυγό του

Κόσμος 06.06.2026
Η 3χρονη διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις