E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα 1.000 πρόσωπα της Καλομοίρας: Από μελαχρινή στη Eurovision, ξανθιά με μπότοξ και fillers στα 39 της

Η εμφάνισή της σήμερα δεν θυμίζει σε πολλά το νεαρό κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2008

Δημοσίευση 24/2/2024 | 12:21

Τα 1.000 πρόσωπα της Καλομοίρας: Από μελαχρινή στη Eurovision, ξανθιά με μπότοξ και fillers στα 39 της

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Καλομοίρα, με αφορμή το νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media και τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Όσοι τη θυμούνται από τη συμμετοχή της στο Fame Story και στη συνέχεια, στη Eurovision, έχουν στο μυαλό τους το σχεδόν «κοριτσίστικο» στυλ της, το φυσικό και «φρέσκο» πρόσωπό της, αλλά και το νάζι της που παρέπεμπε σε ακόμα νεότερη κοπέλα.

καλομοιρα

Και παρόλο που επανήλθε στο καστανό λουκ, που είχε τότε, μετά από κάποια χρόνια που ήταν ξανθιά, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δεν θυμίζει σε πολλά το κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι «My Secret Combination».


«Γιατί έγινες έτσι;» της γράφουν

καλομοιρααα

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο, ορισμένοι από τους ακολούθους της, φρόντισαν να σχολιάσουν πόσο διαφορετική μοιάζει.

200802281126340_1023_KALOMIRA_2722008

Το μπότοξ στο πρόσωπό της, αλλά και τα φουσκωμένη χείλη ήταν αυτά που τράβηξαν αμέσως, τα βλέμματα του κοινού.

«Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά» και «αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω» είναι μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το βίντεο οι σχολιαστές της.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν, λέγοντάς της πόσο «φρέσκια» και «όμορφη» δείχνει. Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!».

Η... ξανθιά Καλομοίρα

Αν και η εμφάνισή της τώρα ξάφνιασε το κοινό της και σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους, η Καλομοίρα έχει τολμήσει και πιο μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2022 η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα social media με κατάξανθα μαλλιά.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στο κοινό της το νέο της λουκ, ποζάροντας στο πλευρό του κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου.

«Οι ξανθιές διασκεδάζουν πραγματικά περισσότερο; Ας το μάθουμε», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή και το έδειξαν στα σχόλια που άφησαν κάτω από την ανάρτησή της, με επώνυμα πρόσωπα όπως η Δούκισσα Νομικού, η Έλλη Κοκκίνου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Τάμτα, η Αποστολία Ζώη να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Κάποιοι από τους followers της παρατήρησαν ότι το νέο χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της την κάνουν να μοιάζει πολύ με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Ίδια η Κιμ τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό», έγραφε μια follower στο σχόλιό της. Βέβαια, υπήρξαν κι εκείνοι που δεν ενέκριναν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και της ζήτησαν να το κάνει πάλι καστανό.
καλομ

«Κάνω μπότοξ» είχε πει το καλοκαίρι

καλομ

Εκτός από τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, η Καλομοίρα έχει παραδεχτεί πως έχει προβεί και σε αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν έχει αρνηθεί, πως έχει «πειράξει» το πρόσωπό της. Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, η ίδια παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» είχε πει: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν κάνω κάθε μήνα, αλλά δύο φορές τη χρονιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα

Ο Χάρης Σιανίδης μετά την κηδεία: «Γωγώ, όλα ήταν τέλεια, ο Τραϊανός σου ήταν αριστούργημα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Όλοι και όλα για σένα, αλλά χωρίς εσένα», πρόσθεσε ο στενός συνεργάτης και φίλος της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις ενοχές»

E-Daily 3.Left Χτες
Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα του Alpha

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε γιατί η κόρη της δεν έχει μακριά μαλλιά: «Έχουν πάρει τον χρόνο τους»

E-Daily 3.Left Χτες
Εγώ φταίω που δεν μακραίνουν επειδή δεν την έχω κουρέψει; αναρωτήθηκε η YouTuber

Γενέθλια για τον Γιώργο Λιάγκα – Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Μαρία Αντωνά στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας ζουν έναν όμορφο έρωτα, προσπαθώντας όσο μπορούν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας