E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα 1.000 πρόσωπα της Καλομοίρας: Από μελαχρινή στη Eurovision, ξανθιά με μπότοξ και fillers στα 39 της

Η εμφάνισή της σήμερα δεν θυμίζει σε πολλά το νεαρό κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2008

Δημοσίευση 24/2/2024 | 12:21

Τα 1.000 πρόσωπα της Καλομοίρας: Από μελαχρινή στη Eurovision, ξανθιά με μπότοξ και fillers στα 39 της

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Καλομοίρα, με αφορμή το νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media και τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Όσοι τη θυμούνται από τη συμμετοχή της στο Fame Story και στη συνέχεια, στη Eurovision, έχουν στο μυαλό τους το σχεδόν «κοριτσίστικο» στυλ της, το φυσικό και «φρέσκο» πρόσωπό της, αλλά και το νάζι της που παρέπεμπε σε ακόμα νεότερη κοπέλα.

καλομοιρα

Και παρόλο που επανήλθε στο καστανό λουκ, που είχε τότε, μετά από κάποια χρόνια που ήταν ξανθιά, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δεν θυμίζει σε πολλά το κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι «My Secret Combination».


«Γιατί έγινες έτσι;» της γράφουν

καλομοιρααα

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο, ορισμένοι από τους ακολούθους της, φρόντισαν να σχολιάσουν πόσο διαφορετική μοιάζει.

200802281126340_1023_KALOMIRA_2722008

Το μπότοξ στο πρόσωπό της, αλλά και τα φουσκωμένη χείλη ήταν αυτά που τράβηξαν αμέσως, τα βλέμματα του κοινού.

«Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά» και «αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω» είναι μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το βίντεο οι σχολιαστές της.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν, λέγοντάς της πόσο «φρέσκια» και «όμορφη» δείχνει. Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!».

Η... ξανθιά Καλομοίρα

Αν και η εμφάνισή της τώρα ξάφνιασε το κοινό της και σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους, η Καλομοίρα έχει τολμήσει και πιο μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2022 η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα social media με κατάξανθα μαλλιά.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στο κοινό της το νέο της λουκ, ποζάροντας στο πλευρό του κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου.

«Οι ξανθιές διασκεδάζουν πραγματικά περισσότερο; Ας το μάθουμε», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή και το έδειξαν στα σχόλια που άφησαν κάτω από την ανάρτησή της, με επώνυμα πρόσωπα όπως η Δούκισσα Νομικού, η Έλλη Κοκκίνου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Τάμτα, η Αποστολία Ζώη να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Κάποιοι από τους followers της παρατήρησαν ότι το νέο χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της την κάνουν να μοιάζει πολύ με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Ίδια η Κιμ τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό», έγραφε μια follower στο σχόλιό της. Βέβαια, υπήρξαν κι εκείνοι που δεν ενέκριναν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και της ζήτησαν να το κάνει πάλι καστανό.
καλομ

«Κάνω μπότοξ» είχε πει το καλοκαίρι

καλομ

Εκτός από τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, η Καλομοίρα έχει παραδεχτεί πως έχει προβεί και σε αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν έχει αρνηθεί, πως έχει «πειράξει» το πρόσωπό της. Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, η ίδια παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» είχε πει: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν κάνω κάθε μήνα, αλλά δύο φορές τη χρονιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ίντρις Έλμπα κλείνει την πόρτα στον James Bond: «Να μην τον κάνουμε woke»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Ο 53χρονος ηθοποιός έθεσε οριστικό τέλος στις φήμες που τον συνέδεαν με τον ρόλο του πράκτορα 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, με δηλώσεις που επαναφέρουν τη συζήτηση για το μέλλον της διάσημης σειράς

Κρίστεν Τομς: Ποια είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά που έκλεψε την καρδιά του

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η νεαρή τενίστρια δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή και οι κοινές τους διακοπές στα νησιά του Αιγαίου

«Euphoria»: Η Σάρον Στόουν ζητά να προβάλλεται σε κάθε Λύκειο ‑ «Υποχρεωτικό θέαμα για τους γονείς»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η 68χρονη ηθοποιός τόνισε ότι η σειρά αποτυπώνει με ρεαλισμό τον κόσμο των νέων και πως οι γονείς οφείλουν να την παρακολουθούν

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το σοκ on air – «Πού βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες; Είναι πολύ προσωπικές»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης άφησαν άφωνη την καλεσμένη τους, προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό που εκείνη χαρακτήρισε ιδιωτικό

Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα: Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η γνωστή επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ο πόνος ήταν αδιανόητος, δεν με έπιανε τίποτα»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Ο παρουσιαστής μιλά για τα έντονα συμπτώματα που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός εργασίας

Dj Stephan για Τσαγκρινού και Κωνσταντάρα: «Είναι ελεύθερη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο, ανέφερε

Νικολέττα Ράλλη για πρώτη φορά: «Έχουμε χωρίσει με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αλλά συνεχίζουμε να μένουμε μαζί»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Τη Νικολέττα Ράλλη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου

Πάνος Μιχαλόπουλος: Επιβεβαιώνει την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Μου έκανε πρόταση και δέχτηκα»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Την είδηση πως πρόκειται -εκτός απροόπτου- να τον δούμε να επιστρέφει στη μικρή οθόνη επιβεβαίωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της: «Δεν το επιτρέπω, σας παρακαλώ πολύ»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε η Αννα Δρούζα