E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξεσπά κατά της Σούπερ Κικής: «Μάλλον ξέχασε πώς είναι το συναίσθημα να `χάνεις` ένα μωρό»

Δημοσίευση 23/2/2024 | 14:23

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξεσπά κατά της Σούπερ Κικής: «Μάλλον ξέχασε πώς είναι το συναίσθημα να `χάνεις` ένα μωρό»

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok η Σούπερ Κική μέσα από το οποίο «ειρωνεύεται», όπως αναφέρει ο γνωστός μουσικός το απόσπασμα από το πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι για το μωράκι που περιμένει.

Δες το βίντεο:

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii💙 #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος - Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στη Σούπερ Κική, τονίζοντας πως στο παρελθόν το ζευγάρι «έχασε» ένα μωράκι, υπενθυμίζοντας στη γνωστή instagrammer πως και η ίδια έχει βρεθεί στην ίδια θέση, κάτι που φαίνεται πως ξέχασε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο γνωστός μουσικός.

«Θέλω να πω στη Σούπερ Κική με την οποία δε γνωριζόμαστε προσωπικά, επειδή μου έστειλαν αυτό το χυδαίο Tik Tok που ανέβασε, ειρωνευόμενη ένα ζευγάρι το οποίο πριν λίγους μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, ότι θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα.

Μάλλον, το ξέχασε και να της ευχηθώ ολόψυχα πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να συνειδητοποιήσει ότι δε χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει το μωράκι του.

Αυτά μόνο, να είσαι καλά. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κι εγώ και η Ιλάειρα. Φιλιά», απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί