E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στη Ζάκυνθο: Ποιος ευθύνεται για την αποβολή της κοπέλας – Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

Απίστευτη ανατροπή για τα βασανιστήρια που υπέστη μια 19χρονη από τον σύντροφό της, καθώς ο ίδιος δίνει μια πολύ διαφορετική εκδοχή της ιστορίας

Δημοσίευση 23/2/2024 | 08:48

Θρίλερ στη Ζάκυνθο: Ποιος ευθύνεται για την αποβολή της κοπέλας – Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση της βίαιης διακοπής κύησης 19χρονης στη Ζάκυνθο, με τον σύντροφό της να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο φερόμενος δράστης του περιστατικού έμφυλης βίας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα χθες και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Η 19χρονη διένυε τον δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης. Ηταν Τρίτη 20 Φεβρουαρίου όταν, σύμφωνα με καταγγελίες, ο σύντροφός της την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε τη 19χρονη φίλη του στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Επειτα από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

«Σκότωσε το παιδί μου», ήταν τα πρώτα λόγια της 19χρονης κοπέλας: «Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Μου σκότωσε το παιδί μου».

Μετά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της βρήκε τη δύναμη να περιγράψει τα δραματικά λεπτά που πήγαν να στοιχίσουν ακόμα και την ίδια της της ζωή: «Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: “Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί”. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “πιες τα”».

«Είναι στημένο από τους γονείς της»

«Ολη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας» ισχυρίζεται ο πατέρας του 27χρονου, ο οποίος μίλησε στα αλβανικά μέσα.

«Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του.

«Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές για να μπει ο γιος στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου μού είπε ότι υποψιαζόταν πως είναι έγκυος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του

Κόσμος 20.02.2026
Το γεγονός προκαλεί εντύπωση, καθώς πέρυσι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ τάχθηκε επανειλημμένα υπέρ του Προέδρου σε μια σειρά έκτακτων αποφάσεων για τη μετανάστευση, την απόλυση των επικεφαλής ανεξάρτητων οργανισμών και τις βαθιές περικοπές στις κρατικές δαπάνες.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Απέσυρε την αγωγή εις βάρος του Μίνου Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών

Πολιτική 20.02.2026
Η Υπουργός Τουρισμού παραιτήθηκε από τη δικαστική διεκδίκηση της επιμέλειας που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο

Καισαριανή: Η πρώτη δήλωση του Βέλγου συλλέκτη για τις φωτογραφίες: «Ανακουφισμένος που τελείωσαν όλα»

Ελλάδα 20.02.2026
Ανέφερε ότι υπάρχει λύση στο τραπέζι με τις ελληνικές αρχές σχετικά με τις φωτογραφίες

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντέπυ Νικολοπούλου – Παπαβησσαρίωνος

Ελλάδα 20.02.2026
Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 11:30 η κηδεία της Ντέπυς Νικολοπούλου – Παπαβησσαρίωνος

ΗΠΑ: Αεροδρόμιο θα πάρει το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ

Κόσμος 20.02.2026
Μετονομάζεται σε «Ντόναλντ Τραμπ» το αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς μετά από έγκριση των αρχών της Φλόριντα

Καισαριανή: Αυθεντικές οι φωτογραφίες σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού

Ελλάδα 20.02.2026
Προσύμφωνο του υπουργείου Πολιτισμού με τον συλλέκτη για την απόκτηση των 262 φωτογραφιών

Προσοχή: Ποιες υπηρεσίες του gov.gr θα «κατέβουν» αυτή την Κυριακή;

Ελλάδα 20.02.2026
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 09:00-13:00, η ΓΓΠΣΨΔ θα αναβαθμίσει τις υποδομές αυθεντικοποίησης χρηστών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ορισμένες υπηρεσίες του gov.gr δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμες

Γαλλία: Πολίτης έκανε «βαρκάδα» με καγιάκ σε πλημμυρισμένο εμπορικό κέντρο ‑ Βίντεο

Ελλάδα 20.02.2026
Η Γαλλία έχει σημειώσει μετεωρολογικό ρεκόρ με περισσότερες από 35 συνεχόμενες ημέρες βροχής

Ηλεία: Δις ισόβια και 13 χρόνια κάθειρξης για τον δολοφόνο και βιαστή της 11χρονης

Ελλάδα 20.02.2026
Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η μετατροπή της αρχικής κατηγορίας από απόπειρα βιασμού σε τετελεσμένο βιασμό, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων: Πληρότητες 100% στα λεωφορεία για Πάτρα ‑ Αυξημένα δρομολόγια

Ελλάδα 20.02.2026
Η κίνηση και στους δύο σταθμούς των ΚΤΕΛ είναι αυξημένη σε ποσοστό περίπου 20% σε σχέση με πέρυσι

Eλέφαντας στην Ταϊλάνδη εξαγριώθηκε όταν τον διέκοψαν κατά το ζευγάρωμα: Επιτέθηκε στον φροντιστή του και διέλυσε οχήματα

Κόσμος 20.02.2026
Ο 19χρονος αρσενικός ελέφαντας τραυμάτισε σοβαρά τον ιδιοκτήτη του και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές - Χρειάστηκαν δύο ώρες για να δράσει το ηρεμιστικό

Τουρκία: 21χρονη χτυπήθηκε από λεωφορείο ενώ την κυνηγούσε αδέσποτος σκύλος, δίνει μάχη για τη ζωή της

Κόσμος 20.02.2026
Η φοιτήτρια Κενέτ Νεσιμπέλ Γκιούλ υπέστη τραύματα σε εσωτερικά όργανα και αρκετά κατάγματα