E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ανάρτηση «όλο νόημα» της Κιάρα Φεράνι μετά τον χωρισμό της

Ούτε η influencer ούτε ο ράπερ έχουν κάνει κάποια επίσημη σχετική τοποθέτηση

Δημοσίευση 22/2/2024 | 17:12

Η ανάρτηση «όλο νόημα» της Κιάρα Φεράνι μετά τον χωρισμό της

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια της Ιταλίας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Dagospia, ο Φέντεζ έχει φύγει από το σπίτι από την περασμένη Κυριακή. Η αιτία του χωρισμού είναι η ένταση που έχει προκληθεί και η δυσαρέσκεια για συμπεριφορές, μετά την τελευταία νομική περιπέτεια της Φεράνι.

«Από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης των δυο τους είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε απόφαση για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν όμως εκείνη βρέθηκε σε μπελάδες, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κατηγορώντας την πως τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τις δικές του επιχειρήσεις. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια, ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε και από το σπίτι» γράφει η Dagospia.

Οι εκατομμύρια ακόλουθοί τους στα social media άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν η Κιάρα Φεράνι αποφάσισε να αλλάξει τη φωτογραφία του προφίλ της στο Instagram.

Οι αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον χωρισμό

Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Insta story του Φέντεζ (με ημερομηνία Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου) φαίνεται να έχουν αναρτηθεί από κάπου αλλού εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στο Μιλάνο και στο οποίο το πρώην πλέον διάσημο ζευγάρι της Ιταλίας μετακόμισε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Κιάρα Φεράνι, από την πλευρά της, έχει αναρτήσει τις τελευταίες ώρες δύο ιστορίες που υπό το φως της είδησης φαίνεται να υποδηλώνουν αλλαγή. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός βιβλίου με την εξής αφιέρωση: «Στη ζωή, και η νίκη και η ήττα θα συμβούν. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να παραιτηθείς».

Και στη συνέχεια, μια δεύτερη που γράφει: «Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου». Και μετά, ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει πιλάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ ζητά την απόλυση του Jimmy Kimmel

E-Daily 3.Left 27.04.2026
«Η πρώτη μας κυρία είναι εδώ. Κυρία Τραμπ... λάμπετε σαν μέλλουσα χήρα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σε άθλια κατάσταση ο Τζακ Γκρίλις: Πιάστηκε να κοιμάται σε μπαρ μεθυσμένος μετά από πάρτι

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Μόλις μια ώρα μετά την άφιξή του στο μπαρ, ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είχε... κοιμηθεί εξαιτίας του ποτού, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: «Εδώ και έναν χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη – Κάνει πολύ κακό στην υγεία»

E-Daily 3.Left 27.04.2026
«Δεν τρώω ούτε επεξεργασμένα φαγητά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Επίσημα σας λέω ότι θα είμαι στο GNTM, γιατί δύο μήνες το κρύβουμε»

Tabloid 27.04.2026
Με αφορμή την εμφάνισή της στη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» στο Λονδίνο, η Ζενιεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε δηλώσεις σtην εκπομπή «Buongiorno» και στη Βασιλική Μπασιούρη

Μαρία Αντωνά: Θα βρω τον μπελά μου που είπα στον Γιώργο Λιάγκα να αφήσει γένια

Tabloid 27.04.2026
«Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει ο ανταγωνισμός»

Τζουλιάνα Βιγκέλα: Η σeξι διαιτητής που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε πανεπιστήμιο και γήπεδα

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Έχει τρελάνει τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους που περιμένουν την... άνοδο της στη Serie Α

Οι απίστευτοι κοιλιακοί της 56χρονης Τζένιφερ Λόπεζ

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Δείτε τις φωτογραφίες μετά την προπόνησή της που ανέβασε

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με φωτογραφίες από την αποκατάστασή της: Χτίζω τον εαυτό μου ξανά

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το δωμάτιο ξέρω ότι κάνω ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή που θέλω, γράφει στην ανάρτησή της