E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζάκυνθος: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Το χρονικό της φρίκης

Δημοσίευση 22/2/2024 | 13:49

Ζάκυνθος: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα στη Ζάκυνθο η οποία εξαναγκάστηκε από τον ίδιο της το σύντροφο να χάσει το μόλις 1,5 μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτοφανές περιστατικό με το έμβρυο που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στη Ζάκυνθο, ξεκίνησε στις εννέα το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2/2024). Ο 27χρονος δράστης αλβανικής υπηκοότητας, μετέβη στο πατρικό σπίτι του νεαρού κοριτσιού και του είπε να τον ακολουθήσει σε κάποιους φίλους του οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του ζευγαριού τις τελευταίες ημέρες ήταν τεταμένες, με αποτέλεσμα η 19χρονη να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Παρ’ όλα αυτά συναντιόντουσαν  σε καθημερινή βάση και συνομιλούσαν πολλές φορές στο τηλέφωνο. Έτσι όταν έφυγαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το πατρικό σπίτι της κοπέλας πέρασαν πρώτα από τους φίλους του 27χρονου και στη συνέχεια ο δράστης με κάποιο πρόσχημα την οδήγησε στο σπίτι του στο Τσιβιλί της Ζακύνθου. 

Ζήτησε από τη 19χρονη να περάσουν μαζί τη νύχτα κι όταν εκείνη αρνήθηκε τότε, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βiας τη μετέφερε στο κρεβάτι του, της έδεσε τα χέρια με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα κι ένα από την κόλπο, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του και ξημερώματα Τετάρτης (21/2/2024) ο 27χρονος μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εκεί αφού της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο στη συνέχεια της ανέφερε να μην πει τίποτα σε κανέναν κι έφυγε. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Οι αστυνομικοί μετά την κατάθεση της κοπέλας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον σύντροφό της ο οποίος κατηγορείται για διακοπή κύησης, ενδοοικογενειακή βiα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σπείρα Ρομά στη Λάρισα: Απέσπασαν 710.000 ευρώ από πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα 11.03.2026
Δόλωμα σε όλες τις περιπτώσεις, σε Θεσσαλία, Κυκλάδες κι περιοχές της Αττικής, ήταν η δήθεν πώληση χρυσών λιρών σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή

Βομβαρδίστηκε το data center κρατικής τράπεζας στο Ιράν, στόχος να μην πληρωθούν στρατός και Φρουροί της Επανάστασης

Κόσμος 11.03.2026
Η ίδια τράπεζα, όπως και άλλη μία κρατική, υπέστησαν χθες μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια για τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα 11.03.2026
Είχε αφεθεί ελεύθερη αλλά μετά την απόφαση του Εφετείου η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου οδηγείται στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημά της για μετατροπή της ποινής της σε χρηματική

Η Ισπανία αποσύρει τον πρέσβη της στο Ισραήλ

Κόσμος 11.03.2026
Η Ισπανία αποσύρει τον πρέσβη της στο Ισραήλ, μετά την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επέβλεψε δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλων cruise από αντιτορπιλικό ‑ Βίντεο

Κόσμος 11.03.2026
Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοια δοκιμή που παρακολουθεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν την τελευταία εβδομάδα

Βενζίνη με 0,01 ευρώ το λίτρο: Πανικός σε πρατήριο, οδηγοί έτρεχαν με μπιτόνια

Κόσμος 11.03.2026
Η στιγμή που η βενζίνη κόστιζε 1 λεπτό το λίτρο

Η λίστα με τα 61 προϊόντα στα οποία μπαίνει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Οικονομία 11.03.2026
Τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Προσοχή: Νέα απάτη SMS με δήθεν πρόστιμα Τροχαίας – Τι πρέπει να κάνετε άμεσα

Ελλάδα 11.03.2026
Δεκάδες πολίτες έχουν λάβει πρόσφατα SMS από άγνωστο πάροχο

Στα χέρια της Αστυνομίας κύκλωμα «προστασίας» σε Πιερία και Χαλκιδική

Ελλάδα 11.03.2026
Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να συλληθφούν όλα τα μέλη

Το πρώτο μήνυμα του Σπανούλη μετά την αποχώρησή του από την Μονακό

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Πως αποχαιρέτησε παίκτες και οπαδούς