E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζάκυνθος: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Το χρονικό της φρίκης

Δημοσίευση 22/2/2024 | 13:49

Ζάκυνθος: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα στη Ζάκυνθο η οποία εξαναγκάστηκε από τον ίδιο της το σύντροφο να χάσει το μόλις 1,5 μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτοφανές περιστατικό με το έμβρυο που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στη Ζάκυνθο, ξεκίνησε στις εννέα το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2/2024). Ο 27χρονος δράστης αλβανικής υπηκοότητας, μετέβη στο πατρικό σπίτι του νεαρού κοριτσιού και του είπε να τον ακολουθήσει σε κάποιους φίλους του οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του ζευγαριού τις τελευταίες ημέρες ήταν τεταμένες, με αποτέλεσμα η 19χρονη να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Παρ’ όλα αυτά συναντιόντουσαν  σε καθημερινή βάση και συνομιλούσαν πολλές φορές στο τηλέφωνο. Έτσι όταν έφυγαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το πατρικό σπίτι της κοπέλας πέρασαν πρώτα από τους φίλους του 27χρονου και στη συνέχεια ο δράστης με κάποιο πρόσχημα την οδήγησε στο σπίτι του στο Τσιβιλί της Ζακύνθου. 

Ζήτησε από τη 19χρονη να περάσουν μαζί τη νύχτα κι όταν εκείνη αρνήθηκε τότε, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βiας τη μετέφερε στο κρεβάτι του, της έδεσε τα χέρια με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα κι ένα από την κόλπο, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του και ξημερώματα Τετάρτης (21/2/2024) ο 27χρονος μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εκεί αφού της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο στη συνέχεια της ανέφερε να μην πει τίποτα σε κανέναν κι έφυγε. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Οι αστυνομικοί μετά την κατάθεση της κοπέλας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον σύντροφό της ο οποίος κατηγορείται για διακοπή κύησης, ενδοοικογενειακή βiα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν