E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζάκυνθος: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Το χρονικό της φρίκης

Δημοσίευση 22/2/2024 | 13:49

Ζάκυνθος: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα στη Ζάκυνθο η οποία εξαναγκάστηκε από τον ίδιο της το σύντροφο να χάσει το μόλις 1,5 μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτοφανές περιστατικό με το έμβρυο που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στη Ζάκυνθο, ξεκίνησε στις εννέα το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2/2024). Ο 27χρονος δράστης αλβανικής υπηκοότητας, μετέβη στο πατρικό σπίτι του νεαρού κοριτσιού και του είπε να τον ακολουθήσει σε κάποιους φίλους του οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του ζευγαριού τις τελευταίες ημέρες ήταν τεταμένες, με αποτέλεσμα η 19χρονη να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Παρ’ όλα αυτά συναντιόντουσαν  σε καθημερινή βάση και συνομιλούσαν πολλές φορές στο τηλέφωνο. Έτσι όταν έφυγαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το πατρικό σπίτι της κοπέλας πέρασαν πρώτα από τους φίλους του 27χρονου και στη συνέχεια ο δράστης με κάποιο πρόσχημα την οδήγησε στο σπίτι του στο Τσιβιλί της Ζακύνθου. 

Ζήτησε από τη 19χρονη να περάσουν μαζί τη νύχτα κι όταν εκείνη αρνήθηκε τότε, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βiας τη μετέφερε στο κρεβάτι του, της έδεσε τα χέρια με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα κι ένα από την κόλπο, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του και ξημερώματα Τετάρτης (21/2/2024) ο 27χρονος μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εκεί αφού της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο στη συνέχεια της ανέφερε να μην πει τίποτα σε κανέναν κι έφυγε. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Οι αστυνομικοί μετά την κατάθεση της κοπέλας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον σύντροφό της ο οποίος κατηγορείται για διακοπή κύησης, ενδοοικογενειακή βiα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δαφνί: Τρόφιμος στραγγάλισε τον συγκάτοικό του

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Νέο περιστατικό βίας

Πέθανε ο Κάρεϊ Σκάρι

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Θλίψη στον χώρο του μπάσκετ

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για Έμπολα: Η επιδημία μπορεί να εξαπλώνεται ταχύτερα απ` ό,τι πιστεύαμε

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Έντονες ανησυχίες για υποκαταγραφή κρουσμάτων - Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι σε Κονγκό και Ουγκάντα

Τραμπ: «Θα τελειώσουμε τον πόλεμο γρήγορα» – «Θα υπάρξουν εκπλήξεις» απαντά η Τεχεράνη

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Ανεβάζει την πίεση προς την Τεχεράνη ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ το Κογκρέσο επιχειρεί να περιορίσει τις πολεμικές εξουσίες του

Θεσσαλονίκη: Δημοσκόπηση‑έκπληξη ανεβάζει την Καρυστιανού

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου σχετικά με την Α’ Θεσσαλονίκης

Εφορία: Ποιους παίρνει τηλέφωνο και σε ποιους στέλνει email – Oι πρώτοι στη λίστα

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Τουλάχιστον 55.000 τηλεφωνικές κλήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα έχει προγραμματίσει η ΑΑΔΕ

Τα στοιχεία που στριμώχνουν τον Τζόναθαν Αντικ της Mango για τον θάνατο του πατέρα του

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Tο χαμένο κινητό, το στρογγυλό σημάδι και η αλλαγή διαθήκης

Η γρίπη των πτηνών εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο πιο απρόσμενο μέρος της Ευρώπης

Tech + Science Χτες
Η παγκόσμια εξάπλωση της γρίπης των πτηνών έχει ήδη προκαλέσει ευρεία ανησυχία μεταξύ κυβερνήσεων και παραγωγών πουλερικών

Le Monde: «Παράθυρο» επιστροφής θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο ανοίγει νέα γαλλική νομοθεσία

Κόσμος Χτες
Με τη νέα γαλλική νομοθεσία επιτρέπεται η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο, υποστηρίζει σε άρθρο της στη Monde η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή

Πάτρα: «Φώναζα `πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά`» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Ελλάδα Χτες
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου

«Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Ασχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

E-Daily 3.Left Χτες
Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)