Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και ζητά εξέταση από πραγματογνώμονα
Προσκόμισε έγγραφο στο δικαστήριο
Δημοσίευση 21/2/2024 | 14:15

Έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%, προσκόμισε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από τα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, ζητώντας μάλιστα να εξεταστεί από πραγματογνώμονα.
Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης (21.02.24) ξεκίνησε στο αυτόφωρο μονομελές της Κορίνθου η δίκη του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» από την ορεινή Κορινθία. Ο ίδιος θα δικαστεί με τις κατηγορίες της απείθειας και για την παράβαση του νόμου της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς δεν έστελνε τα ανήλικα παιδιά του στο σχολείο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το εν λόγω έγγραφο για το ψυχιατρικό νόσημα είχε ισχύ το 2020, έπρεπε να είχε ανανεωθεί δύο χρόνια μετά το 2022, ωστόσο ο ίδιος δεν το έκανε.
Την ίδια ώρα, σε μοναστήρια αλλά και σε σπίτια συγγενών του 45χρονου συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών, προκειμένου να εντοπίσουν τη σύζυγό του και τα παιδιά του, που αγνοούνται από την περασμένη Κυριακή (18.02.2024) οπότε και εξαφανίστηκαν από την Ορεινή Κορινθία.
Παρά τη διάταξη του εισαγγελέα προκειμένου να του ζητηθεί να δώσει DNA, ο ίδιος αρνείται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα δε δίνει τη συγκατάθεση του προκειμένου να παρθούν από τις αστυνομικές αρχές ηλεκτρονικά αποτυπώματα.
Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεφωνικών απατεώνων
Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις του Ιράν – Συναγερμός στο Μπαχρέιν και το Κουβέιτ
Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος – Μίλησαν στα παιδιά για ατύχημα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






