E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και ζητά εξέταση από πραγματογνώμονα

Προσκόμισε έγγραφο στο δικαστήριο

Δημοσίευση 21/2/2024 | 14:15

Ψυχιατρικό νόσημα επικαλείται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και ζητά εξέταση από πραγματογνώμονα

Έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%, προσκόμισε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από τα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, ζητώντας μάλιστα να εξεταστεί από πραγματογνώμονα.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης (21.02.24) ξεκίνησε στο αυτόφωρο μονομελές της Κορίνθου η δίκη του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» από την ορεινή Κορινθία. Ο ίδιος θα δικαστεί με τις κατηγορίες της απείθειας και για την παράβαση του νόμου της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς δεν έστελνε τα ανήλικα παιδιά του στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το εν λόγω έγγραφο για το ψυχιατρικό νόσημα είχε ισχύ το 2020, έπρεπε να είχε ανανεωθεί δύο χρόνια μετά το 2022, ωστόσο ο ίδιος δεν το έκανε.

Την ίδια ώρα, σε μοναστήρια αλλά και σε σπίτια συγγενών του 45χρονου συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών, προκειμένου να εντοπίσουν τη σύζυγό του και τα παιδιά του, που αγνοούνται από την περασμένη Κυριακή (18.02.2024) οπότε και εξαφανίστηκαν από την Ορεινή Κορινθία.

Παρά τη διάταξη του εισαγγελέα προκειμένου να του ζητηθεί να δώσει DNA, ο ίδιος αρνείται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα δε δίνει τη συγκατάθεση του προκειμένου να παρθούν από τις αστυνομικές αρχές ηλεκτρονικά αποτυπώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας