E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή, ντροπή που θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους»

«Με λένε Ζωζώ, δηλαδή δυο φορές ζω»

Δημοσίευση 21/2/2024 | 09:09

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή, ντροπή που θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους»

H Ζωζώ Σαπουντζάκη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα από το νοσοκομείο, με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υγεία της, που ήταν υπερβολικά σε σχέση με την πραγματικότητα.

Πράγματι η ηθοποιός αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία της, όμως είναι πλέον καλύτερα και αναρρώνει. Ωστόσο, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διαθήκες και κληρονόμους, ενώ εκείνη είναι στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην Espresso, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αρχικά δήλωσε: «Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι όλα ψέματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα Ευστρατιάδη και ο Χάρης Αργυρός. Οτιδήποτε ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται, αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε. Από τότε έως σήμερα, άλλαξαν πολλά κι ήρθαν τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καεί καν το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν, δεν είχαν συμβεί».

Μίλησε επιπλέον, για τις μέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο, τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Περιμένω με χαρά τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε: «Καταρχάς, δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή. Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους. Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή δυο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» εξηγεί τον λόγο που δουλεύει ως σερβιτόρος στη Σέριφο

Tabloid 18.06.2025
«Το έχω ακούσει κι άλλες φορές από κοντά για το πώς γίνεται να δουλεύεις σερβιτόρος, ενώ έπαιζες σε σειρά», είπε ο Αρης Τσάπης

Νικηφόρος: «Η Ιωάννα Τούνη δεν μιλά για τα προσωπικά της σε ιδιωτικό επίπεδο»

Tabloid 18.06.2025
«Δεν είναι εύκολο, τι συζητάμε. Δεν υπάρχει χειρότερη απώλεια», είπε ο Νικηφόρος

Γιάννης Δρακόπουλος για Σόι σου: «Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό»

Tabloid 18.06.2025
«Αν δεν γίνει τώρα, μάλλον δύσκολα να γίνει», είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω κάποιες εξάρσεις τρόμου ‑ Διαγνώστηκα με ...»

Tabloid 18.06.2025
«Χρόνια πριν που ήμουν με τον άνθρωπό μου, λέγανε αυτός έτσι και αυτή έτσι», είπε η Έλενα Τοπαλίδου

Megan Fox και Machine Gun Kelly αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους, με ένα τρυφερό βίντεο

Tabloid 18.06.2025
Αν και έχουν χωρίσει, φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Μαρία Αντωνά: Δεν θα με δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

TV Buzz 18.06.2025
Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις προτάσεις που δέχεται

Χώρισε αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Tabloid 18.06.2025
Όλα συνέβησαν υπό άκρα μυστικότητα