E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως είναι σήμερα ο «ανίκητος» Τσακ Νόρις

Στα 83 του χρόνια

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 21/2/2024 | 00:15

Πως είναι σήμερα ο «ανίκητος» Τσακ Νόρις
@instagram.com/chucknorris/

Ο Τσακ Νόρις γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1940. Έγινε γνωστός από τις πολεμικές τέχνες και από τις ταινίες, όπου και πρωταγωνίστησε. Πλέον έχει αποσυρθεί από αυτό και απολαμβάνει μια διαφορετική ζωή.

Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, όπου και απέκτησε το παρατσούκλι Τσακ. Αρχικά άρχισε τις πολεμικές τέχνες σαν χόμπι, αλλά έφτασε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών. Ήταν ένας τίτλος που κέρδιζε για έξι συνεχόμενα χρόνια από το 1968 μέχρι και το 1974.

Έγινε γνωστός από ταινίες δράσης, στις οποίες βέβαια έδειχναν την ικανότητα του στις πολεμικές τέχνες. Μια από αυτές ήταν η «Delta Force», όπως και εκείνη στο πλευρό του Μπρούς Λι, «The Way of the Dragon». Μπορεί να έγινε διάσημος στον κινηματογράφο τη δεκαετία του 1970, στις αρχές, όμως, του 2000 απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Πάντα έβγαζε προς τα έξω την εικόνα του «ανίκητου». Έτσι το 2005, ξεκίνησε το γνωστό διαδικτυακό φαινόμενο Chuck Norris Facts, όπου με χιούμορ του αποδίδανε διάφορα απίθανα κατορθώματα. Τα memes και τα ανέκδοτα για την υπεράνθρωπη δύναμη του έδιναν και έπαιρναν. Τώρα όμως έχει αποσυρθεί και ζει μια ήσυχή ζωή στο πλευρό της συζύγου του Τζίνα Ο’ Κέλεϊ.

Το 2017, ο ίδιος και η σύζυγός του έκαναν μήνυση σε φαρμακευτικές εταιρείες, αφού εκείνη πήγε να πεθάνει και υπέφερε από πόνους, όταν της έκαναν μια ένεση ενώ έκανε μαγνητική τομογραφία.

Όπως είπε τότε στο CBS ο Νόρις, «Όλη μου η ζωή επικεντρώνεται στο να την φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ. Ξέρεις, έπρεπε να εγκαταλείψω την καριέρα μου στον κινηματογράφο γι’ αυτό», με τη σύζυγό του να κάθεται στο πλευρό του.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι είχε ξοδέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια σε θεραπείες, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας της. Έκτοτε, δεν έχει φύγει ούτε στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ