E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Δείτε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έχασε το χάλκινο η εθνική γυναικών στο πόλο

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών άξιζε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όμως το έχασε με άδικο τρόπο από την Ισπανία με 10-9

Δημοσίευση 16/2/2024 | 14:57

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Δείτε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έχασε το χάλκινο η εθνική γυναικών στο πόλο

Τα κορίτσια της εθνικής γυναικών στο πόλο άξιζαν να είναι στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στην Ντόχα, έχασαν τον ημιτελικό από την Ουγγαρία στα πέναλτι και τώρα ήρθε η ήττα με έναν πικρό, σκληρό και ίσως άδικο τρόπο, από την Ισπανία με 10-9 στο παιχνίδι για το χάλκινο μετάλλιο.

Η εθνική ομάδα επτά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και με το σκορ στο 9-9 πήρε την κατοχή τής μπάλας, βγάζοντας άμυνα στην παίκτρια λιγότερο.

Η Αλεξία Καμμένου έδωσε τις οδηγίες για το πώς θα εκδηλωνόταν η επίθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά «στο τέλος, στο τέλος», ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα σουτ από ισπανικής πλευράς. Mε την τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου να έχει περάσει στην επίθεση, για να υπάρξει υπεραρυθμία, οι παίκτριες της εθνικής ομάδας δεν πρόλαβαν καν να αλλάξουν πάσα.

Σφύριγμα για παράβαση στα 2μ. και αίφνης ένα χαμός στην πισίνα, δυο, τρεις Ελληνίδες να προσπαθούν να αποτρέψουν την Έλενα Ρουίθ να πετάξει την μπάλα στην κενή ελληνική εστία, με την Ισπανίδα να προλαβαίνει και το χρονόμετρο για να γράψει το τελικό 10-9 και στον πάγκο της εθνικής ομάδας οι παίκτριες να ξεσπούν σε λυγμούς.

«Κατεβήκαμε να κάνουμε στο τέλος του χρόνου ένα σουτ, οι ομάδες κατεβαίνουν με πλεονέκτημα, με αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι κάναμε κι εμείς. Τώρα, τι να πω... Όσοι ξέρουν πόλο είδαν, τι να πω... Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Ακόμη κι αν είναι (σ.σ. επιθετικό φάουλ) δεν το σφυρίζεις γιατί δεν έχει παιχτεί καν. Τα αφήνουμε στην άκρη αυτά τώρα. Πως να μην είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα μου; Αξίζαμε τον τελικό. Το βίντεο του ημιτελικού το είδαμε, το ξαναείδαμε και θα μας στοιχειώνει αυτός ο αγώνας και ο σημερινός αλλά για λίγο γιατί η ομάδα θα καταφέρει να φέρει διακρίσεις. Η ομάδα έχει εξελιχθεί, μέσα σε ενάμιση μήνα έκανε απίθανα πράγαμτα. Τέτοιες καταστάσεις μας κάνουν πιο δυνατούς, προχωράμε. Προφανώς αξίζαμε κάτι άλλο. Αγωνιστικά δεν εγκαταλείψαμε, ήταν εμφανέστατο αυτό, το είδαν όλοι ακόμα και ο πιο απλός φίλαθλος είδε τι έγινε στα δύο τελευταία παιχνίδια» είπε στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα η Αλεξία Καμμένου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα