E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ξέφρενος χορός του Κασσελάκη με τον Τάιλερ σε μπαρ στο Γκάζι

Η παράκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους γονείς αυτής της χώρας

Δημοσίευση 16/2/2024 | 12:49

Ο ξέφρενος χορός του Κασσελάκη με τον Τάιλερ σε μπαρ στο Γκάζι

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, γιόρτασαν το «ναι» της Βουλής στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, χορεύοντας ξέφρενα και διασκεδάζοντας σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα στο Γκάζι, όπου παρευρέθηκε στο πάρτι για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μόλις έφτασε έξω από το κλαμπ, ο κ. Κασσελάκης είπε σε δημοσιογράφους: «Ξέρω να μιλάω μόνος μου. Ξέρω πολλοί θα με ρωτήσετε τι σκοπό έχω σχετικά με τον κ. Πολάκη. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά στο πολιτικό κομμάτι του, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε.

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης ο οποίος δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για το βουλευτικό χαρακτήρα του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Αυτό δεν είναι το βασικότερο, είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μία σύγχρονη κοινωνία». Προσέθσε ότι έχει μία παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. «Υπάρχει μία πιθανότητα πολλοί από εσάς να έχετε ένα παιδί το οποίο να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας.

Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε πρώιμες εποχές.

Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία σύγχρονη κοινωνία», πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε: «Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Αγαπήστε τα παιδιά σας. Είμαστε μία μικρή χώρα. Έχουμε περάσει πολύ διχόνοια στην ιστορία μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε και άλλη τέτοια διχόνοια. Και πιο βασικό από όλα είναι στο τέλος της ζωής μας όλοι μας είμαστε μία συλλογή από αναμνήσεις. Τι πιο όμορφο από το να έχεις αναμνήσεις αγάπης με τα παιδιά σου που μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους με την μοναδικότητα τους, χαρούμενα σε μία χώρα που διαπρέπει στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη την οποία εμείς είδαμε ισότιμα το 1981 ως μέρος της ΕΕ αλλά έκτοτε έχουμε μείνει πίσω και στο κράτος δικαίου, όπως ανέδειξα στις Βρυξέλλες. Ένα είναι το μήνυμά μου σήμερα, είναι στους γονείς αυτής της χώρας. Αγαπήστε τα ελληνόπουλα αυτής της χώρας όπως είναι και αφήστε τα να πάνε μπροστά. Μπορούμε να είμαστε μία καλύτερη χώρα μία καλύτερη κοινωνία με τέτοια αγάπη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντα Ζάιντλερ

Tabloid 22.12.2025
«Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο» δήλωσε ο ηθοποιός

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με κόκκινη γούνα και μίνι φόρεμα στα χιόνια

Social 22.12.2025
Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Κολοράντο

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid 22.12.2025
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid 22.12.2025
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα 22.12.2025
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα 22.12.2025
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories 22.12.2025
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Tabloid Χτες
Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της