E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε μεταξύ άλλων τον Πάνο Βλάχο και τον πολυσυζητημένο στίχο του, τον λόγο που αποφεύγει να δει τηλεόραση αλλά και την επιστροφή του «The Booth»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/2/2024 | 19:26

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων τον Πάνο Βλάχο και τον πολυσυζητημένο στίχο του, τον λόγο που αποφεύγει να δει τηλεόραση αλλά και την επιστροφή του «The Booth».

«Σέβομαι πάρα πολύ το γεγονός ότι ένας καλλιτέχνης έχει το βήμα να μιλήσει, έχει το δικαίωμα να πει αυτά που θέλει και αυτά που θεωρεί σωστά. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει μέσα από την τέχνη του να κάνει κοινωνικό σχολιασμό» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Συνέχισε, προσθέτοντας: «Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψει και να επιστρέφουν όλα τα κορίτσια και να γίνει αυτό που έπρεπε να μην είχε σταματήσει ποτέ. Δεν έχουν σταματήσει οι άνθρωποι να μου μιλάνε για το Booth, ήταν μια εκπομπή που άφησε το στίγμα της, σεβόταν τους τηλεθεατές».

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε: «Δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή η προσέγγιση από τις εκπομπές, προτιμώ η τηλεόραση να ήταν πιο εκπαιδευτική. Το να σχολιάζουμε την ζωή των άλλων ανθρώπων, ποιος το κάνει; Γιατί το κάνει; Και με ποια γνώση το κάνει; Δεν θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Blake vs Taylor: Φιλία, εκβιασμός και χαμένες συμμαχίες στο Hollywood

Celebrity Stories 14.06.2025
Νέες εκρηκτικές αποκαλύψεις βάζουν φωτιά στη μέχρι πρότινος αδιαμφισβήτητη φιλία

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψη

Tabloid Χτες
«Είμαι λάθος και το παραδέχομαι δημόσια»

Κατερίνα Γιουλάκη: Το αντίο του Mega στην πρωταγωνίστρια του Ρετιρέ

Tabloid Χτες
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά την τελευταία φορά που τον είδε

Tabloid Χτες
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Πάολα μίλησαν στο Πρωινό

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκανε spoiler μεγατόνων για τον Αγιο έρωτα

Tabloid Χτες
Η σχέση του με την θρησκεία, τα σχόλια και τα παρακάλια της Καινούργιου

Μπιμπίλας κατά Χαϊκάλη μετά τη δήλωση πως το θέατρο ήταν ένα μεγάλο κρεβάτι: «Πότε έγιναν αυτά και εμείς δεν τα πήραμε είδηση;»

Celebrity Stories Χτες
Ο ηθοποιός και βουλευτής εξέφρασε τη διαφωνία του μετά τα όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ελπίδα Ιακωβίδου: Δάκρυα στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της – Το μήνυμα του Τζώνη Καλημέρη

Celebrity Stories Χτες
«Σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά στην Ελλάδα, όχι μόνο η δική μου»

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με την κατάθεση του Χριστοδούλου – «Μετά βεβαιότητας είχαν σχέση»

Celebrity Stories Χτες
Η αντίδραση της Αννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην δικαστική αίθουσα και οι κατηγορίες κατά του δικηγόρου των καταγγελλουσών

Μαρία Κουτσαντώνη: Κόλαφος για τον Στάθη Αγγελόπουλο – «Με είχε δείρει στο παρελθόν, τον χτύπησα κι εγώ»

Celebrity Stories Χτες
«Χωρίσαμε, ήμουν έγκυος κι έμπλεξε με μία άλλη γυναίκα», είπε η Μαρία Κουτσαντώνη.

Ακομπλεξάριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία με κόκκινες γόβες και διχτυωτό καλσόν – «Είδωλο!»

Celebrity Stories Χτες
Χαμός με τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας