E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Οι απιστίες στις σχέσεις της, ο γιος της και ο Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δημοσίευση 14/2/2024 | 09:27

Μαρία Σολωμού: Οι απιστίες στις σχέσεις της, ο γιος της και ο Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γιο της, τις σχέσεις της και τις φορές που έχει ανακαλύψει, ότι σύντροφός της την απατά, αλλά και τον Mente Fuerte.

Αναφερόμενη στο θέμα απιστία η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε: «Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ».

Στη συνέχεια είπε πως έμαθε ότι σύντροφός της είχε παράλληλη σχέση. «Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου» είπε.

«Ο γιος μου δεν λέει ότι είμαι μαμά του»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε και για τον 18χρονο γιο της, που, όπως είπε, θα δώσει ξανά εξετάσεις καθώς θέλει να πετύχει την αρχική του επιλογή. «Υπάρχει γκρίνια γιατί δεν πέρασε στην πρώτη του επιλογή, οπότε θα ξαναπροσπαθήσει του χρόνου. Η πρώτη του επιλογή είναι Κοινωνική Πολιτική» δήλωσε. Για τη σχέση τους, είπε: «Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει, είναι φοβερό. Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του».

Τα βίντεο με τον Mente Fuerte

Στην πορεία της συνέντευξης, έκανε και μια αναφορά στα βίντεο που ανέβαζε στο Tik Tok με τον τράπερ, Mente Fuerte. «Κάναμε κάτι βίντεο δηλαδή γελάγαμε κι εμείς που τα βλέπαμε. Μας πιάνει ζούρλα πολλές φορές και κάνουμε βλακεία. Πόση βλακεία; Εν τω μεταξύ ο κόσμος πιστεύει ότι είναι μια κατάσταση ριάλιτι, αλλά το αποφασίζουμε μαζί για το βίντεο» είπε η Μαρία Σολωμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντυπωσιάζει με ροζ μπικίνι στην παραλία και «ρίχνει» το Instagram

Social 04.08.2025
Στη λεζάντα της ανάρτησης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Salty hair don’t care»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφήθηκε καλυμμένη μόνο με μια πετσέτα στο μπάνιο της

Tabloid 04.08.2025
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η πρώην παίχτρια του Survivor

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι φωτογραφίες με μπικίνι που αναστάτωσαν τα social media

Social Χτες
Η ηθοποιός απολαμβάνει χαλάρωσης και ανεμελιάς

Ιωάννα Τούνη: Κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τον γιο και τον γυμναστή της: «Αρρωστημένα μυαλά, είναι κολλητός μου!»

Tabloid Χτες
Η απάντηση μετά από σχόλιο που δέχτηκε στα social media - H Instagrammer κάνει διακοπές στη Χαλκιδική με τον γιο και φίλους της

Ανδρομάχη & Λιβάνης: Μετακομίζουν λίγο πριν τον γάμο ‑ Το viral βίντεο μέσα από το νέο τους σπίτι

Tabloid Χτες
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους

Η Dua Lipa έλαβε την κοσοβάρικη υπηκοόητα

Tabloid Χτες
Τον Νοέμβριο του 2022, η τραγουδίστρια έλαβε και την αλβανική υπηκοότητα από τον Πρόεδρό της χώρας Μπαϊράμ Μπεγκάι