E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Καρνέση για το ξεκλήρισμα της οικογένειας

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι»

Δημοσίευση 12/2/2024 | 20:57

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Καρνέση για το ξεκλήρισμα της οικογένειας

Την ανείπωτη θλίψη του εκφράζει ο Σπύρος Καρνέσης για το μακελειό που σημειώθηκε σήμερα στη Γλυφάδα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν ένας 76χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε τρεις εργαζόμενους, πριν αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα – Σπύρος Καρνέσης».

Η έξωση όπλισε το χέρι του μακελάρη – Ζήτησε «δεύτερη ευκαιρία» από τη Μαρία Καρνέση πριν την εκτελέσει
Ο Αριστείδης Ελ Μπουράι εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση. Επρόκειτο για τον άνθρωπο της οικογένειας στους Πεταλιούς, ενώ είχε τέτοια σχέση με την επιχειρηματική οικογένεια που του είχε παραχωρηθεί σπίτι στη Γλυφάδα για τις ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA και το LIVE News, μετά την απόλυσή του από την εταιρεία από την οποία μισθοδοτούνταν, η Μαρία Καρνέση φέρεται να ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αφήσει και το σπίτι στη Γλυφάδα και αυτό πιθανολογείται πως είναι το κίνητρο πίσω από το μακελειό.

Το πρωί της Δευτέρας φαίνεται πως ειδοποιήθηκε για την απόφαση της οικογένειας να του ζητήσουν να αδειάσει το διαμέρισμα. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη βίλα της οικογένειας όσο και στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 76χρονος Αιγύπτιος ανέβηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση το πρωί της Δευτέρας δίχως όπλα για να της ζητήσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Όταν όμως η τελευταία του αρνήθηκε και εκείνος επέμεινε, φαίνεται πως υπήρξε πιο έντονη αντίδραση.

Ο 76χρονος άνδρας αποχώρησε, πήγε μέχρι το αυτοκίνητό του, οπλίστηκε και στη συνέχεια ξανανέβηκε στα γραφεία της εταιρείας σκοτώνοντας την ίδια τη Μαρία Καρνέση αλλά και ακόμα δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βλάβη σε συρμό της μπλε γραμμής του Μετρό ‑ Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Ελλάδα 29.12.2025
Eχει ακινητοποιηθεί στον σταθμό Εθνική Αμυνα

«Πέτα το όπλο σου»: Ο ήρωας της παραλίας στο Σίδνεϊ περιγράφει τη στιγμή που ακινητοποίησε τον ένοπλο

Κόσμος 29.12.2025
«Δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται μπροστά μου, δεν θέλω να ακούω το όπλο του, δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ικετεύουν»

Συγκλονίζει η μητέρα της ορειβάτισσας που πέθανε στα Βαρδούσια

Ελλάδα 29.12.2025
«Της είπα Θεοδώρα μου μην πας»

Επιστροφή ενοικίου: Αύριο λήγει η προθεσμία για διορθώσεις και πληρωμές έως 15 Ιανουαρίου

Οικονομία 29.12.2025
Όσοι δεν κινηθούν εγκαίρως δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για νέο υπολογισμό της ενίσχυσης

5χρονο αγόρι εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο και πέθανε σε χιονοδρομικό κέντρο

Κόσμος 29.12.2025
Ένα 5χρονο αγόρι πέθανε στην Ιαπωνία αφού εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πώς θα πληρώσετε χωρίς taxisnet, βήμα βήμα η διαδικασία

Οικονομία 29.12.2025
Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να μπουν στην ΑΑΔΕ στην εφαρμογή «Τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς»

«Κορίτσια τα κινητά σας με τον καλό ή τον άσχημο τρόπο»: 16χρονος με κουζινομάχαιρο λήστεψε 12χρονες στο Νέο Ηράκλειο

Ελλάδα 29.12.2025
Το περιστατικό, σύμφωνα με τον πατέρα του ενός εκ των κοριτσιών, συνέβη ενώ οι δύο φίλες είχαν βγει για βόλτα

Κατάργηση της ζωντανής μετάδοσης των Εξεταστικών Επιτροπών θα εισηγηθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ελλάδα 29.12.2025
Υπέρ της αύξησης του πλαφόν εισόδου στη Βουλή από το 3% στο 5% ο ο Νικήτας Κακλαμάνης

Καιρός: Με παγετό και λίγες βροχές σήμερα – Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο

Καιρός 29.12.2025
Με χειμωνιάτικο σκηνικό θα αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο όμως χωρίς έντονα φαινόμενα

Τουρισμός για Όλους 2026: Ανοίγει νωρίτερα η πλατφόρμα ‑ Τι αλλάζει και πώς θα πάρετε το voucher

Ελλάδα 29.12.2025
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα και τα βήματα για την αίτηση