E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με Μουτζούρη και Μπέο μετά την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο ...»

Ο Στέφανος Κασσελάκης «ανέβασε» το βίντεο με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Μουτζούρη εναντίον του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/2/2024 | 20:31

Σάλος με Μουτζούρη και Μπέο μετά την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο ...»

Στο στόχαστρο ομοφοβικών επιθέσεων έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, σε βάρος του οποίου έκαναν χυδαία σχόλια ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Και οι δύο, όχι μόνο δεν ζητούν συγνώμη αλλά δεν παίρνουν τίποτα πίσω από τις απαράδεκτες επιθέσεις τους για τη σeξουαλική ταυτότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίο περιστατικό το βίντεο με τον Περιφερειάρχη να αποκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "κουνίστρα" και "οπισθογεμή", με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά μέσω των social media, "ανεβάζοντας" και το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

"Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση" έγραψε στο X ο Στέφανος Κασσελάκης.

"Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο" πρόσθεσε.

Η ομοφοβική δήλωση Μουτζούρη και τα γέλια των συγκεντρωμένων

Η ομοφοβική δήλωση έγινε από τον 75χρονο Περιφερειάρχη σε ανοιχτή εκδήλωση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου, γιορτάζοντας την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη "κουνίστρα" και "οπισθογεμή", προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

"Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός" δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μουτζούρης.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: "Και με τον Κασσελάκη;", με τον Περιφερειάρχη να απαντά "Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!" με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το "χιούμορ" του.


Μουτζούρης: Χιουμοριστική δήλωση, διέρρευσε σκοπίμως

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε λόγο για χιουμοριστική συζήτηση σε μία προσωπική στιγμή (παρότι επρόκειτο για εκδήλωση), η οποία διέρρευσε σκόπιμα και για εκβιαστικούς λόγους, όπως υποστηρίζει.

"Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω: Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σeξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη" δήλωσε χαρακτηριστικά.


Μπέος κατά ΝΔ: Συμβουλές στα στελέχη σας

Ο δε Αχιλλέας Μπέος, που αποκάλεσε αηδιαστικό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε ένα βήμα παραπέρα, κουνώντας το δάχτυλο στη ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της, αποδοκίμασε τις επιθέσεις εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημάρχου Βόλου.

"Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς "φωτογραφίζομαι" και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψή μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά" έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Βόλο ότι έχει χ@σμ@ν@ τον δήμαρχο της πόλης, με τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά: "Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χεστεί".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταξί: Νέα 48ωρη απεργία ‑ Πότε θα πραγματοποιηθεί

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

Χάνεις χρήματα αν δεν το κάνεις! 27.000 δεν δήλωσαν ΙΒΑΝ για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία Χτες
Πιστώθηκαν κατά μέσο όρο 203 ευρώ σε κάθε δικαιούχο

Τέξας: Ζηλιάρα γυμνάστρια έριξε βαράκι 11 κιλών στο κεφάλι της ερωτiκής αντιπάλου της

Κόσμος Χτες
Της επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι, καθώς και χρηματική εγγύηση

Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Ελλάδα Χτες
Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Στη Βάρη το νέο ίχνος της 16χρονης Λόρας ‑ Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ανήλικη δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση στο οικογενειακό της περιβάλλον, στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας

Λιβυή: Ομαδικός τάφος μεταναστών ‑ Ήταν κρατούμενοι σε αγρόκτημα και είχαν υποστεί βασανιστήρια

Κόσμος Χτες
Φωτογραφίες και ένα βίντεο κυκλοφόρησαν ευρέως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης

Δένδιας: Οι 4 φρεγάτες θα είναι οι ισχυρότερες στον πλανήτη ‑ Τι είπε για τον πύραυλο ELSA

Πολιτική Χτες
«Θα δημιουργηθούν οι ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις στην ιστορία του ελληνισμού», είπε ο υπουργός

«Νομίζεις ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη αλλά δεν είστε» ‑ Παραλήρημα Ράμα εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε να πει ότι το Μαυροβούνιο των 13.810 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 623.000 κατοίκων «είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη χώρα της περιοχής»

Δείτε βίντεο: Ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Ουτρέχτης, πληροφορίες για τραυματίες

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό σε 10, δεν είναι σαφές σε τι κατάσταση βρίσκονται - Αγνωστα για την ώρα τα αίτια

Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης

Ελλάδα Χτες
Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας

Με κόκκινο μάτι ο Μακρόν στην επιθεώρηση του στρατεύματος

Κόσμος Χτες
Πείτε ότι είναι το «Eye of the Tiger», αστειεύτηκε