E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με Μουτζούρη και Μπέο μετά την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο ...»

Ο Στέφανος Κασσελάκης «ανέβασε» το βίντεο με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Μουτζούρη εναντίον του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/2/2024 | 20:31

Σάλος με Μουτζούρη και Μπέο μετά την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο ...»

Στο στόχαστρο ομοφοβικών επιθέσεων έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, σε βάρος του οποίου έκαναν χυδαία σχόλια ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Και οι δύο, όχι μόνο δεν ζητούν συγνώμη αλλά δεν παίρνουν τίποτα πίσω από τις απαράδεκτες επιθέσεις τους για τη σeξουαλική ταυτότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίο περιστατικό το βίντεο με τον Περιφερειάρχη να αποκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "κουνίστρα" και "οπισθογεμή", με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά μέσω των social media, "ανεβάζοντας" και το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

"Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση" έγραψε στο X ο Στέφανος Κασσελάκης.

"Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο" πρόσθεσε.

Η ομοφοβική δήλωση Μουτζούρη και τα γέλια των συγκεντρωμένων

Η ομοφοβική δήλωση έγινε από τον 75χρονο Περιφερειάρχη σε ανοιχτή εκδήλωση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου, γιορτάζοντας την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη "κουνίστρα" και "οπισθογεμή", προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

"Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός" δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μουτζούρης.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: "Και με τον Κασσελάκη;", με τον Περιφερειάρχη να απαντά "Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!" με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το "χιούμορ" του.


Μουτζούρης: Χιουμοριστική δήλωση, διέρρευσε σκοπίμως

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε λόγο για χιουμοριστική συζήτηση σε μία προσωπική στιγμή (παρότι επρόκειτο για εκδήλωση), η οποία διέρρευσε σκόπιμα και για εκβιαστικούς λόγους, όπως υποστηρίζει.

"Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω: Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σeξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη" δήλωσε χαρακτηριστικά.


Μπέος κατά ΝΔ: Συμβουλές στα στελέχη σας

Ο δε Αχιλλέας Μπέος, που αποκάλεσε αηδιαστικό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε ένα βήμα παραπέρα, κουνώντας το δάχτυλο στη ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της, αποδοκίμασε τις επιθέσεις εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημάρχου Βόλου.

"Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς "φωτογραφίζομαι" και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψή μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά" έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Βόλο ότι έχει χ@σμ@ν@ τον δήμαρχο της πόλης, με τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά: "Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χεστεί".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι σημαίνει για τη Γάζα και την εκεχειρία με το Ισραήλ το άνοιγμα του περάσματος της Ράφα μετά από δυο χρόνια

Κόσμος 02.02.2026
Το πέρασμα μεταξύ Γάζας και Αιγύπτου είχε μείνει σχεδόν κλειστό από τον Μάιο του 2024

Αίγινα: Ακατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό στο νησί

Ελλάδα 02.02.2026
Τι έδειξαν οι αναλύσεις, πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη

Γιατί σταμάτησαν οι έρευνες στη «Βιολάντα»: «Κίνδυνος νέας έκρηξης με πολλά θύματα

Ελλάδα 02.02.2026
«Οι δεξαμενές δεν ήταν αδειοδοτημένες και δεν λειτουργούσαν σύμφωνα με τον κανονισμό των υγραερίων»

Grammy 2026: «Θα μηνύσω αυτόν τον ατάλαντο παρουσιαστή» ‑ O Τραμπ απειλεί τον Τρέβορ Νόα για την αναφορά στον Έπσταϊν

Κόσμος 02.02.2026
«Είναι σχεδόν τόσο κακός όσο και ο Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ» - Η οργισμένη ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στα social

Νέο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τις ΗΠΑ: Ιγκουάνα παρέλυσαν από το κρύο και έπεσαν από τα δέντρα

Κόσμος 02.02.2026
Τα ιγκουάνα δεν πεθαίνουν από το κρύο αλλά αδυνατούν να κινηθούν ξανά προτού ανέβει αισθητά η θερμοκρασία

Κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό: Κλειστό το τμήμα από Αρτα μέχρι Αμφιλοχία

Ελλάδα 02.02.2026
Η κατολίσθηση σημειώθηκε στο 127ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού στο ύψος της Συκούλας, στα όρια των νομών Αρτας και Αιτωλοακαρνανίας

Αντίστροφη μέτρηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Οι αλλαγές για υπουργούς, ΑΕΙ, Δημόσιο

Ελλάδα 02.02.2026
Η διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ξεκινά σύντομα από την παρούσα Βουλή για να ολοκληρωθεί από την επόμενη, όπως προβλέπει το Σύνταγμα

Εξαφάνιση Λόρα: Missing Alert και στη Γερμανία για τη 16χρονη ‑ Τι εξετάζουν οι Aρχές

Ελλάδα 02.02.2026
Δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα ίχνη της 16χρονης Λόρα - Αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου

Θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο: Έσπασαν τη βιτρίνα, την άδειασαν και έφυγαν σε 1 λεπτό

Κόσμος 02.02.2026
Στόχος δύο ληστών έγινε το πρωί του Σαββάτου το κοσμηματοπωλείο Gregory & Co

ΕΝΦΙΑ: Μείωση 50% το 2026 και πλήρης κατάργηση σε μικρούς οικισμούς από το 2027

Οικονομία 02.02.2026
Πλήρη απαλλαγή από το 2027 σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές, για να μείνουν οι κάτοικοι στην περιφέρεια.