E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με Μουτζούρη και Μπέο μετά την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο ...»

Ο Στέφανος Κασσελάκης «ανέβασε» το βίντεο με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Μουτζούρη εναντίον του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/2/2024 | 20:31

Σάλος με Μουτζούρη και Μπέο μετά την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο ...»

Στο στόχαστρο ομοφοβικών επιθέσεων έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, σε βάρος του οποίου έκαναν χυδαία σχόλια ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Και οι δύο, όχι μόνο δεν ζητούν συγνώμη αλλά δεν παίρνουν τίποτα πίσω από τις απαράδεκτες επιθέσεις τους για τη σeξουαλική ταυτότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίο περιστατικό το βίντεο με τον Περιφερειάρχη να αποκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "κουνίστρα" και "οπισθογεμή", με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά μέσω των social media, "ανεβάζοντας" και το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

"Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση" έγραψε στο X ο Στέφανος Κασσελάκης.

"Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο" πρόσθεσε.

Η ομοφοβική δήλωση Μουτζούρη και τα γέλια των συγκεντρωμένων

Η ομοφοβική δήλωση έγινε από τον 75χρονο Περιφερειάρχη σε ανοιχτή εκδήλωση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου, γιορτάζοντας την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη "κουνίστρα" και "οπισθογεμή", προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

"Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός" δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μουτζούρης.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: "Και με τον Κασσελάκη;", με τον Περιφερειάρχη να απαντά "Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!" με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το "χιούμορ" του.


Μουτζούρης: Χιουμοριστική δήλωση, διέρρευσε σκοπίμως

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε λόγο για χιουμοριστική συζήτηση σε μία προσωπική στιγμή (παρότι επρόκειτο για εκδήλωση), η οποία διέρρευσε σκόπιμα και για εκβιαστικούς λόγους, όπως υποστηρίζει.

"Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω: Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σeξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη" δήλωσε χαρακτηριστικά.


Μπέος κατά ΝΔ: Συμβουλές στα στελέχη σας

Ο δε Αχιλλέας Μπέος, που αποκάλεσε αηδιαστικό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε ένα βήμα παραπέρα, κουνώντας το δάχτυλο στη ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της, αποδοκίμασε τις επιθέσεις εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, χωρίς να αναφέρει το όνομα του δημάρχου Βόλου.

"Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς "φωτογραφίζομαι" και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψή μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά" έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Βόλο ότι έχει χ@σμ@ν@ τον δήμαρχο της πόλης, με τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά: "Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χεστεί".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γρίπη των πτηνών εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο πιο απρόσμενο μέρος της Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η παγκόσμια εξάπλωση της γρίπης των πτηνών έχει ήδη προκαλέσει ευρεία ανησυχία μεταξύ κυβερνήσεων και παραγωγών πουλερικών

Le Monde: «Παράθυρο» επιστροφής θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο ανοίγει νέα γαλλική νομοθεσία

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Με τη νέα γαλλική νομοθεσία επιτρέπεται η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο, υποστηρίζει σε άρθρο της στη Monde η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή

Πάτρα: «Φώναζα `πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά`» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου

«Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Ασχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)

Παραλήρημα της Αγκυρας για την γενοκτονία των Ποντίων: Η Ελλάδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, εσείς σφάξατε Τούρκους στην Τριπολιτσά

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την ιστορία για πολιτικό όφελος και να αναγνωρίσουν τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον Τούρκων και άλλων εθνοτικών ομάδων» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση

X: Περιορίζει τους χρήστες χωρίς μπλε τικ σε 50 δημοσιεύσεις την ημέρα

Κόσμος 19.05.2026
Οι οι επικριτές αυτού του περιορισμού προειδοποιούν ότι μια τέτοια αλλαγή ενδέχεται να οδηγήσει σε μαζικότερη αποχώρηση χρηστών

Καρκίνος: Κοινό φάρμακο για το άσθμα ίσως βοηθά στην αντιμετώπιση επιθετικών μορφών του

Tech + Science 19.05.2026
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Cancer

Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων ‑ Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Ελλάδα 19.05.2026
Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών με την ίδια εργασιακή θέση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έκανε μήνυση σε Κουσουλό και Γεωργιάδη – Για ποιο λόγο

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Πληρεξούσιος δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κατά της Αννας Καρακίτσου, του Πέτρου Κουσουλού, του Χαράλαμπου Κούτρα και του Αδωνι Γεωργιάδη

Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο, μετά τις αναφορές περί «εντολής ίδρυσης κόμματος»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Καταγγέλλουν το Νίκο Καραχάλιο για «ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς»