E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ σοκ για γνωστή σειρά από πρωταγωνίστρια: «Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια»

Τι είπε η Δήμητρα Κολλά στην κάμερα για τη σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/2/2024 | 18:41

Αποκάλυψη ‑ σοκ για γνωστή σειρά από πρωταγωνίστρια: «Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια»

"Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πολύ γλυκιά για όλο αυτό που έζησα και μοιράστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πικρή για τον τρόπο που έκλεισε η συνεργασία αυτή".

Συνέντευξη στο ένθετο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε η Δήμητρα Κολλά. Τη γνωστή ηθοποιό, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της «Τσαντούλας» στη «Μάγισσα», συνάντησε ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις αναμνήσεις της από τη σειρά «Λίτσα.com» στην οποία συμμετείχε τη σεζόν 2008-09 στον ΑΝΤ1.

«Στην τηλεόραση βρέθηκα μέσω της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Είχα κάνει ήδη ένα guest στο «Κόκκινο Δωμάτιο» όταν τη γνώρισα και με πρότεινε στο μίνι σήριαλ «Big Bang». Με πήραν να κάνω μία ζάμπλουτη Ελληνοαμερικανίδα και ήταν να παίξω σε 3 από τα 5 επεισόδια της σειράς.

Επειδή, ωστόσο, άρεσε ο χαρακτήρας, τον κράτησαν τελικά και στα υπόλοιπα δύο. Το 4ο επεισόδιο έτυχε να το δει η Όλγα Μαλέα, η οποία έγραφε τότε το «Λίτσα.com» και ζήτησε να περάσω από κάστινγκ για να με δει», περιγράφει η Δήμητρα Κολλά.

«Ήταν καρμικό, γιατί αν εγώ είχα ολοκληρώσει τη συμμετοχή μου στο 3ο επεισόδιο του «Big Bang», δεν θα με έβλεπε ποτέ, ούτε θα με σκεφτόταν για τον ρόλο. Έτσι ήρθε το «Λίτσα.com» στη ζωή μου, στο δεύτερο έτος της σχολής», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πολύ γλυκιά για όλο αυτό που έζησα και μοιράστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πικρή για τον τρόπο που έκλεισε η συνεργασία αυτή», εξομολογείται η Δήμητρα Κολλά στη συνέχεια της συνέντευξης.

«Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια και μετά η εταιρεία παραγωγής δήλωσε πτώχευση. Αυτό με έκανε να φύγω πάλι στο Λος Άντζελες το 2012, όπου έμεινα 6 μήνες, όσο κρατάει δηλαδή και η τουριστική βίζα», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου