E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ΠΙΝΔΟΣ συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων «Chicken Gourmet»

Σε 4 γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις, όπως φιλετάκια, σουβλάκια, κοπανάκια και τηγανιά

Δημοσίευση 12/2/2024 | 16:52

Η ΠΙΝΔΟΣ συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων «Chicken Gourmet»

Η σειρά «Chicken Gourmet» είναι η νέα σειρά που μας συστήνει η ΠΙΝΔΟΣ, ένας ισχυρός γαστρονομικός συνδυασμός μαριναρισμένων προϊόντων κοτόπουλου υψηλής διατροφικής αξία και νοστιμιάς.

Τα νέα προϊόντα της ΠΙΝΔΟΣ «Chicken Gourmet», αποτελούν την ιδανική επιλογή, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, μαριναρισμένα με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου - γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τη συμβολή τους  στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος – και με μοναδική γεύση που προσδίδει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία κοτόπουλου. Τα «Chicken Gourmet» είναι η συνέχεια της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», γρήγορη, gourmet λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια, χωρίς καμία προετοιμασία.  

Για την παραγωγή της σειράς «Chicken Gourmet», η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους για να εξυπηρετήσει την απαιτητική καθημερινότητα των καταναλωτών. Με τις νέες, κομψές, και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ο καταναλωτής απολαμβάνει σε χάρτινο δισκάκι τα έτοιμα γεύματα «Chicken Gourmet».  Τα νέα σκεύη, τα οποία είναι κατάλληλα για ψήσιμο παράγονται από έως και 90% ανακυκλωμένο χαρτί και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά των προϊόντων.

Τα «Chicken Gourmet» διαθέτουν 4 γευστικές μαριναρισμένες προτάσεις, όπως φιλετάκια, σουβλάκια, κοπανάκια και τηγανιά. Αρκεί το άνοιγμα της συσκευασίας και η τοποθέτηση στο φούρνο για μια γαστρονομική εμπειρία στο ταξίδι της γεύσης. Μια καθημερινή απόλαυση που δίνει λύσεις στο περιορισμένο χρόνο της εποχής.  

Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας,  που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Στη νέα αυτή σειρά σε κάθε σκεύος μειώνεται κατά 90% το πλαστικό, κάνοντας καθημερινά πράξη τη δέσμευση για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ  δε σταματά να εξελίσσεται, με άξονες πάντα τη βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

****

Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»:

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στη χώρα με 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 600 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός, ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!