E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστικές μαρτυρίες από τo μακελειό στη Γλυφάδα: «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

Τι λένε μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο του μακελειού

Δημοσίευση 12/2/2024 | 13:49

Σοκαριστικές μαρτυρίες από τo μακελειό στη Γλυφάδα: «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες από το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας εισέβαλλε, πυρoβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας. Nεκρός επίσης είναι ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν.

Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι.

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού. Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται αργότερα από την Ελληνική αστυνομία.

«Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

«Ακούσαμε πυροβολισμούς δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ είμαι στον πρώτο, αυτό έγινε στον δεύτερο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Δύο αφεντικά και ένας υπάλληλος. Πήγε να του μιλήσει να τον ηρεμήσει και τον πυρoβόλησε και αυτόν. Μπήκε μια καραμπίνα επαναληπτική. Τον είδα λίγο, είχα κλείσει την πόρτα γιατί φοβόμουνα».

«Εγώ δεν έκανα τίποτα έμεινα στον όροφο μου κάτω από το γραφείο μου. Περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα μας έβγαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα που ανέβαινε τη σκάλα προς τα πάνω, τίποτα άλλο. Κρατούσε ένα σακ βουαγιάζ δεν μπήκε από την είσοδο έχοντας παρατεταμένο το όπλο του».

«Μας κατέβασαν στο υπόγειο - Δε μας είπαν τι έγινε»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο: «μας κατέβασαν στο υπόγειο - Δε μας είπαν τι έγινε».

«Μου είπαν είναι ο Άρης και πυροβολεί»

Άλλος υπάλληλος της εταιρείας που μίλησε στο Newsbomb.gr ανέφερε «εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ''είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!''. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο δείχνει φορτηγατζή να οδηγεί ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο

Κόσμος 27.02.2026
Δεν μπορούσε να διαβάσει τις πινακίδες

Φοιτητές του ΑΠΘ καταγγέλλουν ότι τους ξεγύμνωσαν αστυνομικοί

Ελλάδα 27.02.2026
Συλληφθείσα φοιτήτρια κατήγγειλε ότι, μετά την προσαγωγή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί «υποχρέωσαν τα αγόρια να βγάλουν τα εσώρουχα και να σκύψουν και τα κορίτσια να βγάλουν το παντελόνι τους»

Βρέφος με μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο: «Δεν θα μου πείτε πότε θα έρθω» ‑ Νέες μαρτυρίες για την παιδίατρο

Ελλάδα 27.02.2026
Υπάρχουν και άλλοι γονείς που στο παρελθόν είχαν εκφράσει σοβαρά παράπονα για τη συμπεριφορά της ίδιας γιατρού

Λέρος: Θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον πατέρα του ο 18χρονος ‑ Τον χτυπούσε με σφυρί

Ελλάδα 27.02.2026
Υπήρχε αναφορά και στο Χαμόγελο του Παιδιού για την κακοποίηση

Ασλανίδης για βίντεο Καρυστιανού για τα 3 χρόνια από τα Τέμπη: «Όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν»

Ελλάδα 27.02.2026
«Η γυναίκα μου έκλαιγε, είδε εικόνες που δεν είχε ξαναδεί», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών

Λουτράκι: Νεκρός 17χρονος από μαχαιριές, τραυματίας ακόμη ένας νεαρός

Ελλάδα 27.02.2026
Ένας 19χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι - Εκτιμάται ότι προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ τους

Ξεναγός συνελήφθη μετά από βίντεο που τον δείχνει να βεβηλώνει 4.000 ετών πυραμίδα στη Σακκάρα της Αιγύπτου

Κόσμος 27.02.2026
Τέθηκε προσωρινά σε αναστολή εργασίας και ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή και περισσότερο

Ανοίγει η βεντάλια των φοροελαφρύνσεων για τους επαγγελματίες

Οικονομία 27.02.2026
Στο 30% η μείωση του ελάχιστου φορολογητέου εισοδήματος για τους πωλητές λαϊκών αγορών - Ποιοι κερδίζουν εκπτώσεις και ποιοι βγαίνουν εκτός τεκμαρτού εισοδήματος

Λέρος: 18χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον 50χρονο πατέρα του

Ελλάδα 27.02.2026
O 50χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο συνεργείο του

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Τουρκία με νέα επιστολή στον ΟΗΕ ‑ Πώς απαντά η Αθήνα

Κόσμος 27.02.2026
Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε η Αγκυρα πέντε ημέρες μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Στο «μικροσκόπιο» του ελληνικού FBI η δολιοφθορά στα καλώδια τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης στο Πλατύ – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ελλάδα 27.02.2026
Η βλάβη αποκαταστάθηκε και οι εργασίες συνεχίζονται και σήμερα ώστε να καλυφθούν εκ νέου τα καλώδια με τσιμέντο